- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Princessxxx
-
Bende Ekim ayında filmçektirdim inşallah etkisi olur benim için deAslında ben de şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım bir arkadaşımında 3 yıl olmadı ikinci çocuğu en son asama tüp bebek deneyecekti rahim filmi çektirdi bir kaç ay içerisinde hamile kaldı hatta bu sene 4. Yu doğurdu
Ay ben canım bende hiç sevmesem de iğneler ilaçlar vs ben ilk seferde yoruldum insanlar yıllarca uğraşıyor Allah kolaylık versin tüm isteyenlerin duaları kabul olsun inşallah. Haber ver bize de sonucu benim tutmadı aşılamaBenimde 7 yaşında kızım var aşılama oldum bgn 6.gün valla 19 ay oldu niyetine girdik 7 aydır kevgir e dondum tahliller hsg eşim bakındı pcos sınırda dendi sebepsiz infertilite dediler bekliyorum inşallah olur da bizlere umut olur
başka bri doktor da görsün bence sizi ve filminiziRahim filmi de çok yeterli bir işlem mi ben anlayamadım filmde bir sorun görünmezken doktorum muaynede yarım cm link bir polip gördüğünü söyledi sanki yeterli bir işlem değil gibi geldi bana
İnsallah artik çok yoruldum 2 yıldır kimseye belli etmedim ama son zamanlarda dikkat ediyorumda hep konuştuğum konu bu hep bir araştırma içindeyim o kadar saçma şeyleri sorguluyorum google da hamilelik belirtisi mi diye ilk hamileliğimde hicbir belirti hatırlamıyorum çok açıyorum bazen kendimeBende Ekim ayında filmçektirdim inşallah etkisi olur benim için de
Bende sanki ilkini ben doğurmamışım gibi tabi acemiydik birde hemen olunca hep böyle olacak sandım. Niyetine girdiğimde geçen yıl tatildeydik sene ye tatile gidene kadar 3 aylık olur götürülür diye eşimle hesap yapmıştık ama allah isterse olur bunu bir kez daha anladım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın en azından bizlerde var 12 yumurta büyütme iğnesi 6 yi 1 dk geçmeden vuruniyim diye ailecek sefil olduk 12 gün çocuğum da yanımda rabbim kolaylık versin tedbiri aldım tevekkuldeyim inş aşılama 6. Gün bel agrım ve göğüste şişlik var ama duphaston kullanıyorum muht o yapiyorİnsallah artik çok yoruldum 2 yıldır kimseye belli etmedim ama son zamanlarda dikkat ediyorumda hep konuştuğum konu bu hep bir araştırma içindeyim o kadar saçma şeyleri sorguluyorum google da hamilelik belirtisi mi diye ilk hamileliğimde hicbir belirti hatırlamıyorum çok açıyorum bazen kendime
Olmazsa nasip canım ama bir daha yaptırmayacağım bende çok yoruldum bunaldim bazen kızıma haksızlık ediyorum gibi hissediyorumAy ben canım bende hiç sevmesem de iğneler ilaçlar vs ben ilk seferde yoruldum insanlar yıllarca uğraşıyor Allah kolaylık versin tüm isteyenlerin duaları kabul olsun inşallah. Haber ver bize de sonucu benim tutmadı aşılama
31 canım seninBende bakalım aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay. Oğlum var benimde 6,5 yaşında. İnşallah daha fazla beklemeyiz hayırlısıyla gebe kalırız ve sağlıklı birer doğum yaparız. Amin. Senin yaş kaçtı peki canım?
Maşallah daha çok gençsin ben oğluma o yaşta hamile kalmıştım ben 38 yaşındayım31 canım senin
Ne güzel maaşallah ben 24 umde kızım dünyaya geldi geçen sene niyetlendik ve hüsran maalesefMaşallah daha çok gençsin ben oğluma o yaşta hamile kalmıştım ben 38 yaşındayım
OOO sen çok erken evlenmişsin canımNe güzel maaşallah ben 24 umde kızım dünyaya geldi geçen sene niyetlendik ve hüsran maalesef
Fakülte de oldum cnm ilk çocuk normal olduğu için ilaçları devlet karşılama di 12 tane yumurta geliştirici iğne ve catlatma iğnesine 1200 dr muayenesi 150 aşılama işlemine 235 tl verdimİnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun neden 2. Ler zor oluyor anlamadım biz de uzun zamandır korunmuyoruz ama 6-7 aydır da deniyoruz tam manasıyla anlamadım. Aşılama özelde mi oldun bir de ne kadar ödediniz?
Neden tövbe diyosunuz? Zor mu aşılama süreci? Tüp bebekten önce aşılama denetiyolar. Bu gidişle bana da o yol görünecek. Hamile kalamıyorumKızlar nün 14.gün maalesef test <0.200 Ama bir daha asilamami tövbe hakkımızda hayırlısı olsun inş
Canım zor olan aşılama değil de o umutla beklenen 14 gün var ya sanki yıllar geçmedi oldu mu olmadı mi belirti aramak zor olan rabbim kimseyi beklerlesin inş isteyen herkesin kucağını doldursun bende 2. Çocuk 20 aydır denedik en son sebepsiz dendi aşılama da yaptırdım ama sanki diğer türlü insan daha az uzuluyorNeden tövbe diyosunuz? Zor mu aşılama süreci? Tüp bebekten önce aşılama denetiyolar. Bu gidişle bana da o yol görünecek. Hamile kalamıyorum
Evet bende sasirdim doktorun öyle söylemesine benim gibi 2. Çocuk için 3 yıl uğraşan arkadaşım tüp bebek yapmaya karar vermişti öncesinde rahim filmi istendi o ay kendiliğinden hamile kaldı hatta bu yıl 4. Çocuğunu doğurdu size de çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsingerek yok diyen doktorun doktorluğundan şaşarım ben. Nasıl senni b,r çocuğun var gerek yok derler. Tüpler her sebepten tıkanabilir en ufak bir enfeksiyon bu sebep olabiliyor. siz o tedavileri yaptırmadan önce keşke bir rahim filmi çektirseydiniz sonra deneseydiniz. Benim durumumda sizin gibi hiç bir sorun yok 2 ay önce çektirirdim rahim filmi . Yaşklaşık 3 yıldır korunmuyoruz geçen sene bri gebelik yaşafım ve kürtajla sonuçalandı. Ve sonrası histereskopi oldum çünkü içerde parça bırakmıştı kürtaj yapan dr. Neyseki temizlendi ve sağlığıma kavuştum. ama 6 ay olacak yine başladık çalışmara giden gelen yok. Ben rahim flmimi çektirdim ve içimde süphe kalmadı tavsiye ederim.
Rahim tersliği sorun değil. İlişki sonrası ters rahim pozisyonunda (yüzüstü) yatarsanız bi süre hamile kalma şansınız artar. Bu konuda daha iyi bilgi için instagramda birgebeningünlüğünü takip edebilirsiniz. Hsg konusunda da ben de aynı ikilemdeyim. Bazıları hiç acı falan hissetmiyo bazıları baya acı çekmiş oluyo. Baştan belli olsa keşke acı çekip çekmeyeceğimiz, o zaman ona göre narkoz alırız ya da almayızArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim zaten daha önce hormon testi verdiğim için kan almadı ultrasonla baktı rahim içi iyi ama rahmin ters dedi bir de hsg istedi hsg çekinen var mo anestezi ile mi çekinmek daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?