- 15 Ekim 2016
- 6.848
- 12.350
- 248
Ne anlama gelio -82 falanSiz bir de eski konusunu görseniz
Ne anlama gelio -82 falan
Anladim cok saolBeğendim mesajı +1 demek, beğenmedim -1. 82 kişi beğenmedim emojisi bırakmış bu üyeye
İşte böyle kaynanalar olduğu için ayrılma aşamasındalar ben oğlum ve gelinim mutlu olsun derim oğlumu doldurmam diyebilirdi oğlum özür dilemesin git yuvan yıkılmasın yapmış bi cahillik birbuçuk qy ne işi var ordaBenim de oğlum var. Gelinim benim kalacağım kısıtlı misafirlikte bana bunu yaparsa ben direkt alır bavulumu giderim otele kalmaya o gece. İlk otobüsle de dönerim.
Oğluma da açıkça derim, benim yaptığım bir şey yok, alt tarafı bir tas yemeğe fazla yap koydum diye bunu yapan insana da ben gelin demem. Geleceksen bundan sonra sen tek gel, ben zaten gelmem derin. Ondan sonra işte evde huzur kalır mı orasını da görürler. Kimse iki arada kalmak istemez. Hele anası babası gibi kıymet verdiği insanlarla kıymet verdiği eşi arasında hiç kalmak istemez.
Kadın yine edendi özürünü kabul ediyor. Ben o saatten sonra özür de kavul etmem kapımdan da sokmam.
Ne münasebet.İşte böyle kaynanalar olduğu için ayrılma aşamasındalar ben oğlum ve gelinim mutlu olsun derim oğlumu doldurmam diyebilirdi oğlum özür dilemesin git yuvan yıkılmasın yapmış bi cahillik birbuçuk qy ne işi var orda
İşte böyle kaynanalar olduğu için ayrılma aşamasındalar ben oğlum ve gelinim mutlu olsun derim oğlumu doldurmam diyebilirdi oğlum özür dilemesin git yuvan yıkılmasın yapmış bi cahillik birbuçuk qy ne işi var orda
Ben orda konu sahibi ne atıfta bulunmadm. Konuyla ala0kalı değil kaynanalara atıfta bulundum ben çok kaynana gördüm oğlum mutlu olsun yeter diyen ordaki yorumda diyor ya oğluma böyle böyle söylerdim. Ne oluyor eş dır dır dır anne dır dır dır olan adamlara oluyor anneler bunun farkında değiller. Ben çok samimiyim gelinime hiç karışmıyacam Allah iyi gelinler yazsın ümmeti muhammete, iyide kaynanalar yazsın . Yalnız çevremde çok kaynana var gelini oğluna şikayet eden onlar sonunda oğlan ailesine cephe alıyor.Ne münasebet.
Tepesine de çıkarsın oldu olacak.
Eşiniz annenizin yaptığı yemek için annenizin duyacağı bir kavga yapsa, annenizin yanından bağırarak sizi çağırsa gel buraya diye anneniz susar mıydı?
Emek emek büyüyor çocuklar kızı da oğlanı da, kimseye oyuncak olsun stres topu olsun diye değil
O yuvayı koruma görevi de kayın ailenin değil gelin ve damadın.
Sudan sebeple annesine terbiyesizlik yapamaz, annesinin yanında azarlatamaz.
Hiç kimse ama hiç kimse benim oğlumu benim yanımda azarlayamaz. Bana terbiyesizlik yapamaz.
Ben konu ile alakalı yazmadım orda sadece arkadaş yazmış ben kaynana olsam oğluma böyle böyle derdim. Ona atıfta bulundum doğrunun yardımcısı Allah Olsun arkadaşın söylemi dikkatimi çektiBu konu çok hakim olduğum konulardan biri. Konu sahibi kendi yuvasını hiç düşünmeden aramış anne babasını gelin alın beni diye. İki kişinin korumakla sorumlu olduğu yuvayı neden üçüncü bir kişi düşünsün ki? Aksine bu konuda kayınvalide ön planda değil tek hatası yağlı yemek yapmak, onun dışında olayı başlatan büyüten bu noktaya getiren hep gelin.
