İlla Özür dilenmesi beklenmesi

Siz biraz "şımarık mısınız?" acaba. Önce çuvaldızı kendinize batırın, empati kurmaya çalışın.

Kayınvalidenizden hala özür dilemediniz mi??? Yahu kadın sırf kocanıza yağlı yemek yaptı diye kıyamet kopardınız.Kadının yanında hiç utanmadan eşinizi köpek çağırır gibi yanınıza çağırdınız bağırarak çağırarak. Adam da sonra çığırından çıktı sizin yüzünüzden.

Whatsapptan engellemeye gelene kadar siz önce bu saygısızlıklarınız için özür dileyin kadından. Öyle egolu bi ailede büyümüşsünüz ki hatanızı bile kabul etmeyi bilmiyorsunuz.Çünkü yaptığınızın hata olduğunun farkında değilsiniz.Yazık size.

Aile terapisi harici bence bireysel olarak da terapi alın.Ama terapi bu sapkın düşünce tarzınızı değiştirir mi bilmem.

Eşinizle de tüm ilişkiniz laçkalaşmış.Zırt pırt evi terk edip durmayın.Yine terk edecekseniz o eve de dönmeyin artık.Adama acıdım yemin ediyorum.

İlk defa burda birine bu kadar sert bir dille yazıyorum. Gerçekleri belki biraz görürsünüz de kendinizi toparlarsınız diye.Ama çok ümidim yok.Ne de olsa mükemmel ailenin mükemmel evladısınız,siz kim hata yapmak kim (!)

Hala özür dilemek istemiyorsunuz. Dümdüz, baştan sona hatalısınız. Kadın size bir şey yapmamış, bir şey dememiş durduk yere sarmışsınız elbette özür dilemeniz beklenir.
pes.

konuya cevap yazmayacaktim ama yorumunuz cok hosuma gitti yazdiklariniz o kadar dogru ki konu sahibi sizde kayinvalidenizden gercekten hatali oldugunuzu dusunup ozur dileyin yoksa yalandan kocanizin gonlu olsun diye degil cunku icinizden gelmezse o olayin benzerini yine yasatacaksiniz insanlara gercekten oteki konuda haksizdiniz sadece dusunun kayinvalideniz yerinde kendi anneniz olsaydi yine karsi tarafimi hakli gorurdunuz eger derseniz ki bu olay patladi onun disinda cok kotu kadin bana etmedigi kalmadi sacma bir yerde patladim siz yine ozurunuzu dileyin mesafeyi koyun

Esiniz cok hakli. Cunku kayinvalidenize saygisizlik etmistiniz. Ve esinizin aciklamasi da cok dogru. Ben olsam ben de annem kirk yilin basinda evime gelince esimden dolayi huzursuz olmasin isterdim. Kayinvalidenizi, kac yasinda kadini WhatsApptan engellemeniz cok sacma olmus mesela... Bu durumda kadinin gonlunu almaniz sizi kucultmez bence, aksine daha erdemli ve olgun yapar. Esiniz size bir sans vermis, arayip dogru duzgun ozur dilemeniz, biraz kendinizi aciklamaniz, anne kastim sana degildi, lutfen kirilma vs demeniz, hatta su karantina bitince guzel bir jest yapmaniz gerek kanimca. Sonra da esinizin sikayetlerini ciddiye alip ve biraz daha saygili davranmalisiniz ona karsi....

“Aileniz sizi hep haklı görmüş, ne olacak canım demiş “.
Bilseniz aileniz sizi böyle hep haklısın, canım cicim diyerek, aslında size iyilik değil, en büyük kötülüğü yapmış. Her olayda hep kendinizi haklı görmek istiyorsunuz ve buna inanıyorsunuz. Hayır’dan anlamıyorsunuz, bencil yetişmişsiniz. Kendinizi bir de dürüst diye algılıyorsunuzdur ama değilsiniz. Eşiniz size hediye aldığında bile beğenmemiş, hep dışarıda somurtmuşsunuz.
Sizin yerinizde olan birinin ciddi ciddi ailesinden onay almayı, başkasından onay almayı bırakması, terapiye gitmesi, empatiyi öğrenmesi gerekir. Eşiniz size bir şans vermiş ve hala siz bunu algılayabilecek duygusal kapasitede değilsiniz.

Hala yaptıklarınızı kabul etmiyorsanız; siz evinizde ailenizle, prenses prenses oturup, kimseyi beğenmeyin, eşinize iyilik yapın, salın adamı.

Ben sizi hatırlamamıştım, millet o kadar bahsetmiş ki geri dönüp baktım.

Okuyunca hatırladım. Okumuş fakat yorum yazmaya değer bulmamıştım, o kadar saçma sapan bir şeydi benim için.

Konu nerelere gelmiş.

Yorumlarınızı okudukça eşimin şakırt diye boşadığı ilk eşi geldi aklıma.

İyi ki akılsızın tekiymiş o kadın, mutluluğumu onun katlanılmaz biri oluşuna borçluyum.

Eşiniz de boşansın, kendine denk, birbirlerini mutlu edecekleri bir eş bulsun.

Siz de ne yaparsanız yapın.

Mis.

Haksizsin guzel kardesim. Esine de annesine de ayip ettin. Inat etme ozur dile

aa yağlı yemek yapan kaynana ve eşe annesinin yanında bağırma. hatırladım.
eski konuda da yazmıştım, anamın babamın yanında bana kocam bağıramaz. bu büyük saygısızlıktır.
bence eşinizin yaklaşımını dikkate alın, özür dileyin. hatalarınızı kabullenmeyi de öğrenin.
diretirseniz, eşinizin bir sonraki adımı mahkemeden gelen kağıt olur çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…