ilk yılımız :(

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
bugün ilk yıl yılımız...
ve tesadüfen arkadaşları köyden geldii şansa..
ilk yılımız özel olmalıydı...
güzel olmalıydı...:5::5:
unutmamalıydıkk bu günü :5::5:
hadi geçtim orayı sonuçta onun elinde birşey değildi arkadaşları gelmişti uzak yerden..
ya bir insan özür amaçlı bi gül almaz mı ?
ya da sokaktan koparsaydı :2::2:
aşkım elimde olmayan sebeplerde dolayı bu günü kutlayamadık ama sana gül aldım deseydi ..:2::2:
ve ben ne olursa olsun arkadaşlarına yakın davrandım surat asmadım..
çok mu zordu bir gül :2::2:

İşte tam istediğin gibi unutamayacağın bir gün olmuş:)) ilerde bolca kafasına kakmak için malzemen var üzülme sen

İşte tam istediğin gibi unutamayacağın bir gün olmuş:)) ilerde bolca kafasına kakmak için malzemen var üzülme sen

öyle üzüldüm öyle kırıldım ki arkadaşım .. ben çok önem veririm özel günlere..
çok birşey mi istedimm ya .. özür amaçlı bir gül :5::5:

sadece kırgınım hemde çok ...:2:

Ben de önemser-d-im... aslına bakarsan hala önemsiyorum üzüntünü de anlıyorum da espiriye vurayım dedim...buna kırıldığını ona mutlaka söyle...yarın falan telafi eder belki...

:1::1:

güldürdün beni ..

bence bu kadar kafana takma , ben henüz evlenmedim.. ilk yıldönümümüzü unutursa ne yaparım bilmiyorum ama.. benim çok dikkat ettiğimi ve daha sonrasında kafasına kaktığımdan böyle birşeye cesaret edemez diye düşünüyorum :47::47:

sen peki daha önce kutluyo muydunuz özel günleri.. belki bu konuda bu kadar hassas olacağını bilmiyordur.. belki de arkadaşlarının gitmesini bekliyordur..

ayyyyyyy canııım valla unutaamıcağın bi ilk yıl olmuş bizim 1.yıldönümümüz gibii bidee benmkii sen okadar söyle söyle bende uzaktaydım mersine gidiyorum süpriz yapsın diyee sen tut unut abisiyle fln denize gitt 3.yılımız bak düşün dün gece bile bunun konusu olduğuna göre tamda unutulmıcak bi yıldönümüü yaşamışız :1:gülüyorum ama görsen nasıl getirdim burnunda halada getiriyorum nedemek yaa saçma sapan sevgililer günüü fln hadi neysede ogün önemlii arkadaş...

bu konularda hassas olduğumu biliyor.. aslında takmak istemiyorum ama huyum bu yanii önem veririm.. ve de ilk yılımız !!!
öğlen dedim aşkım bari gül alıp gönlümü alsaydın diye şakayla karışık... daha gün bitmedii belki yapcm falan dedi geçiştirdi..
ee hiçbirşey yokk hala..
şimdi konuyu açtım evet alamadım kusura bakma diyor..
kusura bakma !

olduu yaniii hopp bitti bu kadar basittt:4::4::4::4:

attığı mesaja bak yahuu

benden kötü benden yalancı benden gamsız kimse yok zaten boşwer benden bir halt olmaz kendi pisliğimde boğulup gideyim bırak beni diyor..

hem suçlu hem güçlü buna denilmezmi !!!!!!!!!!!!!!!!

Evliysen boşan, değilsen bas tekmeyi yol ver gitsin.

Bir ömür bununla geçmez nedir yani alt tarafı bir gül. Bugün bunu unutan yarın neleri unutmaz bak söylemedi deme seni bile unutur. Senin böyle şeylere değer verdiğini bile bile unutuyorsa pes doğrusu... belki de bilerek unutmuşluk yapıyor! seni sevmiyor olabilir, çünkü eğer sevseydi asla unutmazdı.

Böyle önemli bir günde sana değilde köyden gelen arkadaşlarına zaman ayırıyor ve sen hala bunu sineye çekip içine atıyorsun... kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorsun. Ne dertli başın varmış senin. Hayat acımasız, hayat göz yaşlarına bakmaz ezer geçer... bunları her insan kaldıramaz çok güçlü birisin.

