ilk tüp bebek tedavisinde kalbi duran,kimyasal gebelik geçiren,negatif sonuç alıp 2.tüp bebek denemesi yapacak olan arkadaşlar

Rica ederim ne demek
Evet gerçekten öyle hep devam edecek
Zaten olması gerekenleri yaptırmayı düşünüyorsun cnm yaptır kafan rahat olsun.
ben haşimatoyum tiroid hastasıyım yani onun için de bir bağışıklık baskılayıcı tedavi uygulanıyor bende istedim ama doktor tahlil yapmadan yapmam dedi(bazı doktorlar tahlil yapmadan tedavi uyguluyor) bizde bir dahaki aya atmamak için transferi es geçtik şükür bu zamana geldik..
Allah herkesin gönlüne göre versin bu sefer sağlıkla ilerlesin inşallah cnm

İlk tüp bebek denemem kimyasal oldu ikincisi çift embriyoydu ama negatif oldu akabinde histeroskopi oldum daha sonrada 3. Transferimi oldum bekliyorum. Eşimle kendimize genetik test yaptirmistik 2 ayda çıkmıştı. Doktor eger bu da tutmazsa genetik taramali embriyo transferi dedi

Maşallah şuan hamileliğiniz nasıl gidiyor benimde ilk transfer negatif oldu ikinci transferde boş gebelik oldu kürtaj oldum bu sefer 3. Transferim oldu 2 tane oldu ama şuan bekleme sürecinde yum 5. Günümdeyim beklemek çok zor ama sabretmeye çalışıyorum benimde normalde bu embriyolarda çokda bu beklentim yok ama Allahdan ümit kesilmez inş iyilerdir ve doğana kadar benimle olurlar buda olmazsa sanırım bu sonraki genetiği gider gerçi ondan gelenlerde yüzde yüz tutunup sağlıklı olmuyorlar bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş sizin gibi bende önce karnımda sonra kucağımda taşıyabilirim

Merhabalar çok şükür iyi gidiyor ama korkular hiç bitmiyor küçücük birşey de hemen o
Korkuyorsunkayıp yaşayınca doğana kadar hep diken üstünde olacağız sanırım
Benim bu transferimde 2 tane transfer edilmişti bir tanesi tuttu. Hiç öyle düşünmeyin kalitesi düşük olup tutan embriyolarda var
Yani evet genetikten sağlıklı gelip anne karnında bozulabiliyor tutunacaksa her şekil devam eder hayırlısıyla tutunup sağlıkla ilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…