- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Konu başlığı ilk günden irrite etti beni
Kardes bu kadar hesap yapılıyorsa o iş olmaz haberin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma kendini, bence uygun dilde anlatabilirsin. 3'ün 5'in lafını yapmaktan sıkıldığından gir,bahsettiğim eşitlikten çık. Anlamaması için ciddi anlamda kasıt olması lazımSöylediğiniz ayrım çok çok çok mantıklı. Biz sözde evlilik yolundayız....
Sıkma kendini, bence uygun dilde anlatabilirsin. 3'ün 5'in lafını yapmaktan sıkıldığından gir,bahsettiğim eşitlikten çık. Anlamaması için ciddi anlamda kasıt olması lazım
Ya işte bu mantık evliliği olarak haniSorcha mantık evliliği duydukta mantık ilişkisi ne kuzum ...niye çekiyorsun bak arkadaş yazmış şurda sevmediğin bir insan için nişan düğün olaylarını kotaramayacağınız baştan belli , sen vur tekmeyi yoluna bak hiç değilse arkandan neler yedirdim ben bu kıza diyemez için rahat olur (öyle tipler de var)
Ayrıca erkeklere de bu tarz şeyler konusunda “bile!” Taviz vermeye gerek yok.
Erkek dediğin hesapları öder alman usulü nedir hiç görmedim. Bende elimi cevime atttım sevgililik döneminde ama izin vermiyordu bile eşim. bırak ödesin en başından niye acıyorsun?
boyle zararsiz baslar, ama konu gitgide dahada sanki seninde gorevinmis gibiye burunur. evlendikten sonrada sorunlarini yasarsin emin ol. calismiyorsun ustelik, ozaman elini biraz cekeceksin geri. alman usulunude dogru bulmuyorum acikcasi, arkadasmiyiz canim. ya ben oderim, ya o. ki iliski donemimizde 4 kez yemege ciktiysak besinciyi ben oderdim mesela. ben odedigim zamanlardada hep 'bugun bi jest yapiim hadi benden olalim' tarzinda bi espiri patlatirdim, aslinda onun gorevi oldugunu anlasinda hep beklemesin diye haha..
bence haklisiniz
yanliz konuyu okurken biz nasiliz acaba diye dusundum
cikmaya basladigimizdan beri heryerde tum hesaplari ben oduyorum cunku kocam kurusuna kadar tum parasini bana veriyor
sanirim cok tuhaf gorunuyoruzdur gittigimiz yerlerde , bana aldigi hediyenin bile odemesini ben yapiyorum ay basinda onun kredi kartina![]()
Bu yarin öbür gün senin parani da yer..seni hiç sahiplenmiyor ohh bedava ilişki yaşiyorum diye ağzı kulaklarinda ben diyim..
Sen cok iyi niyetli bir kizsin insallah karsina cokcomert bi erkekcikar ve kiymetini bilir
Hesapci erkeklerle hayat gitmiyor canim seni onura edicek hem sosyal cevrene hfm ailene karsini basini kaldiricak biri olur insallah ve sende ne jest yapsam diye dusursun insallah
Nezakette karsilikli![]()
İki taraf da öğrenciyse Alman usulü olmalı. Alman usulü de biraz zamanlamaya bağlı. Bazen hesabın tamamını kadın, bazen de erkek ödeyebilir. Veya iki tarafın da imkanı o dönem yoksa, yarı yarıya ödenebilir.
Eğer iki taraf da çalışıyorsa, yıldönümünde taraflardan birinin yemeği, diğerinin de tatlı yemeye- kahve içmeye götürüp ödemesi daha naif olur.
Bir taraf çalışıyor, diğer taraf çalışmıyorsa; çalışan tarafın ödemesi gerektiğini düşünüyorum.
Erkek arkadaşınızın çalıştığı halde Alman usulü yapıp sonradan nargileye koşturması aşırı itici. Çok pintice bir davranış.
Buraları okuyan beyler varsa; lütfen pinti olmayın zira iğrenç görünüyorsunuz![]()
Kardes bu kadar hesap yapılıyorsa o iş olmaz haberin olsun
Ovvv cok sert demek istiyorum. Cok yorum yapilmjs yazmak istediklerim yazilmis " alismis kudurmustan beterdir, alistirirsan oyle olur , tutumlu ayagina dusuncesizlesmis vs vs " ben yillardir bi kere zar zor sandavis ismarladim oda zorla .... ne zaman lafini etsem cok net hatta sert tepkiler aldim. Ugrasmiyorum artik simit alsakta markete girsemde elime tutusturur. Hatta para ustlerini bile almaz onuda bu alistirdi. Bak ALISTIRDI kilit kelime . Ama zorda oldugunu bileyim elimi cebime ondan once atarim yaparim kizar belki ama yaparim. Ama yildonumu yemeginide hic bir erkek alman usulu yapmaz ya ..... biraz affina siginarak Okuzluk yapmis diyecegim.......
