ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

akşam çay zamanı dedim ama maalesef...1 avuçtan fazla pizza kraker yedim..meyve de cabası...ha bide 2tane kuru pasta...ayıp bana ayıp..

neyse öyle ya da böle vercez artık...

sabah 2 dilim ekmek kıymalı yumurta peynir şekersiz çayla yaptım kahvaltımı..az önce 1 elma yedim.
akşama oğlumn doğum günü mecbur pasta yerim yanii..o yzden inşallah yemeği hafif geçiririm...

Bende akşam kavun yedim. Sabah yine peynir haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. Öğleyin abrtıp lahmacun yedim ama akşam hafif yicem :)

Bende akşam kavun yedim. Sabah yine peynir haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. Öğleyin abrtıp lahmacun yedim ama akşam hafif yicem :)
abartmak mı ...hiiç sorma ben salı gününden sonra neler yedim neler...aklımda bile tutamadım tutsamda yazamazdım zaten..

neyse benm prensibim her gün yeniden başlamak...eşim 2 gündür hasta ve evdydi...çouğu okula götür getir küçük oğlum ayrı ilgi bekliyo derken diyeti ve burayı ihmal ettm ama bırakmak yok inşallh..burya yazamayınca diyeti de bırakıyorum resmen..

o yüzdenn yazmıcam zamanlar buraya bilgi verip gitcem..

bu gn kendime ceza vererek başladım..bu gn atlyamadığım günlerin de ipini atlcam..100 ip atladım akşama kadar 400 yapcam...

Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyet sayılmam :) pztsi 62.7 idim ama bugün sabah 62.1:)

kahvaltıda 1 tane kendi yaptığım küçük kekten yedim...az önce ara olarak 1 kase kadar yoğurt yedim...akşama kadar 200 ip daha atlamam lazım...

Öğle yemeği niyetine
hmm..azmış ama olsun doymuyosan bol suyla doldur mdeyi derim yapabilirsen tabi....
keşke 2 aya kadar bende senn şimdiki kilona düşsem ve sonra hiiiççç geri almasam...boyun kaçtı senn kusura bakma yazmışmıydın unuttumda ben

daha mayıs ayında 65.6 olmuştm şu boğazmı tutaydım şimdi hedefime ulaşmış olurdum ne güzel...

162 benim boyum. Haftaya yemek çıkacak okulda yerim artık az az:)

bende az önce tartıldım 70.4 olmuşum çook kaçamak yapmama rağmen fena değil...

hmm 2 cm fazlasın benden...yemeklerde porsiyon azaltıp ekmek te yemezsen tamamdır senn iş...tabi suda lazım ben pek içemiyorum

Slm.cnm gunlugun hayirli olsun diger gunlukteki arkadaslrda dagildi yalniz kaldim yine sanirim senimle birlikte devam etcm kabul edersen

Slm.cnm gunlugun hayirli olsun diger gunlukteki arkadaslrda dagildi yalniz kaldim yine sanirim senimle birlikte devam etcm kabul edersen
tabii ki ne demek kabul etmek çok sevinirim senin gbi azimli birisiyle yoluma devam etmeyi çok isterm...

hafta sonu beni mazur görün olur mu ya...çocuklar ev eş derken hiç pc açamıyorum ...
geçen hafta sonuna göre bu hafta sonu çok iyiydim...abartmadım ölçülü yedim çikolata bile yedim ..ekmek fazla yemedm ..
tabi tartıda yüzüm gülecek gbi yarın sabah..
akşamı az yoğurt ve az kuruyemişle kapatıyorum bugün...

günaydınlaaarrr...ve yne ben 69 ları gördüm...

sabah kahvaltım 1 poğaça 6 zeytn ve domates şekersiz çayla tabi..

oh be bayrama 70 le grmicem en azından artık...hatta çok sıkarsam 66 falan olabilirim belki ama kendime güvenemiyorum tam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…