- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Princessxxx
-
Hayırlısı olsun canım hakkında devlette mi yaptırtırdın aşılamayı bir de sonuç çıkınca haber ver vizede2 Kasım aşılama olmuştu bugün kontrol vardı karından baktı yumurtalar istediğimiz gibi gelişmiş dedi. Beta HCG verdim bakalım
Yok canım özeldeHayırlısı olsun canım hakkında devlette mi yaptırtırdın aşılamayı bir de sonuç çıkınca haber ver vizede
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorİğne etkisi de olsa ikinci çizgiyi görürüm demiştim oysaki
Hayırlısı olsun canım. Herhangi bir sıkıntınız var mı sebepsiz yere miEvet koyulaşma var benim sonuç negatif çıktı doktor arayıp haber verdi
Sebepsiz canımHayırlısı olsun canım. Herhangi bir sıkıntınız var mı sebepsiz yere mi
Doğuştan dedi doktorum anne karnındayken gelişmemiş rahim v şeklinde benimki yarim sol tarafım yokmuş ama kızım oldu ve düşük yaşamdım doktora göre bana yapılacak birşey yokmuş en doğrusunu allah bilirRabbim hayırlısıyla nasip etsin canım nasıl yarım oluyormuş ilk gebelikte nasıl anlaşılmamış şaşırdım
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 1 çocuğum var 5 yaşında 3 yıldır olmadi rahim filmi cektik yarim rahimli.olduğun
Ilk defa duyuyorum böyle birşey Allah yardımcımız olsun hepimizin rabbim gönlümüze göre versinSizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım 1 çocuğum var 5 yaşında 3 yıldır olmadi rahim filmi cektik yarim rahimli.olduğunu öğrendim dahada yıkıldım keşke çekmeseydim
Amin canım inşallah rabbim gönlümüze göre versinCanım inşallah ikimizin de olur daha fazla bekletmeden
Sizinle aynı durumdayız. Kızım 1 ay sonra 4 yaşıma giriyor ve sizin gibi 6 7 aydır düzenli ilişkimiz var ama olmuyor. tahlil yaptırdım muayene oldum bi sıkıntı çıkmadı ne yapcağmı bilmiyorum . Incir kürü soğan kürü bunları denedim. Bu ay bal tarçın çörek otunu denycem bakalım hayırlısı. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallahArkadaşlar benimde durumum aynı oğlum 4 yaşında olacak yaklaşık bir seneden beri korunmuyoruz 6-7 aydır da kontrollü ilişkiler yaşıyoruz sözde yani yumurtlama takibi yapıyodum testlerle ama olmadı. Bir kere doktora gittim ultrasona baktı kan aldı her şey normal biraz daha bekleyin dedi ama yaş oldu 33. Bundan sonra nasıl bir şey yapmalıyım beklemelimeliyim yoksa tedaviye başlasak bilemedim yaaa kafamda milyonlarca soru
Amin inşallahIlk defa duyuyorum böyle birşey Allah yardımcımız olsun hepimizin rabbim gönlümüze göre versin
Bence polip alınmalı bu şekilde gebelik olışsa bile bebeğin tutunmasında sıkıntı yaşanabilir canım. Ben de senin gibiyim bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz bende aşılama yapma taraftarıyım bu ay da olmazsa artık aşılama deneyeceğim bana da özel bir klinkten 3000 Tl fiyat verdilerArkadaşlar bana da bir fikir verir misiniz benim bir kızım var normal yolla hamile kaldım sezeryan doğum yaptım
1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldum. Sonrasında da daha hamile kalmadım yaşım 35
şimdiye kadar muayenelerde bir sorun yoktu. Bu ay rahim filmi de çektirdim onda da bir sorun yoktu bu ay yumurta geliştirme için klomen ve iğneye başladım bugün yine kontrole gittim
Rahim filminde görülmemiş ama rahimde bir polip varmış. Şu anda bir mercimek tanesinden büyük dedi tam sınırdaymış
Solda 1 tane 13 mm sagda da en büyüğü 13 mm olan 3-4 tane yumurta oluşmaya başlamış
20 mm olunca çatlatma iğnesi yapıcak
Bu durumda iki seçenek var
İlişki günleri söylediğinde ilişkiye girip akışına bırakmak
Ya da aşılama
Doğal yolu denersen tutma ihtimali yüzde 6 dedi
aşılama 2500 tl
Bu ay iki yoldan birini seçtik tuttu tuttu tutmadı o polipi almak için işlem yapıcakmış
Sizce bu ay çatlatma iğnesi ile normal ilişki ile mi denesem aşılama mı yaptırsam bilmiyorum yada başka doktora mı gitsem?
