- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Canim ocak ta mı başlicaksın senMerhaba kızlar benimde ilk denemem Kasım da acıbadem oldu sonuç kimyasal gebelik şimdi ikinci için bekliyoruz iki adet görmeniz lazım dediler bende o zaman içerisinde yapılması gereken testleri yaptırmak istiyorum histeroskopi gibi başka yapılacak testler varsa paylaşalım en azından ikici için hazırlıklı oluruz
Benim de aynı kasımda negatifim var bende ara vermek istiyorum ama eşim başlamışken devam edelim diyor oyüzden karar veremiyorumCanim ocak ta mı başlicaksın sen
Ben ocak ayı reglisiyle başlamak istiyorum ama bikaç ay daha beklesem daha mı iyi olur acaba
kasımda negatifim var bi tane
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaAma başlamadan önce histeroskopi bide kromozom analizi yaptırcam belki bikaç bu işlemleri halledip başlarım
Meraba cnm bndr senin gbi negatif alanlardanımAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
Bizde öyle gerçekten çok yiprandik allah yardımcımız olsunMeraba cnm bndr senin gbi negatif alanlardanımbnmde donmuşlar var bu 3.tedavim olucak ama maddi manevi çok yıprandık bir kaç ay beklemeyi düşünüorz sn n zmn başlican cnm?
Kaç tane kaçıncı gün emriyon var canimMeraba cnm bndr senin gbi negatif alanlardanımbnmde donmuşlar var bu 3.tedavim olucak ama maddi manevi çok yıprandık bir kaç ay beklemeyi düşünüorz sn n zmn başlican cnm?
Cnm bnm 3.denemem olucak bu geriden gelen embriyolarım var 3tane şuan iyi kalitedeler ama sonradan geliştiler 6.gün embriyosu cnm.. nerde yaptırıcaksnz ilk nerde yaptırmıştnz?Kaç tane kaçıncı gün emriyon var canim
Beylikdüzü madicanada yaprirmiştımCnm bnm 3.denemem olucak bu geriden gelen embriyolarım var 3tane şuan iyi kalitedeler ama sonradan geliştiler 6.gün embriyosu cnm.. nerde yaptırıcaksnz ilk nerde yaptırmıştnz?
Canım çok çok geçmiş olsunMerhaba kizlar . Ben de anlatayım hikayemi . İlk tüp bebek denememı eylül ayında yaptırdım, tuttu . Fakat cuma günü bebeğim nerdeyse 3.5 aylık olmuşken kaybettim onu . Düşük yaptım sonrasında kürtaj oldum . Bir erkek bebekti. Çok zormuş çok acı veriyormuş . İcim açıyor. İkincisi içn ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum henüz doktorlarla görüşemedik. Bebeğim patoloji ye gitti düşük sebebi o zaman belli olacak . Rabbim her şeyin hayırlısıni versin . Kimsenin kucagını boş koymasin . Bu zor süreci buralarda atlatmaya çalışıyorum . Yaşamayan kişilerin tesellisi çok tatmin etmiyor daha da mutsuz oluyorum sanki . Ama burda benim gibi bir çok kişi ile dertlesmek iyi geliyor .
Medicalpark bahçelievler cnmBeylikdüzü madicanada yaprirmiştım
siz nerde yaptirdiniz
Bütün tedavilerini orda mi yaptırdın canım bide sordum mu bilmiyorum amaMedicalpark bahçelievler cnm
Cnm evet tüm tedaviler orda ilkinde 1tane konuldu 2.cide 2tane konuldu 3.cüdede kaç embriyo çözülmede iyi kalite olursa kncak ya 1 ya 2 sana kç tane kondu?Bütün tedavilerini orda mi yaptırdın canım bide sordum mu bilmiyorum ama
Her tedavında kaç emriyo konulmuş tu sana
İlkinde 1tane kondu amaCnm evet tüm tedaviler orda ilkinde 1tane konuldu 2.cide 2tane konuldu 3.cüdede kaç embriyo çözülmede iyi kalite olursa kncak ya 1 ya 2 sana kç tane kondu?
Anladım cnm ama 3tane koyan hiç duymadımmmİlkinde 1tane kondu ama
İkincisinde 2veya 3tane istiyorum merkez degistirme Sebebimde bu benim ilk transferi yapan doktorum 2.dede 1 tane koymak istiyor eğer 2.tutmassa
3.transferde 2koyucakmiş ama kabul etmedim ben
3 emriyo transferi yapan biyer arıyorum ben şansım artsın diye
24 yaşımdayımAnladım cnm ama 3tane koyan hiç duymadımmmkaçyaşındaydınız?
Cnmm yaşın çok küçükmüş yaşın büyük olsaydı yaparlardı diorum 3tane ama sanmıorum yapan yer olurmu?24 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?