• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ultrason öncesi HCG değerleri – Benzer tecrübeler paylaşır mısınız?

Evet 48 saatte bir olan bir artış ve doktor rahim duvarin kalinlasmis demisti son muayenede bebek kesesi horunurse de sol taraftan gorunecek demisti ama benim sol tarafta agrim falan yok hatta hic yok agrim o yuzden dis gebelik oldugunu dusunmuyorum doktor cok canimi sıktı bi kac doktorla gorustum saglikli bir artisim oldugunu endiselenmemem gerektigini soyledi keseyi gorene kadar bekleyecegiz pazartesi tekrar gidicem insallah gorurum keseyi
Siz gönlünüzü ferah tutun, bu saydıklarınıza göre endişe verici hiçbir belirti yok. İnşallah güzel haber alırsınız pazartesi ❤️

Evet 48 saatte bir olan bir artış ve doktor rahim duvarin kalinlasmis demisti son muayenede bebek kesesi horunurse de sol taraftan gorunecek demisti ama benim sol tarafta agrim falan yok hatta hic yok agrim o yuzden dis gebelik oldugunu dusunmuyorum doktor cok canimi sıktı bi kac doktorla gorustum saglikli bir artisim oldugunu endiselenmemem gerektigini soyledi keseyi gorene kadar bekleyecegiz pazartesi tekrar gidicem insallah gorurum keseyi
Merhaba, bir gelişme var mı, umarım güzel haber almışsınızdır 🙏🏻

Çok teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için ve kaybınız için üzgünüm.

Ben de HCG daha hiç düşüşe geçmeden kanama başladığı için hala biraz tetikteyim. Kanamam bitince dediğiniz gibi kontrole gideceğim. Benim de ağır bir regl gibi hem ağrı hem de doku anlamında, doktorum dayanabiliyorsam ağrı kesici almamamı söyledi hem kanı sulandırabiliyor hem de dış gebelik ihtimalindeki ağrıları örtebiliyor diye. Sıcak bantlar ve sıcak su torbası en iyi dostum şu an. Bugün 3. tam günü kanamamın ve düne göre azaldı. Bakalım ne olacak.

Sizi çok iyi anlıyorum, çok normal böyle düşünmeniz ama annenin rahatlığı sağlıklı bir gebelik için o kadar kıymetli ki, zihninizi bu düşüncelerden uzaklaştıracak şeylerle bolca meşgul olun derim bu aralar, yeni bir hobi olur, meditasyon olur, yürüyüş olur. Bolca güzel enerji yolluyorum size, her şey en güzel ve en hayırlı şekilde gelişsin sizler için ❤️
benim doktorum dış gebelik ihtimalini kafadan çıkarmak için usg ile baktı ve sonra 2 günde bir beta takibi istedi. 2-3 kere kan verdim tamamen düşünce tamam artık bu kimyasal dedi.

bir ay korunun rahim kendine gelsin bir adet görün dedi. Kimyasal sonrası gördüğüm adet ağrısız ve 3 gün sürdü. Eğer böyle başınıza gelirse korkmayın 🌸

Bu ay yeniden denedik inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını bebişle doldurur 🩷

benim doktorum dış gebelik ihtimalini kafadan çıkarmak için usg ile baktı ve sonra 2 günde bir beta takibi istedi. 2-3 kere kan verdim tamamen düşünce tamam artık bu kimyasal dedi.

bir ay korunun rahim kendine gelsin bir adet görün dedi. Kimyasal sonrası gördüğüm adet ağrısız ve 3 gün sürdü. Eğer böyle başınıza gelirse korkmayın 🌸

Bu ay yeniden denedik inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını bebişle doldurur 🩷
Güzel dilekleriniz için teşekkürler, amin inşallah siz de kısa sürede güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Benimki maalesef kimyasal değilmiş, adet bitimi sonrası 2 kere daha beta takibi yapıldı, değerim artmaya devam etti. Dün mtx iğne yapıldı, umarım düşecek değerim.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, amin inşallah siz de kısa sürede güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Benimki maalesef kimyasal değilmiş, adet bitimi sonrası 2 kere daha beta takibi yapıldı, değerim artmaya devam etti. Dün mtx iğne yapıldı, umarım düşecek değerim.
Çok geçmiş olsun. evet değerim düşmeseydi bana da yapacaklardı. Kürtaja gerek kalmadan inşallah kısa sürede kurtulursunuz 🙏

Merhaba, bir gelişme var mı, umarım güzel haber almışsınızdır 🙏🏻
Evet kesemizi gördük alttan muayene ile baska bi doktor sayesinde 4 gun sonra tekrar gitmemizi istedi ve gittik bu sefer gobegimden baktigimizda gozuktu kese buyumus dedi doktor kan verdim o gun ama 6330 cikti normalde 10bin falan olmasi gerekyordu o yuzden simdide sagliksiz gebelik olabilir diyo doktor ama bakicaz haftaya kadar bekleyecegim tekrar gidip orenecegiz ne var ne yok

Evet kesemizi gördük alttan muayene ile baska bi doktor sayesinde 4 gun sonra tekrar gitmemizi istedi ve gittik bu sefer gobegimden baktigimizda gozuktu kese buyumus dedi doktor kan verdim o gun ama 6330 cikti normalde 10bin falan olmasi gerekyordu o yuzden simdide sagliksiz gebelik olabilir diyo doktor ama bakicaz haftaya kadar bekleyecegim tekrar gidip orenecegiz ne var ne yok
Aklım sizde, umarım iyi haberler alırsınız. Keseyi görmenize çok sevindim. Tek başına hcg bir şey ifade etmiyor ona çok fazla odaklanmayın. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Bir de yolk kesesi için kaç mm dediler? Keseyi gördükten sonra hcg’den çok kesenin boyutuna göre gelişim haftası tahmini yapıyorlar. İnşallah hayırlı ve güzel haberler alacaksınız 🙏🏻 Hayat çok acayip, ben de 2 hafta önce değerim artsın diye dua ediyordum, şimdi düşsün diye dua ediyorum, o yüzden gerçekten her şeyin hayırlısını dilemek lazım her zaman 🙏🏻

Back
X