aktif de oldu ama yine yazmadi(
ah bi de bana anlat aktif de oldu bi cavap yazmadi yaniHemen pes etme, aferin enişteye
Bir daha yazsan çok mu olur acaba bekle bekle nereye kadar:26:
valla benimki o zaman bana aşikmis ben de bilmiyodum pek de umursamadim zaten miniciktik :) simdi de coo degismis tatli ama yani olumlu yönde degismis :) faceden ekledim kabul etti :) mesaj att gordu ama yazmadiBenimde ilk okul aşkım vardı bende faceden eklemiştim ama hiç beğenmemiştim hatta nolmuş buna ya dedim :) :)
valla benimki o zaman bana aşikmis ben de bilmiyodum pek de umursamadim zaten miniciktik :) simdi de coo degismis tatli ama yani olumlu yönde degismis :) faceden ekledim kabul etti :) mesaj att gordu ama yazmadi(
yani oyle "hadi bulusalim " giibi bisey de degildi "selam x tanidin mi beni :)" yazmistim görp cevaplamamasi sinir etti beniBelkide müsait degildir yani olumsuz düşünme bekle bakalım cevap verecek elbette
keşke daha samimi yazaydın.. mesela "bu kadar uzun zamandan sonra seni görmek ne kadar güzel, nasılsın? sakın tanımadım deme 5 sene bu unutulur mu" gibi birşeyler yazsaydın.. neyse bekle biraz cevap gelir muhtemelen
niye yazmadi acaba( of ya niye bu kadar zor ki beklemek
Yine yazsan, arkadaşın dediklerini olmaz mı?
yazarim da abartmak istemiyorumabartmis mi olurum yazsam ?
Yok kız ne abartacan ucunda aşk var aşk. Sen bi daha yaz arkadaşın dediğini pişman olmazsın canımm :103:yazarim da abartmak istemiyorumabartmis mi olurum yazsam ?
valla yazdim zaten bekliyorum umarim yazar bu kez :)Yok kız ne abartacan ucunda aşk var aşk. Sen bi daha yaz arkadaşın dediğini pişman olmazsın canımm :103:
malesef berabet fotografimiz yokyazma tekrar yazma.. belki şunu yapabilirsin..birlikte ilkokul fotografınız var ise, fb'a ekle, onu da etiketle.. altına da ":)" yaz sadece.. başka birşey yapma onu bekle yazar mutlaka..
Neler yazdın canım? :44:valla yazdim zaten bekliyorum umarim yazar bu kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?