- 11 Aralık 2018
- 41.583
- 258.462
- 598
Enteresan kişilikler ilgi alanım.E benimle ne alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enteresan kişilikler ilgi alanım.E benimle ne alaka
enteresan değil kendine has tarzı desek daha doğru olur popularitem bundan kaynaklıEnteresan kişilikler ilgi alanım.
Ne alaka en son ne zaman flörtüm oldu onu bile hatırlamıyorum o yuzden takıntımda olamaz haliyleÇoklu erkek takintina atıf.
Flörtün olmaya kendince layık gördüğün adaylardan bahsettiğimi anlamıyor olamazsın değil mi ?Ne alaka en son ne zaman flörtüm oldu onu bile hatırlamıyorum o yuzden takıntımda olamaz haliyle
Bahsetmiş olduğum takıntılı olduğum anlamına gelmezFlörtün olmaya kendince layık gördüğün adaylardan bahsettiğimi anlamıyor olamazsın değil mi ?
Yok canım o işler öyle olmuyor kadınlar kulübünde. Buradaki popülarite pek övünülecek bir şey değil, uyarmış olayım.enteresan değil kendine has tarzı desek daha doğru olur popularitem bundan kaynaklı
Peki.Bahsetmiş olduğum takıntılı olduğum anlamına gelmez![]()
Eski konulara nasıl bakıyoruz burdaSiz bir de eski konusunu görseniz![]()
Eski konulara nasıl bakıyoruz burda
Çok teşekkür ederimÜyenin profiline girin sağda mesajlarımı bul var ona tıklayıp tüm konular derseniz üyenin açtığı bütün konulara bakabilirsiniz.
Sonuç ? Hâlâ haklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?Hanımlar eşim annemle çağırıp konuşmuş. Hadi kızınızın canı sıkkın siz neden yanlış yaptığını bile bile onun yanındasınız, hatasını söyleyin onu bilsin bari demiş. Annem beni savunmuş, eşim inşAllah aynısı sizin de başınıza gelir ancak o zaman anlarsınız Atiye nin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu demiş.
Hanımlar eşim annemle çağırıp konuşmuş. Hadi kızınızın canı sıkkın siz neden yanlış yaptığını bile bile onun yanındasınız, hatasını söyleyin onu bilsin bari demiş. Annem beni savunmuş, eşim inşAllah aynısı sizin de başınıza gelir ancak o zaman anlarsınız Atiye nin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu demiş.
Bı fırsat verin birbirinize madem eşin öyle demiş hala seviyorsan kocani tabi,,aranız duzelse bile kimse eskisi gibi olmaz karşılıklı saygıyı korursaniz huzur olur inşallahHanımlar merhaba eski konumu bilen bilir. Olaylar sonucu eşim eve annemlerin yanına geldi ve konuştuk. Evlilik terapistine gitmeye ortak karar aldık. O dedi ki senin ailemden özür dilemen lazım ( ailesini whatsapp dan engellemiştim), anneme hata yapan sensin aranı iyi et ki , o da evimize gelirken huzursuz olmasın. O bu eve rahat rahat gelebilecek durumda olsun ki , ben de sana kinlenmeyeyim, hata yaptığını çok iyi biliyorsun diyor. Özür dilemek istemiyorum, o da engellemen bile saçma olmuş , sanki sana ne yapacak insanlar whatsapp dan diyor. Eşimin bana dediği şu ; sen bugüne kadar ne bana saygılı ne de ettiğin lafların sonunu düşünerek konuştun, şimdi herkesle barışma şansını kullan ki benim de bir umudum olsun senden diyor. Kararsızım sizce nasıl davranmalıyım?
Eşiniz aklı başında biri gibi, neden sizin peşinizde koşuyor ki?Hanımlar eşim annemle çağırıp konuşmuş. Hadi kızınızın canı sıkkın siz neden yanlış yaptığını bile bile onun yanındasınız, hatasını söyleyin onu bilsin bari demiş. Annem beni savunmuş, eşim inşAllah aynısı sizin de başınıza gelir ancak o zaman anlarsınız Atiye nin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu demiş.
Hanımlar eşim annemle çağırıp konuşmuş. Hadi kızınızın canı sıkkın siz neden yanlış yaptığını bile bile onun yanındasınız, hatasını söyleyin onu bilsin bari demiş. Annem beni savunmuş, eşim inşAllah aynısı sizin de başınıza gelir ancak o zaman anlarsınız Atiye nin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu demiş.