Gebeliğe Hazırlık İlki normal yolla olup ikinci çocuk için uğraşanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bir de yaşadığım şehirde sadece özel de çekliyormuş fiyat alamadım acaba çok tutacak mı bir de narkoz alıp uyanması vücuttan atması var ya o yüzden bende ne yapsam çok kararsız kaldım. Elimde sperm testi verecek bakalım ne çıkacak sonuçlarımız

Merhaba bende pko için c life başladım siz faydasını gördünüz mü acaba

Merhaba bende pko için c life başladım siz faydasını gördünüz mü acaba
Ben iki ay kullandım. 3. Ayda bıraktım. Bana çok bi faydası olmadı o yüzden. Ama zaten devam etmem gerekiyordu fayda görebilmem için. Çoğu kişi 3. Hatta 4. Ay hamile kaldıklarını yazmışlar. O yüzden beni kıstas almayın

Tamam teşekkür ederim

Hsg çektirdim arkadaşlar cuma günü özele gittim adetimin 6. Günü alttan muayene etti her şeyi normal gördü ben hsg demiştim yarın gel çekelim dedi. Neyse anestezili mi olsun dedim yok dedi doktor. Sonra bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi gelirken iç gel dedi. İçtim gittim korka korka girdim ama hiçbir şey anlamadım valla kişiden kişiye değişiyor sanırım. Hatta hemşire iyi misiniz dedi iyiyim yani çok şükür atlattım onu da tüpler açık rahim gayet iyi. Eşim yarın sperm testi verecek eşimde sorun çıkma ihtimali yüksek sanırım bakalım ne olacak allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin ya Rabbim aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…