• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlla Özür dilenmesi beklenmesi

Etrafımdaki sizin gibi kadinlarin hepsi aldatıldı ve o egosu balon gibi patladı ya ve hepsinin kocası mülayim tiplerdi
Bence kocası çok düzgün bir adam aldatmaz.Ama elbet boşar.Böyle ömür geçmez.Ama konu sahibi sayesinde boşanmış erkeklere ön yargıyla bakmamayı öğrendim. :)

Mesajlarınızın hepsini profilden okudum.

Mesele yağlı yemek, doğumgünü, kıskançlık vb değil.
Mesele bir sorun olduğunda hemen bağırıp kontrolü kaybetmeniz. Eşiniz yemek olayının önemini sakince hatırlatınca cevap verememiştiniz, demek ki bağırmadan da tartışma yolları var.

Öfke kontrolü probleminiz var.
Kaynanadan özür dileyip dilememenizden ziyade doktora gitmeniz çok önemli yoksa bu evlilik kurtulmaz. Gelecekteki ilişkilerinizde de sıkıntı yaşarsınız.

Acilen bir psikologdan randevu alıp kendiniz gidin/online görüşün, yaşama bir kez geliyoruz, düzelebilecek bu problem için kendinize eziyet etmeyin. ☺️

Bence kocası çok düzgün bir adam aldatmaz.Ama elbet boşar.Böyle ömür geçmez.Ama konu sahibi sayesinde boşanmış erkeklere ön yargıyla bakmamayı öğrendim. :)
Tanımadığınız bir adam için emin olamazsınız çünkü o aldatan adamlarda dünya iyisi insanlardı ve adam yerine bile koyulmazlardi

Mesajlarınızın hepsini profilden okudum.

Mesele yağlı yemek, doğumgünü, kıskançlık vb değil.
Mesele bir sorun olduğunda hemen bağırıp kontrolü kaybetmeniz. Eşiniz yemek olayının önemini sakince hatırlatınca cevap verememiştiniz, demek ki bağırmadan da tartışma yolları var.

Öfke kontrolü probleminiz var.
Kaynanadan özür dileyip dilememenizden ziyade doktora gitmeniz çok önemli yoksa bu evlilik kurtulmaz. Gelecekteki ilişkilerinizde de sıkıntı yaşarsınız.

Acilen bir psikologdan randevu alıp kendiniz gidin/online görüşün, yaşama bir kez geliyoruz, düzelebilecek bu problem için kendinize eziyet etmeyin. ☺

saol canım iyi dileklerin için. Ya kayınvalide eşimi telefonda dolduruyor ben böyle düşünüyorum. Eşim konuşmaya geldiğinde de bu konuyu açtım, eşim direk örnek ver dedi. Örnek olarak geçmişte eşim bir gün ev süpürüyordu, kaynanam da sen mi yapıyorsun yapma gibi birşey dedi duydum. Tek olay bu ama bana hep çok karışıyor gibi geliyor sanki eşini şımartma vs diyor gibi. Eşim de kimse kimseye karışamaz ben ne sizin tarafı ne kendi tarafımı dinlemem bunu en iyi sen biliyorsun, hatta ailen bana hep dik kafalı diyor dedi. Senin için ilk evlenirken zamanında ailemi de karşıma aldım eşya konusunda bunları hiç görme bakalım dedi. Bana hep annesi dolduruyor gibime geliyor ama eşim de etkilenecek insan pek degil.

saol canım iyi dileklerin için. Ya kayınvalide eşimi telefonda dolduruyor ben böyle düşünüyorum. Eşim konuşmaya geldiğinde de bu konuyu açtım, eşim direk örnek ver dedi. Örnek olarak geçmişte eşim bir gün ev süpürüyordu, kaynanam da sen mi yapıyorsun yapma gibi birşey dedi duydum. Tek olay bu ama bana hep çok karışıyor gibi geliyor sanki eşini şımartma vs diyor gibi. Eşim de kimse kimseye karışamaz ben ne sizin tarafı ne kendi tarafımı dinlemem bunu en iyi sen biliyorsun, hatta ailen bana hep dik kafalı diyor dedi. Senin için ilk evlenirken zamanında ailemi de karşıma aldım eşya konusunda bunları hiç görme bakalım dedi. Bana hep annesi dolduruyor gibime geliyor ama eşim de etkilenecek insan pek degil.
Şu an doldurmasa bile arada böyle gereksiz gerginlikler çıkarırsanız, evden elini ayağını çekmesi için kadına oynarsanız doldurmaya başlar.
Kimse çocuğunu başkasına hediye etmek için doğurmuyor. Sevseniz de sevmeseniz de o kadının doğurduğu, emzirdiği, emek emek büyüttüğü evladı kocanız. Şiddet, iftira, namusunuza yönelik bir şey yapmadığı sürece araya giremez, uzak tutamazsınız. Annesi de bir müsaade eder ili müsaade eder üçüncüsünde o da sizin anlayacağınız dilden konuşur. Yuvanızı yıkmaya da çalışır.
Kendinize yapıyorsunu şu an.

eski konunuzu bilmiyorum ama size böyle ambargo dogru değil eğer ailesiyleayni evde iseniz ve kocanizi gerçekten seviyorsaniz , size karşı mahcubum psikolojik bozuktu diye kusurumu affedin yazabilirsiniz

şahsen ben kocami iki kere habersiz terketti aynı evde yaşıyorduk ailesiyle , ilkinda beni aldı arabayla eve getirdi öyle özür dile demedi şimdi yine istiyor ailesi hakkında diri diri yansinlar dedigim halde aileme böyle diyemezsiniz deniyor , fakat yuzyuzeyken ailesi beni çok ezer kullanır , onu bildiği için benimki böyle mahcup olabilir

Ortada size öyle gelenler haricinde hiçbir şey yok farkından mısınız? Kafanızdan bir şeyler kurup inanmışsınız. Özür dilemeyin eşiniz boşanma davası açsın. İki tarafta rahat etsin. Eğer bir başkasıyla tekrar evlenmeye karar verirseniz dilerim sizin aynınız bir kayınvalideniz olur

Eşiniz dolsun veya dolmasın, önemli olan bizlerin nasıl yaklaştığı. Bağırınca haklıyken bile haksız duruma düşüyor insan.

Mesela yemek olayında eşiniz önce size bağırmaya başlasaydı, sizi sertçe çağırsaydı buradaki görüşler tamamen değişecekti.
Eşinizin istemesinden öte kendimiz için adım atmalıyız ki mutlu olalım. Onun da yanlış yaklaşımları var zaten doktor ikinize de ödevler vereceklerdir.

Back
X