Gebeliğe Hazırlık İlki normal yolla olup ikinci çocuk için uğraşanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 Kasım aşılama olmuştu bugün kontrol vardı karından baktı yumurtalar istediğimiz gibi gelişmiş dedi. Beta HCG verdim bakalım

Devlete ggitti rahim filmi için regli olunca arıycaksın da 9 kişiye randevu veriyormuş denk getireceksin zor geldi

İğne etkisi de olsa ikinci çizgiyi görürüm demiştim oysaki
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 5C15871A-58E3-47F9-895D-1F166559D7A0.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 922DA62F-FE75-4EF0-951E-8BDE03A07B95.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 41
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım nasıl yarım oluyormuş ilk gebelikte nasıl anlaşılmamış şaşırdım
Doğuştan dedi doktorum anne karnındayken gelişmemiş rahim v şeklinde benimki yarim sol tarafım yokmuş ama kızım oldu ve düşük yaşamdım doktora göre bana yapılacak birşey yokmuş en doğrusunu allah bilir

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 1 çocuğum var 5 yaşında 3 yıldır olmadi rahim filmi cektik yarim rahimli.olduğun

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 1 çocuğum var 5 yaşında 3 yıldır olmadi rahim filmi cektik yarim rahimli.olduğunu öğrendim dahada yıkıldım keşke çekmeseydim
Ilk defa duyuyorum böyle birşey Allah yardımcımız olsun hepimizin rabbim gönlümüze göre versin

Sizinle aynı durumdayız. Kızım 1 ay sonra 4 yaşıma giriyor ve sizin gibi 6 7 aydır düzenli ilişkimiz var ama olmuyor. tahlil yaptırdım muayene oldum bi sıkıntı çıkmadı ne yapcağmı bilmiyorum . Incir kürü soğan kürü bunları denedim. Bu ay bal tarçın çörek otunu denycem bakalım hayırlısı. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Bence polip alınmalı bu şekilde gebelik olışsa bile bebeğin tutunmasında sıkıntı yaşanabilir canım. Ben de senin gibiyim bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz bende aşılama yapma taraftarıyım bu ay da olmazsa artık aşılama deneyeceğim bana da özel bir klinkten 3000 Tl fiyat verdiler

gerek yok diyen doktorun doktorluğundan şaşarım ben. Nasıl senni b,r çocuğun var gerek yok derler. Tüpler her sebepten tıkanabilir en ufak bir enfeksiyon bu sebep olabiliyor. siz o tedavileri yaptırmadan önce keşke bir rahim filmi çektirseydiniz sonra deneseydiniz. Benim durumumda sizin gibi hiç bir sorun yok 2 ay önce çektirirdim rahim filmi . Yaşklaşık 3 yıldır korunmuyoruz geçen sene bri gebelik yaşafım ve kürtajla sonuçalandı. Ve sonrası histereskopi oldum çünkü içerde parça bırakmıştı kürtaj yapan dr. Neyseki temizlendi ve sağlığıma kavuştum. ama 6 ay olacak yine başladık çalışmara giden gelen yok. Ben rahim flmimi çektirdim ve içimde süphe kalmadı tavsiye ederim.

Aslında ben de şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım bir arkadaşımında 3 yıl olmadı ikinci çocuğu en son asama tüp bebek deneyecekti rahim filmi çektirdi bir kaç ay içerisinde hamile kaldı hatta bu sene 4. Yu doğurdu

Son düzenleme:
Benimde 7 yaşında kızım var aşılama oldum bgn 6.gün valla 19 ay oldu niyetine girdik 7 aydır kevgir e dondum tahliller hsg eşim bakındı pcos sınırda dendi sebepsiz infertilite dediler bekliyorum inşallah olur da bizlere umut olur

Bende bakalım aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay. Oğlum var benimde 6,5 yaşında. İnşallah daha fazla beklemeyiz hayırlısıyla gebe kalırız ve sağlıklı birer doğum yaparız. Amin. Senin yaş kaçtı peki canım?

İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun neden 2. Ler zor oluyor anlamadım biz de uzun zamandır korunmuyoruz ama 6-7 aydır da deniyoruz tam manasıyla anlamadım. Aşılama özelde mi oldun bir de ne kadar ödediniz?

Rahim filmi de çok yeterli bir işlem mi ben anlayamadım filmde bir sorun görünmezken doktorum muaynede yarım cm link bir polip gördüğünü söyledi sanki yeterli bir işlem değil gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…