- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Princessxxx
-
Bu kadar ara verdiğine pişman oldum. Kızım daa kardesşiz kalsın istemiyorum yaş da ilerliyorBenim 8 yaşında bi kızım var. 1,5 senedir ikinciye hamile kalamıyorum. Miyomum vardı, miyomdan mı acaba diyodum. Doktor miyomdan değil diyordu. Yine de ameliyat oldum ve miyomu aldırdım. Yine hamile kalamıyorum. Bu ay clifea başladım. Günde bi kere de keçiboynuzu özü yiyorum. Eşim de yiyo. Bakalım ne olacak. Bu arada ben de 35 yaşındayım
Bana da ilk defa bu muaynede polip var dedi. Şimdiye kadar kaç kez muayene oldum hiç çıkmamıştı böyle birşey bu ara mı oldu anlamadımBenim 8 yaşında bi kızım var. 1,5 senedir ikinciye hamile kalamıyorum. Miyomum vardı, miyomdan mı acaba diyodum. Doktor miyomdan değil diyordu. Yine de ameliyat oldum ve miyomu aldırdım. Yine hamile kalamıyorum. Bu ay clifea başladım. Günde bi kere de keçiboynuzu özü yiyorum. Eşim de yiyo. Bakalım ne olacak. Bu arada ben de 35 yaşındayım
Ben de Mart ayında hsg çektirecektim Corona çıktı erteledim ama bu coronanın da biteceği yok artık önlem alıp önüme bakmam gerek dedim başladım tedaviyeMerhaba ben de aynı durumdayım. 6 yaşında kızım. Hiç uğraşmadan hamile kaldım ve normal doğum yaptım. Hamilelik ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. 4 yıldır 2. Bebeği istiyorum ama olmuyor. Gittiğim ilk 3 4 doktor hiçbir sorunun yok deyip gönderdi. En son geçen yıl aralık ayında gittiğim doktor pcos teşhisi koydu ama kilo harici bi belirtim yok adetlerim yumurtlamam düzenli. 3 4 ay ilaçlı tedavi uygulayalım gerekirse hsg çekeriz dedi. Ama pandemi başlayınca ben tedaviyi bıraktım gitmedim hastaneye. Eşimde de bir sorun yok.
Ben de sürekli git gel yaşıyorum hep bir dahaki ay gideyim diyorum sonra şunu da deneyeyim bunu da deneyeyim sonraki ay giderim diyorum. Bu ay soğan kürü deniyorum. Belki giderim sonraki reglimde. İnsan biraz da cesaret istiyor çevresinden.Ben de Mart ayında hsg çektirecektim Corona çıktı erteledim ama bu coronanın da biteceği yok artık önlem alıp önüme bakmam gerek dedim başladım tedaviye
Ben yumurtladığımı ve çatlama olduğunu biliyorum ama döllenmediğine göre belkide yeterince büyğmğyor bunu da ancak doktor takibi bile anlayabiliyoruz o yüzden ben giyorum doktora kimseye de birşey söylemiyorum stres olmsmak adına hamile kalınca söylerimBen de sürekli git gel yaşıyorum hep bir dahaki ay gideyim diyorum sonra şunu da deneyeyim bunu da deneyeyim sonraki ay giderim diyorum. Bu ay soğan kürü deniyorum. Belki giderim sonraki reglimde. İnsan biraz da cesaret istiyor çevresinden.