En son gelinen durumu da söyliyim mesajlaşırlarken konu sahibi ailesi hakkında küfürlü bir yorumda bulununca eşi sen değişmezsin diyor ve kesin olarak boşanmaya karar veriyor. Konu sahibi çok yalvarmış ama eşi kesin kararlıymış.
eşinin ailesi her ne yaparsa yapsın engellemek bence çok saçma, mesafeni daha akilci yollardan koyabilirsinHanımlar merhaba eski konumu bilen bilir. Olaylar sonucu eşim eve annemlerin yanına geldi ve konuştuk. Evlilik terapistine gitmeye ortak karar aldık. O dedi ki senin ailemden özür dilemen lazım ( ailesini whatsapp dan engellemiştim), anneme hata yapan sensin aranı iyi et ki , o da evimize gelirken huzursuz olmasın. O bu eve rahat rahat gelebilecek durumda olsun ki , ben de sana kinlenmeyeyim, hata yaptığını çok iyi biliyorsun diyor. Özür dilemek istemiyorum, o da engellemen bile saçma olmuş , sanki sana ne yapacak insanlar whatsapp dan diyor. Eşimin bana dediği şu ; sen bugüne kadar ne bana saygılı ne de ettiğin lafların sonunu düşünerek konuştun, şimdi herkesle barışma şansını kullan ki benim de bir umudum olsun senden diyor. Kararsızım sizce nasıl davranmalıyım?
Kız aileleri nasıl ki kızlarının arkasında duruyorsa doğrusu buysa ben de dururum.Ben orda konu sahibi ne atıfta bulunmadm. Konuyla ala0kalı değil kaynanalara atıfta bulundum ben çok kaynana gördüm oğlum mutlu olsun yeter diyen ordaki yorumda diyor ya oğluma böyle böyle söylerdim. Ne oluyor eş dır dır dır anne dır dır dır olan adamlara oluyor anneler bunun farkında değiller. Ben çok samimiyim gelinime hiç karışmıyacam Allah iyi gelinler yazsın ümmeti muhammete, iyide kaynanalar yazsın . Yalnız çevremde çok kaynana var gelini oğluna şikayet eden onlar sonunda oğlan ailesine cephe alıyor.
Evlenmeden önce gelinlere çok kızıyordum ya kocanın annesi senin annen nasılsa onun anneside öyle olmalı 4 atanın hakkı birdir niye ayırım yapıyosunuz diye evlendikten sonra tamamen fikrim değişti inanın sırf huzur bozmak için bir telefonları yetiyor konuyu okadar bilmiyorum ordaki mesaj dikkatimi çekti ona cevap yazdmKız aileleri nasıl ki kızlarının arkasında duruyorsa doğrusu buysa ben de dururum.
Durduk yere kimseye bir şey diyecek bir insan değilim, nerede nasıl davranacağımı da bilirim.
Ama bu konusa olduğu gibi bana kötü davranan, arkamdan oğlumla bana gülmeye çalışan, aramı bozmaya çalışana, benim yanımda oğluma bağırana da dişimi çıkarırım. Kimseye ne kendimi ne oğlumı ezdirmem.
Yuvasını düşünen bana da oğluma da iyi davranacak ben de davranacağım.
Her şey karşılıklı.
Bana iyi davranana iyi olurum kötü olana kötü
Sizin suçunuz yok, sizinle hala birşeyleri oldurmaya çalışan adamda kabahat.Hanımlar merhaba eski konumu bilen bilir. Olaylar sonucu eşim eve annemlerin yanına geldi ve konuştuk. Evlilik terapistine gitmeye ortak karar aldık. O dedi ki senin ailemden özür dilemen lazım ( ailesini whatsapp dan engellemiştim), anneme hata yapan sensin aranı iyi et ki , o da evimize gelirken huzursuz olmasın. O bu eve rahat rahat gelebilecek durumda olsun ki , ben de sana kinlenmeyeyim, hata yaptığını çok iyi biliyorsun diyor. Özür dilemek istemiyorum, o da engellemen bile saçma olmuş , sanki sana ne yapacak insanlar whatsapp dan diyor. Eşimin bana dediği şu ; sen bugüne kadar ne bana saygılı ne de ettiğin lafların sonunu düşünerek konuştun, şimdi herkesle barışma şansını kullan ki benim de bir umudum olsun senden diyor. Kararsızım sizce nasıl davranmalıyım?
Bakın o mesajı ben bu konuya yazdım.Evlenmeden önce gelinlere çok kızıyordum ya kocanın annesi senin annen nasılsa onun anneside öyle olmalı 4 atanın hakkı birdir niye ayırım yapıyosunuz diye evlendikten sonra tamamen fikrim değişti inanın sırf huzur bozmak için bir telefonları yetiyor konuyu okadar bilmiyorum ordaki mesaj dikkatimi çekti ona cevap yazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?