- 4 Ekim 2012
- 16.974
- 33.495
- 798
- Konu Sahibi baloncuk13
-
Tamam işte paranı biriktir Amerikaya yolla çocuğu, hepsinden önemlisi üniversite diye öyle bir yazılmış ki liseyi bitirene kadar ne yaparsa yapsın anlamı çıkıyor. Siz yorumu beğenince ben de sizi alıntıladım. Sonuçta devlette okumuş sizinkiler ama çok iyi çalışmış ve akademik anlamda yeterli donanıma ulaşmışlarBenim kardeşimden örnek vereyim.Oda devlet okulunda okudu hep.
Okulunu bitirdikdikten sonra yurtdisina dilini gelistirmek için gitti.ailem bu noktada maddi destek sagladi.
ordan tanistigi cevre ile işler aldi.turkiyede kendi sirketini kurdu.
şuan cok basarili kendi sirketini kurmuş biri.
unlulerlede calisiyor.
onlarca ülke gezdi.
ozel okullarda hatta koc universtesini bitiren arkadasi suan kardesimin sirketinde calisiyor.
su aralar televizyonlarda yer almaya basladi:)
yakinda dahada buyuyecek biri insallah.
bende devlet okudum.
bi yurtdisinda egitim almasamda yine devlette ogretmenim.
Abimde devlet okulunda okudu.
oda cok basarili insaat firmasinin kurucusu.
onemli baglantilarla iş yapiyor İstanbul'da.
annemde babamda ilkokul mezunu.
hep derslerimize yardimci oldular.
imkanlari dogrultusunda hep destek oldular ama bi ozle okul yuzu gormedik.
kendi imkanlarimizla dilimizi gelistirdik.
hedefleri vizyonu yuksek olan bi birey dil kursuna gider.temeli alir ve yurt disina cikip dilini geliştirir.
dil en iyi yurtdisinda ogreniliyor emin olun.
yillarca koleje vereceginiz paranin 1 senesini yurtdisina yollayin bakin nasil ogreniyor yabanci dili.
biraz vizyon sahibi olmak gerekiyor
Sorması ayıp yeterli akademik bilgi olmadan Amerika’da nasıl okuyacak. Paranın gücüyle geçiliyor mu dersler orada
Özel okul öğretmenleri devlettekilere sallıyor, devlettekilerse özel okul öğretmenlerine... Diğerlerini beğenmemek yerine keşke herkes kendini iyileştirmeye çalışsa.Işin cook icinde biri olarak cevabim kolej.MEB te olup 657 ye tabi olan yani işi garanti olan ogretmenler istisnalar hariç kötü. Egitim öldü amaç mesai doldurup kaçmak ek ders hesabi yapmak cocuklarin coguna ogretmenler odasinda mal salak gibi hitaplarda bulunanlar da çok burda tepki alabilirim umrumda da degil.Kolej ogretmenlerinin çoğu hevesli ve kendini geliştiren kisiler ..Ben kolejde çalisan biri olarak devlete verme taraftariydim simdi devleti gördüm koleje verme taraftari oldum.Iyice arastirin kolejin cok kadro degistirmeyenini bulum ve en bastan açık net her seyi konusun.Cocuklarimiz onemli ve maalesef meslektaslarim devlette tükenmiş..
Tamam işte paranı biriktir Amerikaya yolla çocuğu, hepsinden önemlisi üniversite diye öyle bir yazılmış ki liseyi bitirene kadar ne yaparsa yapsın anlamı çıkıyor. Siz yorumu beğenince ben de sizi alıntıladım. Sonuçta devlette okumuş sizinkiler ama çok iyi çalışmış ve akademik anlamda yeterli donanıma ulaşmışlar
Tamam işte paranı biriktir Amerikaya yolla çocuğu, hepsinden önemlisi üniversite diye öyle bir yazılmış ki liseyi bitirene kadar ne yaparsa yapsın anlamı çıkıyor. Siz yorumu beğenince ben de sizi alıntıladım. Sonuçta devlette okumuş sizinkiler ama çok iyi çalışmış ve akademik anlamda yeterli donanıma ulaşmışlar
Teyzemin oğlu kolejlerde okudu,teyzem yeterince dersleri ile alakadar olmadi.zaten para veriyorum okuyor diye.Tamam işte paranı biriktir Amerikaya yolla çocuğu, hepsinden önemlisi üniversite diye öyle bir yazılmış ki liseyi bitirene kadar ne yaparsa yapsın anlamı çıkıyor. Siz yorumu beğenince ben de sizi alıntıladım. Sonuçta devlette okumuş sizinkiler ama çok iyi çalışmış ve akademik anlamda yeterli donanıma ulaşmışlar
Ben koleje göndermeyi savunmadım zatenYurt disinda okuyabilmek icin yeterli donanima sahip olanlar sadece kolej mezunlari mi size göre. Sirf koleje yollatilarak yaririm yapilmaz bir cocuga. Size göre devlette okuyan cocuklarin hepsinim teneke gibi bomboş olması gerekiyor sanırım.
O nasıl olmuş ya?Köklü okullardan olmayacaksa devlet.
Benim 2 yillik aöf adalet mezunu formasyonu olmayan eski is arkadasim suan cok populer zincir kolejlerden birinde öğretmen. Bunun icin para ödemek gerekir mi bilmiyorum.
En kötü kolej en iyi devlet okulundan iyi durumda..Lisede de nitelikli okullardaki MEB hocalari iyi ve kendini geliştirmiş durumda.Onun dışında iyi MEB hocasi parmakla sayilamayacak kadar az .
O nasıl iş yahu? Nasıl kabul ediyorlar?Köklü okullardan olmayacaksa devlet.
Benim 2 yillik aöf adalet mezunu formasyonu olmayan eski is arkadasim suan cok populer zincir kolejlerden birinde öğretmen. Bunun icin para ödemek gerekir mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?