İlla Özür dilenmesi beklenmesi

okudum yağlı yemek konusunu. olayı büyütmeden bir özür dilerseniz her şey hallolacak bence

Çok saçmalamışsınız. Kırdığınız kalp zaten düzelmez artık ama bari lafta özür dilemiş olun. Ayıp. Kv nerde suan acaba

Hanımlar eşim annemle çağırıp konuşmuş. Hadi kızınızın canı sıkkın siz neden yanlış yaptığını bile bile onun yanındasınız, hatasını söyleyin onu bilsin bari demiş. Annem beni savunmuş, eşim inşAllah aynısı sizin de başınıza gelir ancak o zaman anlarsınız Atiye nin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu demiş.

Hanımlar eşim annemle çağırıp konuşmuş. Hadi kızınızın canı sıkkın siz neden yanlış yaptığını bile bile onun yanındasınız, hatasını söyleyin onu bilsin bari demiş. Annem beni savunmuş, eşim inşAllah aynısı sizin de başınıza gelir ancak o zaman anlarsınız Atiye nin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu demiş.
Sonuç ? Hâlâ haklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?

doğru demiş.
ailen sırf kızları olduğun için yanlışına yanlış demiyor. sanırım bütün hayatın boyunca da böyle olmuş.
bu tavırları neticesinde de dünyayının kendi ekseni etrafında döndüğünü sanan şımarık bir insan olup çıkmışsın.
asla sağlıklı ilişki kuramayacak kadar bencilsin.
kendin için geleceğin için destek almalısın. daha gençsin uzun yıllar var önünde. ziyan etme.. destek al.

Esinin hala cabalamasi seni sevdigini gosteriyor. Ama sendeki bu ne kibirdir arkadas!

Hanımlar merhaba eski konumu bilen bilir. Olaylar sonucu eşim eve annemlerin yanına geldi ve konuştuk. Evlilik terapistine gitmeye ortak karar aldık. O dedi ki senin ailemden özür dilemen lazım ( ailesini whatsapp dan engellemiştim), anneme hata yapan sensin aranı iyi et ki , o da evimize gelirken huzursuz olmasın. O bu eve rahat rahat gelebilecek durumda olsun ki , ben de sana kinlenmeyeyim, hata yaptığını çok iyi biliyorsun diyor. Özür dilemek istemiyorum, o da engellemen bile saçma olmuş , sanki sana ne yapacak insanlar whatsapp dan diyor. Eşimin bana dediği şu ; sen bugüne kadar ne bana saygılı ne de ettiğin lafların sonunu düşünerek konuştun, şimdi herkesle barışma şansını kullan ki benim de bir umudum olsun senden diyor. Kararsızım sizce nasıl davranmalıyım?
Bı fırsat verin birbirinize madem eşin öyle demiş hala seviyorsan kocani tabi,,aranız duzelse bile kimse eskisi gibi olmaz karşılıklı saygıyı korursaniz huzur olur inşallah

Eşiniz aklı başında biri gibi, neden sizin peşinizde koşuyor ki?

Sizi yetiştiren aileniz kendi kızlarını kusursuz görüp hatalı olduğunda hatalısın diyemiyorsa sizin böyle bencil, şımarık ve kibirli olmanıza şaşırmamak gerek. Dilerim eşinizin lafı gerçek olur. Erkek kardeşiniz varsa sizin aynınız bir kadınla evlenir umarım.

Benim anlamadığım siz ve aileniz konunun neresinde kendinizi haklı görüyorsunuz?

Back
X