• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLKOKUL MEZUNU SEVGİLİ

Çözemez zaten, basit mantık, yorum ve en temel geometri sorularını çözebilir. Bol keseden sallıyor. Yoksa inşaatta çalışmak çok mu keyifliymiş kocasının hala inşaatta çalıştığını söylüyor.
Evet bir de 18 yaşındayken kaçarak evlenmiş.

Yahu ilkokul terk diyorsunuz ya ilkokul terk! Mezun bile değil. Yorumlar inanılmaz. Madem o kadar kıymetsiz eğitim, diploma, alın çocuklarınızı binlerce lira döktüğünüz okullardan zahmet etmesinler.
Şöyle her konuda okumamış insanın karşısına okumuş ama içkici kumarcı dayakçı diye bir tipleme çıkarmanıza da bayılıyorum. Bu ikisinden başka seçenek yok zaten dünyada.
+1000000
Çocukları sınavdan sınıftaki en düşük notu alsa kriz geçiren anneler eğitimin ne önemi var önemli olan insanlık diyor.
İyi koyun çocuğunuzu bir ustanın yanına okul sınav diye uğraşmayın
Niye yıpratıyorsunuz çocuklarınızı bu kadar?
Bu hanımlara senin oğlun okuyamaz liseyi bitirmesi zor en iyisi bir ustanın yanına ver desen yaygarayı koparırlar
Beddua hakaret havada uçuşur
Lafa gelince herkes hümanist herkes eşitlikçi
i
Üniversite mezunlarını gömüp, ortaokul, lise ve üniversiteyi bitiremeyen gençleri yüceltmek de çok zekice gerçekten.
O kadar basitse o çok zeki ilkokul mezunları otursun dışardan bitirsin.
Ayrıca aöf ile örgün eğitimi de aynı kefeye koymak da çok saçma.
O sizin beğenmediğini üniversiteleri kazanmak için gece gündüz çalışıyor benim öğrencilerim.
Hiç o kadar kolay değil. Zeka gerektirir mi bilmiyorum ama oturup sıkı çalışmayı gerektiyor.
Cidden bizim toplumda eğitimliye düşmanlık var.
Kesinlikle

İdrak edemediğiniz şu aslında; biz kimseyi gömmedik, üniversite mezunu olmayanlar insan değil demedik, herkes üniversite mezunu olmalı demedik. Sadece ilkokulu bile bitirememiş bir insanın övülmesine, eğitimin yerilmesine karşı çıktık. Eğitimli insanla eğitimsiz insanın sadece para kazanma açısından karşılaştırılıyor olmasına kızdık. Madem eğitim bir işe yaramıyor, çok önemli değil okutmayın çocuklarınızı dedik. Ki bence çok mantıklı bir önerme, eğitimsizliği öven insan okutmasın çocuğunu, erkenden iş hayatına atılsınlar çok para kazansınlar. Onlardan boşalan okullarda da gerçekten eğitime hak ettiği değeri veren ailelerin çocukları yerleşsin.

Tekrar ediyorum, ilkokulu dahi bitirememiş bir insanın övülecek bir yanı yok.
Evet siz bunu yapmamışsınız ama böyle yapanlar var. Bence biraz ipin ucunu kaçırmışlar. Elbetteki kimse eğitimi kötüleyemez. Sistemsel hatalar olsa da en kötü eğitim bile eğitimsizlikten çok daha evladır. Bende öğretmenim. Öğrencilerimi hep okumaları için tevsik ediyorum, en istemeyenlerini bile aoften okumaları için ikna etmeye çalışırım. Bazı yorumların abartılı olduğunu zaten kabul ediyorum ancak bu iki tarafta gördüğüm bir şey. Okumak çok değerlidir önemini kimse küçümseyemez.

Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Annenizin haklı olma ihtimali de var ama tabi bunu Daha güzel ifade edebilirmiş. Sürekli sevgilini ezmek ya da sen onla bir misin demek yerine başka ifadeler kullanabilirmiş.
Yinede sorun yaşamanız çok olası. Ne kadar zamandır birlikte olduğunuz çok önemli. Sana veya başka üniversite mezunu olmuş eğitim anlamında kendini geliştirmiş kişilere bakış açısı nedir, okumakla ilgili düşünceleri nedir bunlar önemli. Mesela benim eski sevgilim lise mezunuydu ben üniversite. Kendisi fırsatını buldukça sürekli okumanın çokta gerekli olmadığını okumadan da çok iyi yerlere gelinebileceğini anlatmaya çalışıyordu. Sanki ben ona bi laf demişim gibi hep bi açıklama, benden daha iyi olduğu yanları ispata girme cabasındaydı. Devamlı lise mezunu olduğu için asla kendini eksik hissetmediği üniversite okuyan bir çok insandan daha Zeki olduğunu vs anlatırdı. Bence içten içe bunun ezikliğini hissediyordu ve bunu yansıtıyordu dışarı. Bir süre sonra çok sıktı bu durumu.
Her şeyden önce o kendini senden aşağı görmemeli, okumanın her şey olmadığını bilmeli ama tamamen önemsizleştirmemelide. Okumak isteyenlere okuyanlara saygı duymalı. En önemlisi sana saygı duymalı. Eğer çalışmak istersen emek verdiğini elbette çalışman gerektiğini bilmeli. Ve şu an imkanı varsa en azından açıktan bi şeylere başlasın belki devamını getiremez ama bir adım atsın sende destek olursun. Bizim komşumuz vardı oğlu çok tembel diye örnek olmak için açıktan liseyi bitirdi kadın sonra da üniversite. Hiç bir şey için geç değil.
Kısa bir ilişki değilse karakterinden eminden arkasında dur sevdiğin adamın ailene karşı

