ilk yıldönümünüzü nasıl kutladınız?

cnm bnm belkide kafası iştn dolayı dalgındı atlamış unutmuş olabilir üzme kendini şuan hamileliginde verdigi duygusallık 2katına çıktı sende bebegini dogur saglıkla eminim silkelenip herşeyi net hatırlıcak erkekler bazen odunlaşıyo yontmak biz hanımlara düşüyoopuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun.arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar.bi göz at istersenopuyorumnanaktan

Walla gercekten yaratici yöntemler var burda, ben de denerim bir ara

evlilik yıldönümü hangisini almalıyım bilmiyorum. nikahlandık 6 ay sonra aynı eve taşındık ondan bir ay sonrada düğün oldu?
nikah tarihimiz geçti. nikahımızın birinci yılı kaynanamlar geldi bize ve özellikle farklı bişi yapamadık ama ne bilim en azından bi çiçek bi jest bekliyodum hatırlamadı. ben söyledim aa anne bak bizim evlilik yıl dönümümüzmüş dedi. aferin dedim içimden. o değilde çok güzel bir törende yer aldım öğretmenler gününde ve bir çiçek dahi almadı çok zoruma gitti.
ilklerden başlamışken ilk yılbaşımız ama tutturdu ailesiyle geçirecekmişiz. alacak babası rakıyı buyur gelin hizmet et mezesiydi bilmem nesiydi. neşeli şen insanlar olsa eyvallah.
neyse hadi kızlar siz devam edin güzel şeyler paylaşmaya, inşallah benimki odunluğu bırakırsa bende bişiler paylaşırım güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…