• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLKOKUL MEZUNU SEVGİLİ

b

Mesajlarına bakın, sürekli kadınların zengin erkekleri tercih ettiğini, çoğunun şımarık olduğunu, doktor fetişi olduğunu vs yazmış ve nedense hep erkekleri savunması gereken konularda. Ekşide bir grup ezik erkek sürekli kadınlara nefret kusan başlıklar açıyorlar. ‘Kadınların mide bulandıran davranışları’, ‘Türk kadınıyla evlenmeme nedenleri’ gibi başlıklar ve bu ezikler hep kadınların ne kadar kötü varlıklar olduğundan dem vururlar. Profil çok benziyor. Çok belli yani feministlerle aynı yöne bile bakamadığı

Mesajınızı yeni gördüm ,tam üstüne basmışsınız :KK9:.Ben kadın olduğundan dahi şüpheliyim , oradaki kadın düşmanı erkekler gibi yazmış.

Zaten oradaki kadın düşmanı yazarlardan bıkıp buraya geldim ,bari burada saçma sapan önyargılarla , varlığımdan dolayı aşağılanmayayım .Ne cinsiyetimizi ne de doğacağımız ülkeyi biz seçtik ,zaten bu ülkede kadın olmak yeterince zorken bari bir kadın sitesinde kadın olduğumuz için ötekileştirilmeyelim.

Yok tam tersi erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu bizzat feministler düşünür. Bilinçaltlarında bu böyledir.
Her ne kadar dışa vuramasada bir feministin en büyük hayali, mutluluğu nirvanada yaşayacağı an bulabildiği mümkün olan en güçlü ve en üstün gördüğü erkeği bulup onun egemenliğine girmek ve ona itaat etmektir.
Tanıdığınız en azılı en psikopat feminist bile içten içe bu isteği taşır. Aksini söyleyen feminist ise henüz o haşin tarzanını bulamamıştır :))
Amann her neyse siz bana acımaya devam edin. Ama çokda hırpalamayın kendinizi :KK66:

Feministler asla erkekten üstünüz demezler. Hangi kitaptan okudunuz bunu?
Feminizm kadın erkek eşitliğini savunur.
Temel olarak anlamak için ntv yayınlarınıb feminizmi okuyun. En azından feminst kadınlarının direnişiyle bugün nispeten özgür olduğumuzı anlarsınız.
Feminizmi bu kadar sevmiyorsanız ataerkil bir kafanı var demek ki. Yaızk

Mesajınızı yeni gördüm ,tam üstüne basmışsınız :KK9:.Ben kadın olduğundan dahi şüpheliyim , oradaki kadın düşmanı erkekler gibi yazmış.

Zaten oradaki kadın düşmanı yazarlardan bıkıp buraya geldim ,bari burada saçma sapan önyargılarla , varlığımdan dolayı aşağılanmayayım .Ne cinsiyetimizi ne de doğacağımız ülkeyi biz seçtik ,zaten bu ülkede kadın olmak yeterince zorken bari bir kadın sitesinde kadın olduğumuz için ötekileştirilmeyelim.
Çok belli erkek olduğu zaten nafaka konularında da ateş püskürmüş. Yazdıkları da ekşiden copy paste orjinal bişey yok.

Üniversite mezunuysanız bildiğiniz üzere lise matematiği, fiziği, kimyası karşınıza profesör ya da o a bir eğitimci olmadıkça çıkmıyor. Okullarda dil öğrenilmiyor. Hayati olarak görülen derslerdeki fazla detay kişiyi insan, olağanüstü varlık yapmaz. Aradığınız kültüre ve karaktere sahip olabilir. Farkında değilsiniz belki ama sınıfçı bir yaklaşımınız var. Yani ben öyle sezdim. Erkek arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim. Yoksulluktan dolayı okuyamamak onun suçu değil ve eğer kendini geliştirmeyi istiyorsa okul olmadan da geliştirir.

Temel olarak anlamak için ntv yayınlarınıb feminizmi okuyun. En azından feminst kadınlarının direnişiyle bugün nispeten özgür olduğumuzı anlarsınız.
Feministlerin erkeklerden üstün olduklarını iddia ettiklerini nerede yazmışım? Yazmamışım değil mi? Hayır yazmadım.

b

Mesajlarına bakın, sürekli kadınların zengin erkekleri tercih ettiğini, çoğunun şımarık olduğunu, doktor fetişi olduğunu vs yazmış ve nedense hep erkekleri savunması gereken konularda. Ekşide bir grup ezik erkek sürekli kadınlara nefret kusan başlıklar açıyorlar. ‘Kadınların mide bulandıran davranışları’, ‘Türk kadınıyla evlenmeme nedenleri’ gibi başlıklar ve bu ezikler hep kadınların ne kadar kötü varlıklar olduğundan dem vururlar. Profil çok benziyor. Çok belli yani feministlerle aynı yöne bile bakamadığı

Sürekli Allah kitap edebiyatı yapmış. Namus dersi vermiş. Çok midem bulandı.

Bırak boşver sen benim profilime uğra aynı fikirlere sahip olanlar biziz. Bu psikolojiyi tanıyorum suçluluk duygusu ve sonrasında etrafına saldırma. Eminim ki sen de biliyorsundur. Bu yüzden böyle sadece hatasını unutturup yeni bir olay ortaya koyanlara sadece gül.

