Gebeliğe Hazırlık İlki normal yolla olup ikinci çocuk için uğraşanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben canım bende hiç sevmesem de iğneler ilaçlar vs ben ilk seferde yoruldum insanlar yıllarca uğraşıyor Allah kolaylık versin tüm isteyenlerin duaları kabul olsun inşallah. Haber ver bize de sonucu benim tutmadı aşılama

Bende Ekim ayında filmçektirdim inşallah etkisi olur benim için de
İnsallah artik çok yoruldum 2 yıldır kimseye belli etmedim ama son zamanlarda dikkat ediyorumda hep konuştuğum konu bu hep bir araştırma içindeyim o kadar saçma şeyleri sorguluyorum google da hamilelik belirtisi mi diye ilk hamileliğimde hicbir belirti hatırlamıyorum çok açıyorum bazen kendime

Bende sanki ilkini ben doğurmamışım gibi tabi acemiydik birde hemen olunca hep böyle olacak sandım. Niyetine girdiğimde geçen yıl tatildeydik sene ye tatile gidene kadar 3 aylık olur götürülür diye eşimle hesap yapmıştık ama allah isterse olur bunu bir kez daha anladım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın en azından bizlerde var 12 yumurta büyütme iğnesi 6 yi 1 dk geçmeden vuruniyim diye ailecek sefil olduk 12 gün çocuğum da yanımda rabbim kolaylık versin tedbiri aldım tevekkuldeyim inş aşılama 6. Gün bel agrım ve göğüste şişlik var ama duphaston kullanıyorum muht o yapiyor

Olmazsa nasip canım ama bir daha yaptırmayacağım bende çok yoruldum bunaldim bazen kızıma haksızlık ediyorum gibi hissediyorum

Ne güzel maaşallah ben 24 umde kızım dünyaya geldi geçen sene niyetlendik ve hüsran maalesef
OOO sen çok erken evlenmişsin canım Ben 27 de evlendim. Bir de ben bir yıl vajinisbus la uğraştım. Ardından da 2 sene istemedik. Salak kafa işte kimse de büyüklerden öyle birşey demedi bize. Allahtan oğluma hemen hamile kaldım çok şükür allahıma.

Fakülte de oldum cnm ilk çocuk normal olduğu için ilaçları devlet karşılama di 12 tane yumurta geliştirici iğne ve catlatma iğnesine 1200 dr muayenesi 150 aşılama işlemine 235 tl verdim

Kızlar birşey sorcam aşılama 11 iğne 13 günü 7
Gun kanda 2.65 çıkmıştı nün erken gebelik testi yaptım çok silik cıktı bu durum başına gelen oldu mu acaba ya da böyle olup negatif olan

Kızlar nün 14.gün maalesef test <0.200 Ama bir daha asilamami tövbe hakkımızda hayırlısı olsun inş

Kızlar nün 14.gün maalesef test <0.200 Ama bir daha asilamami tövbe hakkımızda hayırlısı olsun inş
Neden tövbe diyosunuz? Zor mu aşılama süreci? Tüp bebekten önce aşılama denetiyolar. Bu gidişle bana da o yol görünecek. Hamile kalamıyorum

Neden tövbe diyosunuz? Zor mu aşılama süreci? Tüp bebekten önce aşılama denetiyolar. Bu gidişle bana da o yol görünecek. Hamile kalamıyorum
Canım zor olan aşılama değil de o umutla beklenen 14 gün var ya sanki yıllar geçmedi oldu mu olmadı mi belirti aramak zor olan rabbim kimseyi beklerlesin inş isteyen herkesin kucağını doldursun bende 2. Çocuk 20 aydır denedik en son sebepsiz dendi aşılama da yaptırdım ama sanki diğer türlü insan daha az uzuluyor

Evet bende sasirdim doktorun öyle söylemesine benim gibi 2. Çocuk için 3 yıl uğraşan arkadaşım tüp bebek yapmaya karar vermişti öncesinde rahim filmi istendi o ay kendiliğinden hamile kaldı hatta bu yıl 4. Çocuğunu doğurdu size de çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin

Var mı arkadaşlar gelişme sizlerde benim bu ay da olmadı. Hiç jinekolog muayene girmedim ultrason kan aldılar alttan baktırmayı düşünüyorum adetim bitince.

Günaydın hanımlar aranıza yeni katıldım. Benim ilk eşimden iki oğlum var ve normal yolla hamile kaldım. Hiç ovulasyon testi yada klomen iğne kullanmadım. Şimdi ikinci evliliğimi yaptım ve eşimin hiç çocuğu yok. Temmuz ayında evlendik ama bende spiral takılıydı. Ikı ay çıkarmaya gidemedim. Sonrasında gittiğimde de rahim ağzına yapıştığı için histeroskopi ile alındı. Ikı aydır korunmasız birlikte oluyoruz ama hâlâ hamile kalamadım. Bu ay da olmazsa o zaman bende doktoruma gidip yumurtlama olupolmadığını kontrol ettireceğim. Hiç yumurtlama dönemini takip etmedim. Adetimden sonrasında gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Inşallah bu ay olur...

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim zaten daha önce hormon testi verdiğim için kan almadı ultrasonla baktı rahim içi iyi ama rahmin ters dedi bir de hsg istedi hsg çekinen var mo anestezi ile mi çekinmek daha iyi olur

Rahim tersliği sorun değil. İlişki sonrası ters rahim pozisyonunda (yüzüstü) yatarsanız bi süre hamile kalma şansınız artar. Bu konuda daha iyi bilgi için instagramda birgebeningünlüğünü takip edebilirsiniz. Hsg konusunda da ben de aynı ikilemdeyim. Bazıları hiç acı falan hissetmiyo bazıları baya acı çekmiş oluyo. Baştan belli olsa keşke acı çekip çekmeyeceğimiz, o zaman ona göre narkoz alırız ya da almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…