Zaten sıkıntı da o işte "sahiplenildiğini hissedememe" . Biraz sığınma ihtiyacı.. :/
Evet aslında şuan onu düşündüm cidden, Annesine de ödetiyor mu ayrı gayrı mı yapıyor acaba ?:/
Tam anlamadım sorunuzu ama hayır zaten her şey yolunda değil :)
Yok yok biz sürekli yemeğe filan çıkmıyoruz, yemekleri evde yeriz genelde. Ben dışarı çıktığımda bir kahve bir çay içerim sadece. Onun dışında nadirdir acıkıp bir şey yemem :)
Ben de çok soğudum.. Ya eline para sıkıştırma sebebim, aslında ayrı gayrı ödemekten içten içe utanmamdan ötürü sanırım :/
Ahahah güzel taktikmiş. Ben de cüzdanı evde unutayım bari :)
Ne güzel ya maşallah. Parasına el koyduğunuz halde sesini çıkarmayan eş . Allah mutluluğunuzu bozmasın canım :)
Yok yok ben de zaten bunun eşitlik olmadığını, eşitliğin bu olmadığını anladım yani cidden ..
Evet kesinlikle anormal hatta mide bulandırıcı geliyor bana :/
Yok ben birkaç kere açık açık olmasa da izah ettim aslında ama sokma akılla da olmuyor ki olmadı yani...
Evet doğru söylüyorsun. Aslında ayrılana kadar kendi hesabımı kendim ödeyeceğim. Neden eline veriyorum da dışarıdan "sevgilisinin hesabını ödeyen erkek centilmenliğinde" görünüyor ki ?
Yok ben de "hep" erkek ödemeli diye düşünemiyorum kesinlikle... :)
Doğrudur ama kişi başı 50 tl çok bir rakam değil bana göre.. Ve "ilk" yıl dönümü. O kadar da olsun diye düşünüyorum.
Bir senede ilk defa böyle yemek yemek istemek çok gelmedi bana :)
50 Lira yahu kişi başı 150 lira değil. Özel bir yemek için kişi başı 50 lira verilmicek de Burger King'te mi yeseydik :)
İlk yıl dönümü olduğu için yemeğe çıkmak istedik. Çalışmıyorum evet ama durumumuz kötü değil. Konuda anlatılmak istenen meblağ değil. Kişi başı 20 lira da olsa adam sadece kendininkini ödeyecek. Konu bu :)
Kişi başı 50 lira yani toplamda 100 lira Yıl Dönümü yemeği için gayet az bir meblağ.
Bir önceki ilişkimde evlilikte berbat mutsuz olacağımı görünce bırakabilmiştim.Bunda da bırakacağımı hissediyorum çünkü ben zaten bu şekilde güvensizlikle ve sığınma ihtiyacıma rağmen karşımdaki o sahiplenmeyi görememekle hayatta evlenemem... Zor yani hele hele aşık da değilken zaten. Mantıklı başladığım bir ilişkide mantığıma yatmayan o kadar çok şey var ki inan... Süper anlatmışsın yüreğine sağlık canım.:)
Çok teşekkür ederim canım benim. Sevindim ban ının kalkıp yetişmene :) Aynen bence de bir cacık olmayacak ...
Doğum günümde hesap ödemedim ama benim arkadaşlarım da geldiği için ben bir yerde onun cebine 20 lira sıkıştırmıştım :/
Arkadaşlar, hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Yorumlarınızdan almam gereken cevabı aldım aslında.
Ama şöyle bir gerçeği de görüyorum ki zaten öncesinde de aslında biliyordum: BEN ALIŞTIRDIM.
Bir kere daha bu bildiğimi sizlerin de fikirleri ve yazdığı mesajlar ile tastiklemiş bulunuyorum.
Yine de birkaç arkadaşımın da dediği gibi, "alıştırsam da alışmayacak biri olmalıydı, karakteri alışmaya meyilliymiş demek ki" diye de düşünüyorum.
Bizim ilişkimizde zaten aşk yok, ben mantık ile başladım bu ilişkiye fakat mantık kısmında da baya eksiklikler olunca olmadı.
Zaten o bazı kısımları da daha sonra ayrı bir konuda anlatacağım inşallah.
Yiyici biri olduğunu düşünmüyorum, kendi hesabını kendi ödediği için en azından.
Amaaaa kesinlikle ilişkinin yükü benim üzerimde sadece. Öylesine bir ilişki gibi yaşıyoruz bunu.
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum :) İyi ki varsınız çok teşekkür ederim bana yalnız hissettirmediğiniz, düşüncelerimde "Haklıymışım" demek ki dedirttiğiniz için