Zararın neresinden dönsen kardır. terk et bu insanı ve arkana bakma bile...

Evliysen boşan, değilsen bas tekmeyi yol ver gitsin.

Bir ömür bununla geçmez nedir yani alt tarafı bir gül. Bugün bunu unutan yarın neleri unutmaz bak söylemedi deme seni bile unutur. Senin böyle şeylere değer verdiğini bile bile unutuyorsa pes doğrusu... belki de bilerek unutmuşluk yapıyor! seni sevmiyor olabilir, çünkü eğer sevseydi asla unutmazdı.

Böyle önemli bir günde sana değilde köyden gelen arkadaşlarına zaman ayırıyor ve sen hala bunu sineye çekip içine atıyorsun... kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorsun. Ne dertli başın varmış senin. Hayat acımasız, hayat göz yaşlarına bakmaz ezer geçer... bunları her insan kaldıramaz çok güçlü birisin.

Zararın neresinden dönsen kardır. terk et bu insanı ve arkana bakma bile...

canım Allah razı olsun yazdığınn tek bir kelime için...

k.bakma da bnm erkek arkadaşım böyle birşey yapacak
burnundan getirim 6 ayda peşimden koştururum :47::47:
bnm anladığım erkeklere ne kadar çok tolerans tanırsan
o kadar zararlı çıkıyorsun:28:

k.bakma da bnm erkek arkadaşım böyle birşey yapacak
burnundan getirim 6 ayda peşimden koştururum :47::47:
bnm anladığım erkeklere ne kadar çok tolerans tanırsan
o kadar zararlı çıkıyorsun:28:

canım şöyle diyim.. bir kaç gün önce arkadaşı bugüne gelcez diye haber verdiler tabi biletlerini almışlar sonra haber veriyorlar neyse..
bizde hediyelerimizi önceden verdik ..
fakat kırıldım... bu günümüz özeldi.. tamam onun suçu değil sonuçta arkadaşları pat die geldi ama 1 hafta kalacaklar..
benim istediğim 1 güncükk :5::5:
özeldii , güzeldii ilkti ... yani bnm düşüncelerim bunlardı...
ama şuan ağlıyorum elde var sıfır yani yalnızım :5::5:
en basiti şunu demesini bklerdim.. aşkım sonuçta her ne olursa olsun benden dolayı yapamadık al sana gül özür dilerim.. dese dünyalar bnm olur.
yoldada koparsnn sorun değildi

bu konularda hassas olduğumu biliyor.. aslında takmak istemiyorum ama huyum bu yanii önem veririm.. ve de ilk yılımız !!!
öğlen dedim aşkım bari gül alıp gönlümü alsaydın diye şakayla karışık... daha gün bitmedii belki yapcm falan dedi geçiştirdi..
ee hiçbirşey yokk hala..
şimdi konuyu açtım evet alamadım kusura bakma diyor..
kusura bakma !

olduu yaniii hopp bitti bu kadar basittt:4::4::4::4:

sende bendensin.. bende çok önem verirdim ama karşı taraf takmazdı..kötü niyetinden değildir üzülme..başta bende sorun çıkarırdım bozulurdum takmazdım :) ama geçti..sende daha hafife alırsın zamanla.. ama bana göre kutlanması hatta ilk yıl olduğu için çok güzel bi sürpriz yapılması gerek..

sende bendensin.. bende çok önem verirdim ama karşı taraf takmazdı..kötü niyetinden değildir üzülme..başta bende sorun çıkarırdım bozulurdum takmazdım :) ama geçti..sende daha hafife alırsın zamanla.. ama bana göre kutlanması hatta ilk yıl olduğu için çok güzel bi sürpriz yapılması gerek..

üzgünüm hemde çooookkk

Fazla da üzme kendini, karşı tarafı böyle kabul et..yeri gelir konu açılır böyle günlere önem verdiğini belirtirsin..Umarım telafi eder canım..

canım böyle günlere önem verdiğimi adı gibi bilir..
babam bile sevgililer gününde bana gül alırdı..
keşke yaşasaydı da alsaydı babam keşke:5::5::5::5:

Back
X