Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

Bence kızın anlattıkları birebir doğru değil. Biz kadınlar ağda yapmak için saatlerimizi harcarken onun ilgilenmeyen abisi geliyor kıza ağda yapıyor.. Ve hatta sütyen alıyor.
Hiç inandırıcı değil. Kız bunları utanmayarak ayrıntısına kadar anlatıyor,hiç utanmıyor. Ve facede yarı çıplak fotoğrafları var. Inanılır türden bir şey değil.
Kızda abiside psikolojik tedavi görmeli. Hem de acilen.

kızın yarı çıplak resimleri kendisi tarafından mı çekilmiş yoksa ikinci biri tarafından mı
resimden anlaşılıyor mu

Şu an okuduklarıma inanamıyorum... Saf mıdır, abisinden göre göre sapık ruhlu mu büyümüştür nedir ben anlayamadım.
İnanamıyorum.

Arkadaşlar resimler kıza ait değil. Yanlış anlaşılma olmasın.

Ağda meselesine gelince. Kız erkek kuaföre gitmişti ona da numarasını vermiş adam sapıklık ediyordu ağabeyi de kızmış gitme ben yaparım demiş.

Az önce 155'i aradım. Umarsızca dinlediler adresi alıp kapattılar... Umarım ilgilenirler...

kız zihinsel engelli falan değil, resmen seks düşkünü. İngilterede yaşıyorum 14 yaşındaki kızların yaptıklarını görüyorum.. kız da öyle bir ortamda yetiştiği ve adam gibi ilgileneni olmadığı için iyice açığa vurmuş, olan bu.

Allah'ım sen anne babalarımızı başımızdan eksik etme :26:
Nasıl olur da çocuk esirgeme kurumu bu aileyi inceleme altına almıyor.Anlattıklarınıza bakarsak bir psikoloğa götürseler,facebookunu inceleseler,polisten tutulan tutanaklara baksalar zaten yeterince bilgi toplayıp o çocuğu kuruma almaları gerekiyor.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz Bir çocuğun gözler önünde yok oluşunu izliyoruz adeta Birkaç komşu daha arasa kurumu o zaman inceleme yaparlar belki??

Evet çok haklısın. Herkese Face'de kendisi yazıyor isteyerek kamera açıyor teklif dahi edilmeden herkese randevu veriyor xxx internet kafeye gel falan diye...

bence de bu saflık veya eksik zekalılık falan değil
kız 14 yaşında bunları hiç bilemeyecek kadar küçük değil
isteyerek yapıyor gibi ne yaptıysa
malesef durum bu
mutlaka ama mutlaka uzman kişilerce tedaviye alınmalı

Başka kızların resimlerini mi koyuyor kendi face'ine?

Bu arada siz, kız hakkında neredeyse her ayrıntıyı biliyorsunuz..Sizinle çok vakit geçiriyor olmalı..

Bir de anlamadım..Kız ağdaya erkek kuaförüne mi gidiyordu?

Son düzenleme:
konun ilk başında 14 yaşında ama 7 yaş zekasına sahip dediniz..kaynaştırma öğrencisi dediniz..

şimdi ise zeka sorunu yok diyen arkadaşlarla aynı düşüncedesiniz..afedersiniz ben anlayamadım olayı?

zihin engelli çocuklarla çalışan bir öğretmen olarak size yardımcı olmaya çalışıyorum ama konu garipleşti..

14 yaşında kaynaştırma raporu olan bir kızdan bahsediyoruz değil mi? yani normal olmayan bir çocuk bu..herşeyi yapabilir,uydurabilir..ya da doğru söylüyor olabilir..

Son düzenleme:

Tamam aksini iddia etmiyorum zaten ki raporu da var. 1998 doğumlu şu an 9. sınıfta olması gerekirken 6. sınıfta ve okuyup yazması bile çok zayıf yazışmalarından belli. Zaten sadece kendi söylediklerinden yola çıkmıyoruz ki. Gözümüzün önünde her şey..

Son düzenleme:

zeka sorunu yok demedim, zihinsel engelli değil dedim. zekası biraz geri olan herkes zihinsel engelli olsaydı memlekette engelsiz adam kalmazdı.

zeka sorunu yok demedim, zihinsel engelli değil dedim. zekası biraz geri olan herkes zihinsel engelli olsaydı memlekette engelsiz adam kalmazdı.

nasıl yani??

zekası biraz geri olan insanlara hafif derecede ya da sınırda zihin engelli denir..zekası biraz geri diye bir tabir duymadım ben.amacım sizinle tartışmak değil zaten.sadece konu sahibin ne demek istediğini anlmaya çalışıyorum.yoksa sizin yorumunuzla ilgili değil dediğim şey.onu örnek verdim sadece.

böyle bir aile ben de biliyorum.
kız kendini kurtardı denebilir
bizde ailece çok yardımcı olmuştuk
okul, iş imkanları neler neler yapıldı.
bazı şeyler oluyordu.
nasihat edildi yok.
korkutuldu yok.
hiç anlamadılar yapacak bir şey yok malesef.
o kızın başına aklı başında bir anne lazım imkansız tabi bu durumda.
rabbbim yardımcınız olsun.

Allahım ya rabbim anası olmayanın kimsesi yok işte

yazışmaları okudum

tam anlamıyla donup kaldım..

hani ne yapmanız gerektiğini söylemiştim ya zaten polisi aramışsınız..bi de mahalleden birkaç kişi muhtarla konuşun..

gerçekyen şoktayım ben..

bide burası herkse açık bir site,kızın resmi falanda var yazışmalarda bence silin o yazışmaları..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…