Erkek üniversite mezunu olsa, kız okumamış olsaydı o zaman hiçbir sorun yoktu... Hatta hanım anne "gızıma oğumuş müğendis doktur irkek talip oldi" diye kasıla kasıla gezerdi.
Sorsan kadın-erkek eşittir, feminist meminist, human rights diye kafa ütüler :) Ama reel hayatta hep kendisinden üstün konumdaki erkekleri kovalarlar. En azından eşit olacak ama tercihen üstün konumdaki erkek hep avantajlıdır. İstediğiniz kadar kendinizi kandırın ama durum bu.
Bide konuda okumuşu eziyor falan diyenler var, mağdur edebiyatı, başka hiçbir şey değil. Aslında yorumların onda dokuzu dengini bul minvalinde. Ama mağdurlar dururmu, sanki okumuşu linç ediyorlar gibi yaygarayı basmışlar...

Senin yardıma ihtiyacın olduğunda o beğenmediğin feministler seni de savunur merak etme. Seni suçlamıyoruz patriyark düzende ezilerek büyümen senin suçun değil

Aslında bence de boşuna uğraşıyoruz atladığımız bir yer var iki yıldır sevgililermiş zaten. Hoş aldatılmış ama...
Neee bi de aldatmış mı??
E hani egitimsiz ama iyi insandı bu kişi?
Konu sahibi kusura bakma ama egitim yok adamlık yok daha ne lazım ayrılman için. Savunulacak neyi var anlamadım

Adet mi oldun diyebilirdi, hayızlı mısın diyebilirdi, aybaşı mı oldun diyebilidi, halan mı geldi diyebilirdi, çarşambayı sel mi aldı diyebilirdi.. Amaaa çocuk naifçe 'regl misin' demiş, ne istiyorsunuz daha ya ne güzel geliştirmiş işte kendini. Puhahaha.

AHAHAH ya kahkaha attım hayızlıyı ilk defa duyuyorum😂 aklıma bir karikatür geldi ama içeriğinde küfür var atamam şimdi

Neee bi de aldatmış mı??
E hani egitimsiz ama iyi insandı bu kişi?
Konu sahibi kusura bakma ama egitim yok adamlık yok daha ne lazım ayrılman için. Savunulacak neyi var anlamadım

Ya aldatmışsa nolmuş doktorlar öğretmenler de aldatıyo. Ben ikna oldum eşim üniversite mezunu mesela aşırı irite etti beni dünden beri perişan oldum. Yakamaz mıyız diplomanı diyorum, brahma içtin mi benden gizli diyo. Ben tabi üniversite mezunu olduğum için beklenir benden içerim de döverim de. Durup durup adama sen beni aldatıyo musun diyorum. Nerden çıktı diyor, bu ne o zaman açıkla diye diplomasını gösteriyorum. Açıklayamıyor tabi nasıl açıklasın kabahati büyük. Gece yatağa almadım, neden brahma dedi. Dedim sus, daha fazla alçalma gözümde, ben seni geçmişinle, diplomanla kabul ettim, üstesinden gelirim sandım ama yapamıyorum, ben ilkokul mezunu istiyorum dedim. Evi terk ettim annemin evinden yazıyorum. Ama onlar da üniversite mezunu elim kolum bağlandı. Çok çaresizim.

Senin yardıma ihtiyacın olduğunda o beğenmediğin feministler seni de savunur merak etme. Seni suçlamıyoruz patriyark düzende ezilerek büyümen senin suçun değil
Sorma be çok ezilerek büyüdüm, çok mağdurumda mağdurum :/ çok eziğim ben :)
Ama lütfen rica ediyorum hiçbir şart altında sebebi ne olursa olsun beni savunmayın. Kaderime terk edin beni, kara talihimle baş başa bırakın ;)
Prensip olarak feministlerle aynı yöne dahi bakmıyorum :KK53:

Sorma be çok ezilerek büyüdüm, çok mağdurumda mağdurum :/ çok eziğim ben :)
Ama lütfen rica ediyorum hiçbir şart altında sebebi ne olursa olsun beni savunmayın. Kaderime terk edin beni, kara talihimle baş başa bırakın :KK66:
Prensip olarak feministlerle aynı yöne dahi bakmıyorum :KK53:

Muhtemelen feminizmin ne olduğunu bilmiyorsunuz, bilinçli olarak çok kaba tabirle erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu düşünmüyor olduğunuzu umuyorum. Üniversite yıllarımda olsam harcanmış yıllarınız için üzülür, sizi bu hale getirenlere sinirlenir sizi ikna etmeye çalışırdım ama artık öyle ütopik hayallerim yok sadece acıyorum.

