İLLA BU KREMDEN Mİ ALMAN GEREKİYOR DEDİ

Neden böyle yapıyor sizce?

• Eşya taksitinden. Geçici bence

OY: 59 58,4%
  • Kafasına taş düşmüş cimri olmaya karar vermiş

OY: 9 8,9%
  • Taktığınız şeye bakın :))

OY: 33 32,7%

• Ankete Katılan
    101
:)) doğru

Lütfen o kısma takılmayın çünkü Benim derdim o değil
Konu farklı
Ve inanmazsanız da yemin ederim konu açılmıştı arkadaşa cevap yazdım
ASLA ÖYLE BİR KONU AÇMADIM
Olmayan şeylerle itham etmeyin lütfen
Paylaştım dediğim sosyal medya dilindeki paylaşma değil
Teşekkürler

Ayrıca neden, hangi cesaretle diyerek üzerime gelmeniz hoş değil

Estağfirullah
Ev kredimiz de var
O yüzden Nakde yetmedi

Haklı olabilirsiniz
Teşekkürler emeğiniz ve uzun mesajınız için

Bu arada vermem evet ortak kullanırız

bence eşya taksidi onu biraz strese sokmuş. geçici bir dönemdir diye düşünüyorum. adamın kişiliğinde cimrilik olsa her ay bir bilezik alması mümkün müydü :))

bence eşya taksidi onu biraz strese sokmuş. geçici bir dönemdir diye düşünüyorum. adamın kişiliğinde cimrilik olsa her ay bir bilezik alması mümkün müydü :))
Bence de
İnsanların değişmesi zor
İki seneye yaklaşık evliyiz
1 sene kadar da birlikteliğimiz var
3 senedir maddi ufacık kısıtlama yoktu
Şimdi böyle olunca panikledim
Geçici demek ki

Kızlar aklıma yatmaya başladı
Sanırım eşya taksitlerinden strese girdi
Önümüzdeki 1-2 hafta maddi olarak karışmasa anca emin olur ve rahatlarım açıkçası
Sağolun

Tüm samimiyetimle söylüyorum alttan alta hava atnak maksatlı yazmadım
Kısıtlamaya başlayacak die panik yaptım acaba geçici süreç mi die

Ben açıkçası geçici olduğunu düşünüyorum, sizi de buna riayet eden, tasarrufa eğilimli görürse içi rahat eder büyük ihtimalle. Onun da stresini anlayın, hemen savaş boyası sürmeyelim biz hanımlar :) Bazen de karşı tarafı anlamak, sakin olmak, gözlemlemek nice yuvaların bekası için çok elzem oluyor

Evet
Teşekkür ederim

Konunuzu ilk okuduğumda yaşınızı daha küçük sandım sonra baktım çok da küçük değilsiniz. Eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi ama inadına gidip bir krem daha alma düşüncesi falan bana çok çocukca geldi. Normalde böyle pintilik yapmorsa geçici birşeydir. Birikim yapıyorduk eşya aldığımız için bir süre birikim yapamayacağız birikim yaptığımız para eşyalara gidecek demişsiniz. Adam belki birikim yapamayacak diye stres olmuştur. Veya borç ödeyecek olsa dahi bir yandan birikim yapmak istiyordur. Tabi on liralık bir kremden birşey olmaz ama o da strese girince kendini o şekilde ifade etmiş olabilir

Ee ne var bunda, adam borca girmiş stres yapıyor siz de destek olun. Ben de ilk ev aldığımızda aynısını yaşadım, alışverişi bile en ucuz marketlerden yaptım sonra yavaş yavaş sürece alıştım, gidip inadına krem almayı düşünnek nedir? Aile bütçesi denen bir şey var, onun kadar sizin de düşünmeniz lazım. Ben bu hemcinslerimdeki mantığı inanın anlamıyorum.

Evet ben de vazgeçmiştim inattan
Çocukça ve saçma olur
Stresten konu buraya geldi sanırım
10 tl lik kreme takıcak biri değil aslında
Teşekkrürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…