abartmak mı ...hiiç sorma ben salı gününden sonra neler yedim neler...aklımda bile tutamadım tutsamda yazamazdım zaten..Bende akşam kavun yedim. Sabah yine peynir haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. Öğleyin abrtıp lahmacun yedimama akşam hafif yicem :)
bence gayet güzel..pazartesiye 61 leri görürsün sen kesin dikkat edersen tabi...Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyet sayılmam :) pztsi 62.7 idim ama bugün sabah 62.1:)
Ayy inşallah :) okulda yemk yok daha mecbur kek yiyorum öğle arasıbence gayet güzel..pazartesiye 61 leri görürsün sen kesin dikkat edersen tabi...
keki ara olarak mı yiyosun yoksa ana yemek niyetne mi..?Ayy inşallah :) okulda yemk yok daha mecbur kek yiyorum öğle arası
Öğle yemeği niyetinekeki ara olarak mı yiyosun yoksa ana yemek niyetne mi..?
hmm..azmış ama olsun doymuyosan bol suyla doldur mdeyi derim yapabilirsen tabi....Öğle yemeği niyetine
162 benim boyum. Haftaya yemek çıkacak okulda yerim artık az az:)hmm..azmış ama olsun doymuyosan bol suyla doldur mdeyi derim yapabilirsen tabi....
keşke 2 aya kadar bende senn şimdiki kilona düşsem ve sonra hiiiççç geri almasam...boyun kaçtı senn kusura bakma yazmışmıydın unuttumda ben
tabii ki ne demek kabul etmek çok sevinirim senin gbi azimli birisiyle yoluma devam etmeyi çok isterm...Slm.cnm gunlugun hayirli olsun diger gunlukteki arkadaslrda dagildi yalniz kaldim yine sanirim senimle birlikte devam etcm kabul edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?