- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Canım bende buraya geleyim6 yıllık evliyim 24 yaşımdayım bende bi sorun yok Eşimde sayı ve morfoloji sorunu var
Kasımda ilk tüp bebek denemem oldu ve neyazıkki
olmadı bebeğim tutunamadı bana çok zor bi durummuş çok Üzgünüm ne eksikti nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum kendimi suçlar oldum
allah kimseye yaşatmasin
sadece biz birbirimizi anlarız dertleşelim kızlar
Nekadar ara verilmeli?
2.tedaviye nezaman başlanır?
Beni bekleyen 5 tane blastokist dondurulmuş um var
Bir an önce onlara kavuşmak istiyorum...
Hoşgeldin canımCanım bende buraya geleyimsen bılıyosun zaten diğer arkadaşlar için yazayım .bnde kasım ayında tüp bebek yaptım 1 tane 5. Gün embrıyosu konuldu ama tutmadı. Dondurulmuşumda yok ocakta sil baştan yapıcam herşeyi. 2 veya 3 konulcak bu sefer. Eğer kalıtelı embrıyolar olursa. RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin olmayan isteyen herkese
Hoşbulduk canım. İnşallah hayırlısı olur herşeyin. Bızde anne oluruzHoşgeldin canımburda da beraberiz
inşallah 2018 hepimize hayırlı uğurlu gelir
Valla bugün mevlit verdık hala yoğunum. Sen napıyon canımNerelerdesiniz güzel hanımlar
Allah kabul etsin canım benimValla bugün mevlit verdık hala yoğunum. Sen napıyon canım
Amin canım. Ohh iyi yaptın vallaAllah kabul etsin canım benim
Bende bugün saçlarımı kestirdim bayagi yipranmisti kendine gelsin dedim
Merhaba kizlar . Ben de anlatayım hikayemi . İlk tüp bebek denememı eylül ayında yaptırdım, tuttu . Fakat cuma günü bebeğim nerdeyse 3.5 aylık olmuşken kaybettim onu . Düşük yaptım sonrasında kürtaj oldum . Bir erkek bebekti. Çok zormuş çok acı veriyormuş . İcim açıyor. İkincisi içn ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum henüz doktorlarla görüşemedik. Bebeğim patoloji ye gitti düşük sebebi o zaman belli olacak . Rabbim her şeyin hayırlısıni versin . Kimsenin kucagını boş koymasin . Bu zor süreci buralarda atlatmaya çalışıyorum . Yaşamayan kişilerin tesellisi çok tatmin etmiyor daha da mutsuz oluyorum sanki . Ama burda benim gibi bir çok kişi ile dertlesmek iyi geliyor .
Merhaba canım. Kaderdaşız seninle. Mart ayında ilk tüp denememde pozitifi gördüm. Yoğun kanamali bir şekilde 14. Haftaya kadar gelmiştim ki bir gün kontrolde oğlumun kalbinin atmadığını söylediler. Acı çeke çeke aldılar benden. Çok ağladım çok yiprattim kendimi. Hamd olsun dedik yine de.
Bu adetle birlikte dondurulmuş embriyom var iki tane onları alacağım inşallah. Rabbim inşallah bu sefer bana bağışlar
Bu arada kan pıhtılaşması çıktı bende bebeğimi bundan ötürü kaybetmiş olabilirmişim
İnşallah bende de bir sebep çıkar . Çok beklemişsin . Kürtaj sonrası ne kadar bekle dediler.
Tedavi icin ocak reglisini bekliyenler burda mı
İlk tedaviniz mi?
Yapılıyor canım ocak ta yaptırabilirsinMerhaba kızlar size bir sorum olacak ben bu ay iğnelere başladım. Şans artırmak için dondurup ocak adetimde transfer yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu ay dondurup hemen bir sonra ki adetle transfer yapıyor mu? Yoksa aradan bir adet geçirip şubat adetini mi bekletiyor?
En iyisi canimÇok sevindim yaa. Merkezde bilgilendirme de bir kadın oturtmuşlar öyle bir açıkladı ki Aralık’la dondurulur ocakta bekleriz şubat adeti transfer gibi. Siz ne düşünüyorsunuz peki bu fikrime sizlerimde fikrini almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?