Gebeliğe Hazırlık İlki normal yolla olup ikinci çocuk için uğraşanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya da uğraşmışsınız ya sebepsiz olması da kötü bir sebep bulunsa ona göre tedavi yapılır sebepsiz daha zor değil mi?

Arkadaşlar benimde durumum aynı oğlum 4 yaşında olacak yaklaşık bir seneden beri korunmuyoruz 6-7 aydır da kontrollü ilişkiler yaşıyoruz sözde yani yumurtlama takibi yapıyodum testlerle ama olmadı. Bir kere doktora gittim ultrasona baktı kan aldı her şey normal biraz daha bekleyin dedi ama yaş oldu 33. Bundan sonra nasıl bir şey yapmalıyım beklemelimeliyim yoksa tedaviye başlasak bilemedim yaaa kafamda milyonlarca soru

Canım sen adetin ikinci yada 3. Günü git hem hormonlara baksın hemde yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle 1 yıldır olmuyor de bakarlar yoksa bekle diyorlar

Canım sen adetin ikinci yada 3. Günü git hem hormonlara baksın hemde yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle 1 yıldır olmuyor de bakarlar yoksa bekle diyorlar
Sağlık ocaklarında yapıyorlar mı acaba hormon testlerini yoksa hastaneye mi gitmek lazım geçen ay hastanede kan aldı ama doğru düzgün hormonlara bakmamış

Sağlık ocaklarında yapıyorlar mı acaba hormon testlerini yoksa hastaneye mi gitmek lazım geçen ay hastanede kan aldı ama doğru düzgün hormonlara bakmamış
Bu özelde yaptırdığım test daha önce de sağlık ocağında yaptımıştım bunların içinden sadece TSH a bakmış sanırım tüm bu testler sağlık ocağında olmuyor

Eklentiler

• IMG_20201107_205956.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum ilk çocuğum 2012 doğumlu son 2 yıldır korunmuyoruz ancak sonuç alamadık 36 yaşına girdim doktorumu degistirdim bekle bekle diye diye 2 seneyi devirdik şimdi yeni doktorda tüm hormon testlerin yapıldı esiminkilerde dahil hiçbir sıkıntı yok ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi sonrasında tekrar 2 ay klomen ancak sonuç alamadik şimdi bu ay femara ya başladık ilk hamile kalmaya karar verdiğimde hangi arkadaşım ile paylaştıysam hiçbirisi 2. Çocuk düşünmüyordu şimdi hepsi hamile dün işten gelirken bir arkadaşımın asla 2. Çocuk düşünmediği halde hamile olduğunu öğrendim eve gelene kadar ağladım Allahim sana şükürler olsun bir çocuğum var ya hiç olmasaydı diye dua ettim ama neden olmuyor içim içimi yiyor bir de böyle duyunca hepten üzülüyorum neyse çok uzattım doktora bu ayda olmazsa ben rahim filmi istiyorum dedim o da bana gerek yok aslında senin bir çocuğum var dedi kanallar sonradan tıkanmazmi ki bir sonraki ay cekelim o zaman dedi

İlk çocuk hemen oldu kızım 5.5 yaşında 2 çocuğu düşündüğüm için dr a gittim regl düzensiz di genel bi kontrol den geçeyim dedim piko dediler çocuk zor dediler tüp bebek deneye bilirsin dedi menegon kullandım 2 kutu (iğne) yumurtalar gelişti tekrar başka dr a gittim çatlama iğnesi verelim garanti olsun dedi çok şükür hamileyim 13 hafta dayız cinsiyet bekliyoruz

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 1 çocuğum var 5 yaşında 3 yıldır olmadi rahim filmi cektik yarim rahimli.olduğunu öğrendim dahada yıkıldım keşke çekmeseydim

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 1 çocuğum var 5 yaşında 3 yıldır olmadi rahim filmi cektik yarim rahimli.olduğunu öğrendim dahada yıkıldım keşke çekmeseydim
Peki ilk çocuğunuz nasıl olmuş ? Çaresi yok mu biz de Aralık ayı için kendimize bir şans daha vereceğiz sonra doktora gidelim diyoruz karı koca

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala

Eklentiler

• 262CFA09-0332-4562-B422-B5EBC7AA7986.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 6FB9EB8C-6BD0-487E-BFEE-FF1F47F60351.webp
    64 KB · Görüntüleme: 58
Canım inşallah ikimizin de olur daha fazla bekletmeden

Hayırlı olsun darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…