gerek yok diyen doktorun doktorluğundan şaşarım ben. Nasıl senni b,r çocuğun var gerek yok derler. Tüpler her sebepten tıkanabilir en ufak bir enfeksiyon bu sebep olabiliyor. siz o tedavileri yaptırmadan önce keşke bir rahim filmi çektirseydiniz sonra deneseydiniz. Benim durumumda sizin gibi hiç bir sorun yok 2 ay önce çektirirdim rahim filmi . Yaşklaşık 3 yıldır korunmuyoruz geçen sene bri gebelik yaşafım ve kürtajla sonuçalandı. Ve sonrası histereskopi oldum çünkü içerde parça bırakmıştı kürtaj yapan dr. Neyseki temizlendi ve sağlığıma kavuştum. ama 6 ay olacak yine başladık çalışmara giden gelen yok. Ben rahim flmimi çektirdim ve içimde süphe kalmadı tavsiye ederim.Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum ilk çocuğum 2012 doğumlu son 2 yıldır korunmuyoruz ancak sonuç alamadık 36 yaşına girdim doktorumu degistirdim bekle bekle diye diye 2 seneyi devirdik şimdi yeni doktorda tüm hormon testlerin yapıldı esiminkilerde dahil hiçbir sıkıntı yok ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi sonrasında tekrar 2 ay klomen ancak sonuç alamadik şimdi bu ay femara ya başladık ilk hamile kalmaya karar verdiğimde hangi arkadaşım ile paylaştıysam hiçbirisi 2. Çocuk düşünmüyordu şimdi hepsi hamile dün işten gelirken bir arkadaşımın asla 2. Çocuk düşünmediği halde hamile olduğunu öğrendim eve gelene kadar ağladım Allahim sana şükürler olsun bir çocuğum var ya hiç olmasaydı diye dua ettim ama neden olmuyor içim içimi yiyor bir de böyle duyunca hepten üzülüyorum neyse çok uzattım doktora bu ayda olmazsa ben rahim filmi istiyorum dedim o da bana gerek yok aslında senin bir çocuğum var dedi kanallar sonradan tıkanmazmi ki bir sonraki ay cekelim o zaman dedi
Bende bakalım aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay. Oğlum var benimde 6,5 yaşında. İnşallah daha fazla beklemeyiz hayırlısıyla gebe kalırız ve sağlıklı birer doğum yaparız. Amin. Senin yaş kaçtı peki canım?Benimde 7 yaşında kızım var aşılama oldum bgn 6.gün valla 19 ay oldu niyetine girdik 7 aydır kevgir e dondum tahliller hsg eşim bakındı pcos sınırda dendi sebepsiz infertilite dediler bekliyorum inşallah olur da bizlere umut olur
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun neden 2. Ler zor oluyor anlamadım biz de uzun zamandır korunmuyoruz ama 6-7 aydır da deniyoruz tam manasıyla anlamadım. Aşılama özelde mi oldun bir de ne kadar ödediniz?Benimde 7 yaşında kızım var aşılama oldum bgn 6.gün valla 19 ay oldu niyetine girdik 7 aydır kevgir e dondum tahliller hsg eşim bakındı pcos sınırda dendi sebepsiz infertilite dediler bekliyorum inşallah olur da bizlere umut olur
Rahim filmi de çok yeterli bir işlem mi ben anlayamadım filmde bir sorun görünmezken doktorum muaynede yarım cm link bir polip gördüğünü söyledi sanki yeterli bir işlem değil gibi geldi banagerek yok diyen doktorun doktorluğundan şaşarım ben. Nasıl senni b,r çocuğun var gerek yok derler. Tüpler her sebepten tıkanabilir en ufak bir enfeksiyon bu sebep olabiliyor. siz o tedavileri yaptırmadan önce keşke bir rahim filmi çektirseydiniz sonra deneseydiniz. Benim durumumda sizin gibi hiç bir sorun yok 2 ay önce çektirirdim rahim filmi . Yaşklaşık 3 yıldır korunmuyoruz geçen sene bri gebelik yaşafım ve kürtajla sonuçalandı. Ve sonrası histereskopi oldum çünkü içerde parça bırakmıştı kürtaj yapan dr. Neyseki temizlendi ve sağlığıma kavuştum. ama 6 ay olacak yine başladık çalışmara giden gelen yok. Ben rahim flmimi çektirdim ve içimde süphe kalmadı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?