:)) doğruo krem güzel ya..
bende kullandim. boşver al sden bakma kocana. benim kocamda derde de niye aldin avondan ben kozmetik bişey aldim kızdi sıkışcaz bu ay müsait degil bilmem ne.. dinlemedim he de he dedim. aliyorum yinesanki kendi bişey almiyoo.. hıh
Lütfen o kısma takılmayın çünkü Benim derdim o değilHer ay bilezik alıyo diye nerde paylaştın merak ettim?
ve neden?
ve dahi ne cesaretle?
bir kuru tel yüzük için insanları doğruyolar yahu ne alıyosa kendinize kalsın duyurmak niye, amaç gösteriş değildir heralde dimi?
ayrıca ışık konusunda ben de hassasım zor değil düğmesine bakmak, paramız çok diye israf etmek günah
Ayrıca neden, hangi cesaretle diyerek üzerime gelmeniz hoş değilHer ay bilezik alıyo diye nerde paylaştın merak ettim?
ve neden?
ve dahi ne cesaretle?
bir kuru tel yüzük için insanları doğruyolar yahu ne alıyosa kendinize kalsın duyurmak niye, amaç gösteriş değildir heralde dimi?
ayrıca ışık konusunda ben de hassasım zor değil düğmesine bakmak, paramız çok diye israf etmek günah
EstağfirullahÇok merak ettim kusura bakmayın her ay 2000 liralık birikim yapıyorsanız şimdiye kadar zaten 18000 kenarda vardır neden taksitle aldınız eşyayı hem peşin daha uygun bir fiyata alırdınız ben oraya takıldım
Evet mantıklıBana adam başka bişeye patladı gibi geliyo
Bi ışıkla 10 liralık kremle bu kıvama gelmez her ay karısına bilezik alan adam
Haklı olabilirsinizBazı kişilerin para biriktirmeyi -birikim yapmayı sevdiğini görüyorum.O parayla bir mülk/eşya alsa aynı doyumu sağlamiyor ona.Odaklandigi şu kadar zamanda şu kadar param/altınım olacak olduğu için bu rakamda artma olmayınca huzursuz ,mutsuz olabiliyor.Dayimin bir miktar parası var.Bunu biliyorum çünkü annemin yanına her gidişinde temelden yapılmakta olan bir inşaatı geziyor,fiyat pazarlığı yapıyor ,anlaşıyor ve bir daha o inşaata ugramiyorCunku eve gidince bankada duran parasının artık olmayacağını düşünmenin stresi ile başa çıkamıyor.Bunu birkaç arkadaşımda daha gördüm.Hic para biriktiremiyorum, altinim yok diyen kişilerin ciddi yatırımları var ama mutsuz oluyor yine de çünkü bir ev,bir mülk degeri hergun hesaplanabilecek yatırım araçları değil.Altini hergun tekrar hesapla,paranı hergun say ,iç huzur kahveni
Bu arada vermem evet ortak kullanırızbence bunalmıştır maddi sıkıntıdan.
ama çalışan bir kadınsın sen bir kremini de alamayacaksan ne diye çalışıyorsun di mi??
uygun bir zamanda oturup konuşun sakin sakin.
ben ilkten okurken sen maaşını saklıyorsun tek başına sandım ama ortada ayrı gayrı yokmuş. tepkisi gereksiz olmuş.
Not: maaş kartını sakın verme.
Teşekkrürlerbence kendi kendine panik yapmıştır. Bakar hayatınızda bi sıkıntı olmuyo normale döner siz inada bindirmeyin bence
Ayrıca neden, hangi cesaretle diyerek üzerime gelmeniz hoş değil
Ben zaten o konuda size hak veriyorumben seni düşündüğümden dedim, malın varsa bunu kendine sakla ortam kötü
sen bilirsin
Bence debence eşya taksidi onu biraz strese sokmuş. geçici bir dönemdir diye düşünüyorum. adamın kişiliğinde cimrilik olsa her ay bir bilezik alması mümkün müydü :))
Tüm samimiyetimle söylüyorum alttan alta hava atnak maksatlı yazmadım
Kısıtlamaya başlayacak die panik yaptım acaba geçici süreç mi die
EvetBen açıkçası geçici olduğunu düşünüyorum, sizi de buna riayet eden, tasarrufa eğilimli görürse içi rahat eder büyük ihtimalle. Onun da stresini anlayın, hemen savaş boyası sürmeyelim biz hanımlar :) Bazen de karşı tarafı anlamak, sakin olmak, gözlemlemek nice yuvaların bekası için çok elzem oluyor
Evet ben de vazgeçmiştim inattanKonunuzu ilk okuduğumda yaşınızı daha küçük sandım sonra baktım çok da küçük değilsiniz. Eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi ama inadına gidip bir krem daha alma düşüncesi falan bana çok çocukca geldi. Normalde böyle pintilik yapmorsa geçici birşeydir. Birikim yapıyorduk eşya aldığımız için bir süre birikim yapamayacağız birikim yaptığımız para eşyalara gidecek demişsiniz. Adam belki birikim yapamayacak diye stres olmuştur. Veya borç ödeyecek olsa dahi bir yandan birikim yapmak istiyordur. Tabi on liralık bir kremden birşey olmaz ama o da strese girince kendini o şekilde ifade etmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?