ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

şu anda öğle yemeği niyetine yarım kse yoğurt 1 galeta yiyorum..

dün öğle yemeğimden sonra ara niyetne 1 panda dondurma yedim akaşamda 1 kase kadar çorba salata 1 tabak taze fasulye ve cacık yedim..

sabah dışarda açık büfedeydim yaa..maalesef biraz kaçırdım..1 su böreği ve kahvaltılıklardann yedim işte baya...öğlende abur cubur yedim ..1 bayram çikolatası ve biraz kraker...akşam bulgur pilavı ve kavurma yedim..asıl bomba ise 2 bardak kadar kola içtimm..utanç verici ama içtim işte..

hafta sonu diyet şaşıyo ama pazartesi tartı günü diye yarın dikkatli olurum inşallh...

pazartesinden ititbaren günde 100 ip atlamak istiyorum bakalım başarabilirsem..

ay ben dünü hiç yazmasam ya...aslında kahvaltı güzel başlamşıtı...
2 dilim t.b ekmek şekersiz çay az sucuk 5 zeytn az peynir az helva ve az reçel...
öğlende elma yedim..
ama annem akşama gelin çörek yapıyorum dedi ve maalesef gittik..zaten diyetelerimde daha çok zayıflardım kesin ama annemin akşama şunu yapıyorum demeleri yok mu mahvediyo diyetmi hep..
ve akşam ipin ucucnu resmen kaçırdım..çöreği çok yedim akşam yatmadan da yne gofret yedm ince olanlardan.

ve sabah bütün bunlar tokat gbi çarptı yüzüme..
69 larda görmeyi hayal ederken kendimi sadece 200 gr vermişim..

5 eylül cuma diyetn ilk günü 73.1
7 eylül pazartesi 71.1
15 eylül pzrtesi 70.9

900 gr mı kesin dün yediklerim diyorum midemin şişi bile inmedi hala...

zaten bana ne oluyosa haftasonları oluyo..eşim ve çocuklarla cozutuyorum resmen.....

neyse inşallah dersimi almışımdır bu haftasonu böle olmaz..

sabha 1 bardak su içtim şimdi en az 100 ip atlıcam..ve hergün 100 ip hedefim olsun mutlaka...

Merhaba canım bende senle zayıflamaak istiyorum. Daha doğrusu 25gün var nişanıma ve ben 58 kilo almak istiyorum şimdiki kilom 62.7 tabi aç karnına tok olunca 64ü buluyorum. 15gündür dikkat ediyorum fakat tam diyet sayılmaz. Mesela kahvaltı dahil ekmek yemiyorum. Abur cubur yemiyorum dışarıda yemek yemiyorum ama yinede pek bişe kaybetmedim kilomdan :) çünkü çok hareketsizim :) bugünden itibaren yürüyüş yapmaya karar verdim ve dikkat etcem :)

hoşgeldin canım ..çalışmıyo musun..evdeysen eğer daha düzenli baslanmek eline ve hızlı kilo vermek için spor şart ya sadece az yemekle uzun vadede verebilirsin..bence hemen bugün yürüyüşe başla...ve bol su....hadi bakalım hayırlısı...keşke bende şu 64 lerde olsaydım...boyun kaç canım

Öğretmenim :) düzenli besleniyorum ama az yiyemiyorum sorun bu:) bide suda içemiyorum ama bugün bende en az 2litre su ve yürüyüş yapacam gün içinde yediklerimide sana yazarım:)

Şimdi kahvaltımı yaptım haşlanmış 1yumurta ve yağsız peynir ve şekersiz çay:) şimdi okuluma hazırlanayım kuzucuklar beni bekler :)

Şimdi kahvaltımı yaptım haşlanmış 1yumurta ve yağsız peynir ve şekersiz çay:) şimdi okuluma hazırlanayım kuzucuklar beni bekler :)
KAÇINCI SINIF ÖĞRETMENİSİN..BENM OĞLUMDA 1. SINIFA BAŞLADI ÇOK HEYCANLIYIZ..

bu gün bende kahvaltıda haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek beyaz yemiyorum artık...şekersiz çay helva zeytn ve peynir yedim....
sonra biraz çekirdek yedim ve 1 elma yedim...
öğle yemeği olarak az önce 1 kase kısır yedim..
ara yapmıcam akşam kuru fasulye az pilav yerim ayranla
bide kısırla ayran içtim..
spor yne yok yne yok ölcem yaa

KAÇINCI SINIF ÖĞRETMENİSİN..BENM OĞLUMDA 1. SINIFA BAŞLADI ÇOK HEYCANLIYIZ..
Ben ortaokul matematik öğretmeniyim:) öğle yemek yemedim ama şimdi sevdicek kilis tava yapmıştı onu yedim ekmeksiz :) okuldada yemek yoktu bugün sadece 2tane bisküvi yedimm 1bardak çay içtim :)

Ben ortaokul matematik öğretmeniyim:) öğle yemek yemedim ama şimdi sevdicek kilis tava yapmıştı onu yedim ekmeksiz :) okuldada yemek yoktu bugün sadece 2tane bisküvi yedimm 1bardak çay içtim :)
afiyet bal şeker olsun madem ekmeksizz....

akşam yemeğim 3 servis kaşığı kuru fasulye 3 yemek kaşığı pilav..kuru pilavsız gtmiyo napm..ekmek yok tabi pilav olunca ..akşamları genelde yemiyorum zaten ekmek..ve 1 bardak ayran içtim..şimdi çay zamanıı...

anladım ki ben haftada 1 tartılınca güzel konsantre olamıyorum..o yüzden tartıyı çıkarttım yne her sabah tartılırım heralde yaa..

afiyet bal şeker olsun madem ekmeksizz....
Sanada afiyet olsun tatlım :) bende günlük tartılınca bakıorum gitmiyo hiç o yüzden haftada bi daha iyi oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…