Ben ovülasyon testi kullanıyorum.aynen ben de ilkinde normal yolla hamile kaldım 6 yaşında kızım, yaş 35, ben de keşke bu kadar beklemeseydim diyorum ovulasyon takibini testle mi takvimle mi yapıyorsunuz
Bende ilk hamile kalmam kolay oldu ama 4 aylikken kalbi durdu ikinci hamileligim hemen oldu kizimi sezeryanla dogum yaptim sonra hemen hamile kalmak istemedim sonrada istedigimde 6 yil boyunca olmadı sağlık sorunları nedeniye kortizon icmistim ay bitince hamile kalmissim ikinci kizimi dunya ya getirdim yani anlayacaganiz o 6 senenin icinde doktorada gittim hic bisey cikmadi klomen ictim catlatma ignesi oldum kürler denedim yine olmadi rabbim nasip etmeyince neyi denersem deneyim olmadi kortizon ictip bittigi zaman hamile kalmissim ozaman yasim 25 26 diArkadaşlar bana da bir fikir verir misiniz benim bir kızım var normal yolla hamile kaldım sezeryan doğum yaptım
1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldum. Sonrasında da daha hamile kalmadım yaşım 35
şimdiye kadar muayenelerde bir sorun yoktu. Bu ay rahim filmi de çektirdim onda da bir sorun yoktu bu ay yumurta geliştirme için klomen ve iğneye başladım bugün yine kontrole gittim
Rahim filminde görülmemiş ama rahimde bir polip varmış. Şu anda bir mercimek tanesinden büyük dedi tam sınırdaymış
Solda 1 tane 13 mm sagda da en büyüğü 13 mm olan 3-4 tane yumurta oluşmaya başlamış
20 mm olunca çatlatma iğnesi yapıcak
Bu durumda iki seçenek var
İlişki günleri söylediğinde ilişkiye girip akışına bırakmak
Ya da aşılama
Doğal yolu denersen tutma ihtimali yüzde 6 dedi
aşılama 2500 tl
Bu ay iki yoldan birini seçtik tuttu tuttu tutmadı o polipi almak için işlem yapıcakmış
Sizce bu ay çatlatma iğnesi ile normal ilişki ile mi denesem aşılama mı yaptırsam bilmiyorum yada başka doktora mı gitsem?
Yok canım doktora gidiyorum hiç o testlerle uğraşmadımaynen ben de ilkinde normal yolla hamile kaldım 6 yaşında kızım, yaş 35, ben de keşke bu kadar beklemeseydim diyorum ovulasyon takibini testle mi takvimle mi yapıyorsunuz
Kortizon ne için içmiştinşz. Benim yaş 35 o yüzden fazla aratmaz inşallah rabbim çünkü bu yaştan sonra daha zorBende ilk hamile kalmam kolay oldu ama 4 aylikken kalbi durdu ikinci hamileligim hemen oldu kizimi sezeryanla dogum yaptim sonra hemen hamile kalmak istemedim sonrada istedigimde 6 yil boyunca olmadı sağlık sorunları nedeniye kortizon icmistim ay bitince hamile kalmissim ikinci kizimi dunya ya getirdim yani anlayacaganiz o 6 senenin icinde doktorada gittim hic bisey cikmadi klomen ictim catlatma ignesi oldum kürler denedim yine olmadi rabbim nasip etmeyince neyi denersem deneyim olmadi kortizon ictip bittigi zaman hamile kalmissim ozaman yasim 25 26 di
Bağışıklık baskılamak için bizde tedavilerimiZde kullanıyoruz vücut bebeği atmasın diyeSackiran vardi onun icin
Insallah olur bebisiniz benimbyasimda 30 3.dusunuyorum rabbim nasip ederse
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBağışıklık baskılamak için bizde tedavilerimiZde kullanıyoruz vücut bebeği atmasın diye
Belki vesile olmuştur
1 yıldan fazla kullandım aralıklarla ovülasyon testi. Hemen hemen aynı günlerde yumurtlama olduğu için artık bıraktım.aynen ben de ilkinde normal yolla hamile kaldım 6 yaşında kızım, yaş 35, ben de keşke bu kadar beklemeseydim diyorum ovulasyon takibini testle mi takvimle mi yapıyorsunuz
Geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallahSackiran vardi onun icin
Insallah olur bebisiniz benimbyasimda 30 3.dusunuyorum rabbim nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?