Muhtemelen feminizmin ne olduğunu bilmiyorsunuz, bilinçli olarak çok kaba tabirle erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu düşünmüyor olduğunuzu umuyorum. Üniversite yıllarımda olsam harcanmış yıllarınız için üzülür, sizi bu hale getirenlere sinirlenir sizi ikna etmeye çalışırdım ama artık öyle ütopik hayallerim yok sadece acıyorum.
Yok tam tersi erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu bizzat feministler düşünür. Bilinçaltlarında bu böyledir.
Her ne kadar dışa vuramasada bir feministin en büyük hayali, mutluluğu nirvanada yaşayacağı an bulabildiği mümkün olan en güçlü ve en üstün gördüğü erkeği bulup onun egemenliğine girmek ve ona itaat etmektir.
Tanıdığınız en azılı en psikopat feminist bile içten içe bu isteği taşır. Aksini söyleyen feminist ise henüz o haşin tarzanını bulamamıştır :))
Amann her neyse siz bana acımaya devam edin. Ama çokda hırpalamayın kendinizi :KK66:

b
Mesajlarına bakın, sürekli kadınların zengin erkekleri tercih ettiğini, çoğunun şımarık olduğunu, doktor fetişi olduğunu vs yazmış ve nedense hep erkekleri savunması gereken konularda. Ekşide bir grup ezik erkek sürekli kadınlara nefret kusan başlıklar açıyorlar. ‘Kadınların mide bulandıran davranışları’, ‘Türk kadınıyla evlenmeme nedenleri’ gibi başlıklar ve bu ezikler hep kadınların ne kadar kötü varlıklar olduğundan dem vururlar. Profil çok benziyor. Çok belli yani feministlerle aynı yöne bile bakamadığı

Ya aldatmışsa nolmuş doktorlar öğretmenler de aldatıyo. Ben ikna oldum eşim üniversite mezunu mesela aşırı irite etti beni dünden beri perişan oldum. Yakamaz mıyız diplomanı diyorum, brahma içtin mi benden gizli diyo. Ben tabi üniversite mezunu olduğum için beklenir benden içerim de döverim de. Durup durup adama sen beni aldatıyo musun diyorum. Nerden çıktı diyor, bu ne o zaman açıkla diye diplomasını gösteriyorum. Açıklayamıyor tabi nasıl açıklasın kabahati büyük. Gece yatağa almadım, neden brahma dedi. Dedim sus, daha fazla alçalma gözümde, ben seni geçmişinle, diplomanla kabul ettim, üstesinden gelirim sandım ama yapamıyorum, ben ilkokul mezunu istiyorum dedim. Evi terk ettim annemin evinden yazıyorum. Ama onlar da üniversite mezunu elim kolum bağlandı. Çok çaresizim.
Allah bilir bir de çocuk yapmışsınızdır bu adama. Utanmadan çocuklarınızı da okutacaksınızdır. 😀
Yazık kocalarınıza da üzülüyorum siz de okuyorsunuz, çocuklarınızı da okutuyorsunuz, sonra evlenip mutlu olamayınca boşanıyorsunuz. Dayağa, şiddete, sevgisizliğe baş eğmeyip ayrılıp ayaklarınızın üzerinde kalabiliyorsunuz. Ama adamlar sürünüyor yapayalnız kalıyor sizin yüzünüzden :/

Yok tam tersi erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu bizzat feministler düşünür. Bilinçaltlarında bu böyledir.
Her ne kadar dışa vuramasada bir feministin en büyük hayali, mutluluğu nirvanada yaşayacağı an bulabildiği mümkün olan en güçlü ve en üstün gördüğü erkeği bulup onun egemenliğine girmek ve ona itaat etmektir.
Tanıdığınız en azılı en psikopat feminist bile içten içe bu isteği taşır. Aksini söyleyen feminist ise henüz o haşin tarzanını bulamamıştır :))
Amann her neyse siz bana acımaya devam edin. Ama çokda hırpalamayın kendinizi :KK66:

Bu yazım tarzı Ekşi Sözlük'teki erkeklerin yazım tarzı. Bence ait olduğunuz yere geri dönün.

b

Mesajlarına bakın, sürekli kadınların zengin erkekleri tercih ettiğini, çoğunun şımarık olduğunu, doktor fetişi olduğunu vs yazmış ve nedense hep erkekleri savunması gereken konularda. Ekşide bir grup ezik erkek sürekli kadınlara nefret kusan başlıklar açıyorlar. ‘Kadınların mide bulandıran davranışları’, ‘Türk kadınıyla evlenmeme nedenleri’ gibi başlıklar ve bu ezikler hep kadınların ne kadar kötü varlıklar olduğundan dem vururlar. Profil çok benziyor. Çok belli yani feministlerle aynı yöne bile bakamadığı
Bu seferlik affını rica ediyorum sevgili kardeşim. Zira bu ezik profilim aynı gün ikinci bir feministle muhatap olmayı kaldırmaz :)

Back
X