- Konu Sahibi egyptprincess
-
kız zihinsel engelli falan değil, resmen seks düşkünü. İngilterede yaşıyorum 14 yaşındaki kızların yaptıklarını görüyorum.. kız da öyle bir ortamda yetiştiği ve adam gibi ilgileneni olmadığı için iyice açığa vurmuş, olan bu.
Arkadaşlar resimler kıza ait değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
Ağda meselesine gelince. Kız erkek kuaföre gitmişti ona da numarasını vermiş adam sapıklık ediyordu ağabeyi de kızmış gitme ben yaparım demiş.
Az önce 155'i aradım. Umarsızca dinlediler adresi alıp kapattılar... Umarım ilgilenirler...
konun ilk başında 14 yaşında ama 7 yaş zekasına sahip dediniz..kaynaştırma öğrencisi dediniz..
şimdi ise zeka sorunu yok diyen arkadaşlarla aynı düşüncedesiniz..afedersiniz ben anlayamadım olayı?
zihin engelli çocuklarla çalışan bir öğretmen olarak size yardımcı olmaya çalışıyorum ama konu garipleşti..
14 yaşında kaynaştırma raporu olan bir kızdan bahsediyoruz değil mi? yani normal olmayan bir çocuk bu..herşeyi yapabilir,uydurabilir..ya da doğru söylüyor olabilir..
konun ilk başında 14 yaşında ama 7 yaş zekasına sahip dediniz..kaynaştırma öğrencisi dediniz..
şimdi ise zeka sorunu yok diyen arkadaşlarla aynı düşüncedesiniz..afedersiniz ben anlayamadım olayı?
zihin engelli çocuklarla çalışan bir öğretmen olarak size yardımcı olmaya çalışıyorum ama konu garipleşti..
14 yaşında kaynaştırma raporu olan bir kızdan bahsediyoruz değil mi? yani normal olmayan bir çocuk bu..herşeyi yapabilir,uydurabilir..ya da doğru söylüyor olabilir..
zeka sorunu yok demedim, zihinsel engelli değil dedim. zekası biraz geri olan herkes zihinsel engelli olsaydı memlekette engelsiz adam kalmazdı.
Bu yazışma tarzı..Zekası sizin deyiminizle "7 yaşında" olan birinin yazışma tarzı olamaz..
Sizi yalan söylediğinizi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?