Bu seferlik affını rica ediyorum sevgili kardeşim. Zira bu ezik profilim aynı gün ikinci bir feministle muhatap olmayı kaldırmaz :)
Bir feministim, kocam da feminist. Hatta oğlum feminist olsun diye gidip masal kitaplarının da feministini seçiyorum.
Oğlunu kızını feminist etmek isteyenlere amme hizmeti, sör yeşil benekte prenses kendini kurtarmaya gelen şövalyeye kendi başımın çaresine bakarım kurtarılmaya ihtiyacım yok cicim der, gergedanlar krep yemezde de baba sürekli ev işi yaparken çizilmiştir, en güzeliyse bu senin bildiğin peri masallarından değil kitabı. Okuyun okutun❤️❤️

Çok belli erkek olduğu zaten nafaka konularında da ateş püskürmüş. Yazdıkları da ekşiden copy paste orjinal bişey yok.
Evet daha öncede erkeksin diyen olmuştu. Feminist yaşam formları genelde işine gelmeyen şekilde konuşanları afaroz etmeye meyillidir. Hiç şaşırmadım :)

Yok tam tersi erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu bizzat feministler düşünür. Bilinçaltlarında bu böyledir.
Her ne kadar dışa vuramasada bir feministin en büyük hayali, mutluluğu nirvanada yaşayacağı an bulabildiği mümkün olan en güçlü ve en üstün gördüğü erkeği bulup onun egemenliğine girmek ve ona itaat etmektir.
Tanıdığınız en azılı en psikopat feminist bile içten içe bu isteği taşır. Aksini söyleyen feminist ise henüz o haşin tarzanını bulamamıştır :))
Amann her neyse siz bana acımaya devam edin. Ama çokda hırpalamayın kendinizi :KK66:
Siz bilinçaltını nasıl okuyorsunuz? Feministler bile bilmiyor siz biliyorsunuz ne düşündüklerini. Pes.

Bir feministim, kocam da feminist. Hatta oğlum feminist olsun diye gidip masal kitaplarının da feministini seçiyorum.
Oğlunu kızını feminist etmek isteyenlere amme hizmeti, sör yeşil benekte prenses kendini kurtarmaya gelen şövalyeye kendi başımın çaresine bakarım kurtarılmaya ihtiyacım yok cicim der, gergedanlar krep yemezde de baba sürekli ev işi yaparken çizilmiştir, en güzeliyse bu senin bildiğin peri masallarından değil kitabı. Okuyun okutun❤❤
Özür dilerim dayanamayacağım ama::kusmuk:

Feministlerin erkeklerden üstün olduklarını iddia ettiklerini nerede yazmışım? Yazmamışım değil mi? Hayır yazmadım.

Geri dönün bir sayfa önceye bakın, bilinçaltında cart curt diye saçmaladığınız sayfaya bakın. Demiş misiniz anlarsınız😌

Allah bilir bir de çocuk yapmışsınızdır bu adama. Utanmadan çocuklarınızı da okutacaksınızdır. 😀
Yazık kocalarınıza da üzülüyorum siz de okuyorsunuz, çocuklarınızı da okutuyorsunuz, sonra evlenip mutlu olamayınca boşanıyorsunuz. Dayağa, şiddete, sevgisizliğe baş eğmeyip ayrılıp ayaklarınızın üzerinde kalabiliyorsunuz. Ama adamlar sürünüyor yapayalnız kalıyor sizin yüzünüzden :/

Yok ya ben çocuk yapmadım bir süre de düşünmüyorum. Allah rızkını verir, çocuk bereketiyle gelir, doğum kontrolü mü vış doprak başıma mantığıyla her menstrüel siklusta döllenmeyi sağlamamız gerektiğine inanmıyor eşim, kararıma saygı duyuyor. Üniversite mezunu olduğu için sanırım benden çocuk yapmaya ısrar edecek kadar sevmiyor beni, sevse bedenime ve hayat planıma saygı duymazdı. Haşin erkeğimi bulamadığım için de feminist ve gerginim işte 🥺 içten içe çok istiyorum ama, şöyle ilgisiz saygısız ve oedipal kompleksleriyle hayatımı zindan eden haşin ve okumamış bir adam bulayım, aldatılmama rağmen kulu kölesi olayım, eve bağlansın diye birkaç da çocuk yapayım. Rabbim ne yazdıysa o

Oğlunu kızını feminist etmek isteyenlere amme hizmeti, sör yeşil benekte prenses kendini kurtarmaya gelen şövalyeye kendi başımın çaresine bakarım kurtarılmaya ihtiyacım yok cicim der, gergedanlar krep yemezde de baba sürekli ev işi yaparken çizilmiştir, en güzeliyse bu senin bildiğin peri masallarından değil kitabı. Okuyun okutun❤❤
Özür dilerim dayanamayacağım ama::kusmuk:

Ahahha khomyuk dur yapma bak kusturdun her yer patriyarki oldu

Kadın düşmanı olduğu kesin
Yok toptan insanlık düşmanıyım ben :/ Pandalarıda sevmem... Soylarının tükenmesinin sorumlusuda benim :))
Tövbe tövbe...
Bak işte tamda bu yüzden feministlerle aynı yöne dahi bakmam diyorum. Beni infaz etmekte zerre tereddüt etmedi sevgi pıtırcığı feminist sister'ım :)
Pirana gibi üşüştünüz başıma :) bi salın beni :/

Back