Benden bu istediklerini terapiste anlatayım. O da olur derse olur. Eğer engeli açmak istemiyorsan açma derse açmayacağım. Karar senin derse annenle samimi olmayacağım. Özür dilemen senin kararın derse özür dilemeyeceğim. Ama mutlaka özür düle derse o zaman dileyeceğim.Hanımlar merhaba eski konumu bilen bilir. Olaylar sonucu eşim eve annemlerin yanına geldi ve konuştuk. Evlilik terapistine gitmeye ortak karar aldık. O dedi ki senin ailemden özür dilemen lazım ( ailesini whatsapp dan engellemiştim), anneme hata yapan sensin aranı iyi et ki , o da evimize gelirken huzursuz olmasın. O bu eve rahat rahat gelebilecek durumda olsun ki , ben de sana kinlenmeyeyim, hata yaptığını çok iyi biliyorsun diyor. Özür dilemek istemiyorum, o da engellemen bile saçma olmuş , sanki sana ne yapacak insanlar whatsapp dan diyor. Eşimin bana dediği şu ; sen bugüne kadar ne bana saygılı ne de ettiğin lafların sonunu düşünerek konuştun, şimdi herkesle barışma şansını kullan ki benim de bir umudum olsun senden diyor. Kararsızım sizce nasıl davranmalıyım?
Şey dikkatimi çekti profilinizin altındaki beğeni kısmının yanındaki -85 sayısı ilkkez eksilenmiş bir profil görüyorum
Şimdi baktım o konunun sahibiymiş fjfgjf eksi almamasına şaşırmadımSiz bir de eski konusunu görseniz
Bütün üyelerin eski konularını hafızamıza yazıyoruz zaten. Hemen sizinkini de hafızadan çıkarıp kullanalım.
Bütün üyelerin eski konularını hafızamıza yazıyoruz zaten. Hemen sizinkini de hafızadan çıkarıp kullanalım.
Merak ettim şimdi, gidip bakayım.Keşke mümkün olsa da bu üyenin konusunu hafızamdan silebilsem
Hanımlar merhaba eski konumu bilen bilir. Olaylar sonucu eşim eve annemlerin yanına geldi ve konuştuk. Evlilik terapistine gitmeye ortak karar aldık. O dedi ki senin ailemden özür dilemen lazım ( ailesini whatsapp dan engellemiştim), anneme hata yapan sensin aranı iyi et ki , o da evimize gelirken huzursuz olmasın. O bu eve rahat rahat gelebilecek durumda olsun ki , ben de sana kinlenmeyeyim, hata yaptığını çok iyi biliyorsun diyor. Özür dilemek istemiyorum, o da engellemen bile saçma olmuş , sanki sana ne yapacak insanlar whatsapp dan diyor. Eşimin bana dediği şu ; sen bugüne kadar ne bana saygılı ne de ettiğin lafların sonunu düşünerek konuştun, şimdi herkesle barışma şansını kullan ki benim de bir umudum olsun senden diyor. Kararsızım sizce nasıl davranmalıyım?
Bu da yeni moda 'eski konumu bilenler bilir'Bütün üyelerin eski konularını hafızamıza yazıyoruz zaten. Hemen sizinkini de hafızadan çıkarıp kullanalım.
Kendilerini o kadar önemli görüyorlar ki bütün forum onları takip ediyor, konuları ezbere biliyor sanıyorlar.Bu da yeni moda 'eski konumu bilenler bilir'
Artık bilmeyenler de , yorumları okuya okuya bilmeceyi çözsünler.
Oldu, hiç başka işimiz yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?