Senin yerinde olsam bulusmak isterse yoklari oyna. Ya biliyosun falan bugun cikmasakmi falan derken derken elini cebine atmayi alistir. Tutumlu cimri adamdan hic haz etmem sende ETME.![]()
Yoktur bence,Ankara otobanına sokup İzmire varmasını beklememelisiniz.Aslında bir çok kere anlatmaya çalıştım, anlattım, ama olay benim "paracı" olma yönüne doğru gitti. Biliyorsun ; erkekler, kadınlara "paracı" gözüyle bakmaya çok meyilliler.. Birkaç kere de, Ayşe'nin hesabını Ali ödücekmiş gibi örnekler verdim. Ben galiba hep kendim ödeyerek fena alıştırdım ama istediğim yine de alışmamasıydı net olmasıydı
O çalışıyor ben şuan işsizim ama hep o ödemesin de bir-iki işte jest yapsaydı da benim de "acabalarım" olmasaydı diye düşünüyorum hep.
Aynen kuzum. Ben biraz fazla kıyamadım , o ince çizgiyi bozdum herhalde.. :)
Ben de cimri erkeğe tahammül edemiyorum. Tam cimri değil aslında ama benden sakınıyor gibi .. Babam gibi söylediniz, erkek totosuna güvenmiyorsa sevgili yapmasın der.
İnan çıkışta nargile içmesi bana dokunmadı.. İnanın, eğer o benim hesabımı da ödeseydi ben ona çıkışta hem nargile hem tatlı ısmarlardım. Altta kalmazdım zaten. Zaten sıkıntı da bu, benim sakınmadığım bol kepçeden para saçmalarıma rağmen onun böyle olması ...
Ödemediğimi nereden biliyorsunuz ? :) Size şöyle söyleyim, çalışmadığım halde paramı biriktirerek hep en güzel şeyleri almaya çalışıyorum ona. Yıldönümü ya da özel günler dışında bile sürekli üstüne başına kazak, ceket alıyorum. Yoksa kendisi kazak almıyor kendine ve o parayı hep nargileye veriyor. Ve inanın ona bir şey alırken meblağ bile koymuyorum kendime , gerekirse kendi ihtiyacımdan kısıyorum. "Ya ben çok acıktım" dedim bir kere o "aç olmadığını" söyledi. "Hadiii beee gel bendensin" dedim mesela. "Hayır" filan dedi. Ama ikna ettim "başka zaman da senden olur" dedim filan. Ama tabi unuttu. Yani ne ilk mesajımda ne de sonrakilerde "hep erkeklere yıkılmalı" gibi bir imaj sergilemediğimi düşünüyorum. Önyargılı yaklaştınız biraz ama olsun sonuçta dediğiniz karakterde çok kadın var :/
Eli değişecek mi bakalım ? Başka işler, ek işler buluyoruz. O az maaşa tamah ediyor. Gayret etmiyor ...
Evet tutuyor haklısın. Ya gerçekten hep değil, bir iki jest bile yeter bana ...
Evet benim hatam aslında genel olarak. Ama alıştırmayla değişmeyen karakterde bir erkek yok mudur ? :)
Yoktur bence,Ankara otobanına sokup İzmire varmasını beklememelisiniz.
Ayrıca,aza tamah etmek değil,kanaat etmek olacak o .Demek iatediğiniz bu sanırım.Tamah etmek açgözlülükle.eş anlamlıdır.
sal gitsin bacım..elbette kadin da hesap oder de 1 sene nedir ya...kanka gibi..resmen seni ölü yatırım görüyor anlasılan)
Cok tesekkuur ederim sende izmirliymissin ondandir :)Yorumundan çok olumlu enerji aldım. Öncelikle onu söylemek isterim :)
Yok bir şeyleri düzeltmek bile istemiyorum aslında. Bitirmek istiyorum bu ilişkiyi sadece o kadar :/
Cok tesekkuur ederim sende izmirliymissin ondandir :)
Ben diyecektimde herkesede ayril denmez ama kafaya koyduysan bencede ayril hayrini gorene gitsin :)