Sen issizken düşünceli olması ve dediğin gibi bir adım öne çıkması lazım. Ama ben başka bir noktaya takılıyorum. Lütfen yanlış anlama. 7 aydır işsiz oldugunu ve arkadaşının da çok parası olmadığını soyluyorsun. Bu durumda kişi başı 50 TL'lik bir yere gitmek bana pek mantıklı bir hareket gibi gelmedi açıkçası. Kaldıki evli de değilsiniz. Birkaç yıldır her yer cafe restaurant doldu. Bakıyorum dolup tasiyor, ev hanımları bile cafelerde buluşuyorlar. Fiyatlar da öyle ucuz değil. Ortam kalabalık ve gürültülü, karsindakinin konuştuğunu anlayamiyorsun, sessiz bir mekansa da konuştuklarını diğer masalar duyuyorlar. Ben pek sevmiyorum yani cafe restaurant buluşmalarını :)
Yürüyüş yapın, yeşillik havadar yerlere gidin, bankta oturun, çay bahcelerine gidin. Evde sarma yaparsın gidersiniz yersiniz uygun bir yerde. Hem daha romantik olur, hem de daha hesaplı. Ailelerin haberi varsa birbirinizin evine davet edin. Ben ormana, mesire yerlerine gitmeyi severim. Yürüyüşe gidiyoruz bazen, termosa çay koyuyorum içip geliyoruz. Orlara gelen genç aşıklar da oluyor. Oturmuslar masaya piknik yapıyorlar, çok tatlı görünüyorlar karşıdan :))