İLK TÜP BEBEK DENEMESİ TUTMAYIP DONDURULMUŞLAR İLE DEVAM EDENLER VE EDİCEKLER

Canım bende buraya geleyim sen bılıyosun zaten diğer arkadaşlar için yazayım .bnde kasım ayında tüp bebek yaptım 1 tane 5. Gün embrıyosu konuldu ama tutmadı. Dondurulmuşumda yok ocakta sil baştan yapıcam herşeyi. 2 veya 3 konulcak bu sefer. Eğer kalıtelı embrıyolar olursa. RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin olmayan isteyen herkese

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Hoşgeldin canım burda da beraberiz
inşallah 2018 hepimize hayırlı uğurlu gelir

Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum

Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?

Merhaba canım. Kaderdaşız seninle. Mart ayında ilk tüp denememde pozitifi gördüm. Yoğun kanamali bir şekilde 14. Haftaya kadar gelmiştim ki bir gün kontrolde oğlumun kalbinin atmadığını söylediler. Acı çeke çeke aldılar benden. Çok ağladım çok yiprattim kendimi. Hamd olsun dedik yine de.
Bu adetle birlikte dondurulmuş embriyom var iki tane onları alacağım inşallah. Rabbim inşallah bu sefer bana bağışlar

Bu arada kan pıhtılaşması çıktı bende bebeğimi bundan ötürü kaybetmiş olabilirmişim

İnşallah bende de bir sebep çıkar . Çok beklemişsin . Kürtaj sonrası ne kadar bekle dediler.

Merhaba kızlar size bir sorum olacak ben bu ay iğnelere başladım. Şans artırmak için dondurup ocak adetimde transfer yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu ay dondurup hemen bir sonra ki adetle transfer yapıyor mu? Yoksa aradan bir adet geçirip şubat adetini mi bekletiyor?

Yapılıyor canım ocak ta yaptırabilirsin

Çok sevindim yaa. Merkezde bilgilendirme de bir kadın oturtmuşlar öyle bir açıkladı ki Aralık’la dondurulur ocakta bekleriz şubat adeti transfer gibi. Siz ne düşünüyorsunuz peki bu fikrime sizlerimde fikrini almak istiyorum

En iyisi canim
Dondurulmuş embriyo tutma şansı daha fazla zaten hem anne vücudu dinlediği için hemde dondurulurken emriyo kümeleştigi için tutma şansı artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…