- Konu Sahibi sensiz__asla123
boşa koysam dolmuyor, doluya koysam almıyor benimki de o hesap![]()
Cnm bnm ya :S:S:S:S:S:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşa koysam dolmuyor, doluya koysam almıyor benimki de o hesap![]()
...erkekler böy le dir...vurdum duymaz.özellikle istediğin şeyi belirtsen bile yapmaz unutur.onların doğalarında bu var.he bunun gibi çok çekilmez huylara sahipse düşün taşın derim.ama bundan sonra bulacağın erkek çok mu süüper olacak hadi süper oldu.ilk bi kaç ay onun ilgisini canlı tutacaksın sonra ilişki monotonlaşacak.hani bii laf vardır ....hıyadır yesende budur yemesende=)=)![]()
off haklısın canım ya ama biz de kadınız hissetmk hissedilmk istiyoruz![]()
benimki doğum günümü kutlamadı bildiği halde inanabiliyomusun.gece 12 de tüm arkadaşlarım aradı mesaj çekti.ama o kutlamadı sebebide biraz tartışmıştık sırf bana sinirli diye yumuşamadı bile..hey gidi hey takılma diyorum bak lafımı dinle yani...bide erkekler çok önemsemiyo annemmm hepisi aynı =)=)
benim de doğum günüm güme gitti...
tam da o gün babaannesi hastalandı.
ben işten dolayı gidemedim bir haftadır onun yanında.
doğum günümü mesajla kutladı benim odun koca. arayabilirdi.
yarın dönecek bakalım ama hiç umudum yok.
kutlayacağımızı sanmıyorum![]()
benim de doğum günüm güme gitti...
tam da o gün babaannesi hastalandı.
ben işten dolayı gidemedim bir haftadır onun yanında.
doğum günümü mesajla kutladı benim odun koca. arayabilirdi.
yarın dönecek bakalım ama hiç umudum yok.
kutlayacağımızı sanmıyorum![]()
çok yz veriyoruz o yüzden rahatlar![]()
ah be canım.. gülüyoruz ağlanacak halimize işteyawrum ya üzüldüm şimdi... ama anlatma şeklindeçok güzel komik güldüm şimdik =)=)=)
evet çok şımartıyoruz orası ayrı ama erkeklerin çoğu odun. bizim gibi önemsemiyorlar.
bir gül almak çok mu zor değil ama adamın içinden gelmiyor işte.zorla alınca da bir anlamı kalmıyor.
ah be canım.. gülüyoruz ağlanacak halimize işte![]()
koy g.tüne rahvan gitsin biraz gamsız olacan bu hayatta valla bak...![]()