link falan inandirici gelmedi seni takip etmedim ama bu irunun reklamini yapiyosun gibi geldi
link falan inandirici gelmedi seni takip etmedim ama bu irunun reklamini yapiyosun gibi geldi
evliyseniz ya da bekaret sorununuz yoksa en güzeli tampon, %100 pamuk, koku yok rahat rahat banyo yap denize gir ohh...:)
piyasada her kalitede farklı pedler var. zamanla kullanarak öğreniyorsun. özellikle son dönemde çıkan parfümlü yada koku giderici özelliği olan pedleri önermiyorum hatta bunlara parfümlü tuvalet kağıtları da dahil. pamuksu yüzeyli olanrı da var. çok da rahat zaten doktorlar pedlerin 2 yada 3 saatte bir değişmesi gerektiğini söylüyorlar (tabi akıntını yoğunluğuna göre. sık sık değiştirince ıslaklıkda olmuyor. bir de % 100 pamuklu çamaşır giyerseniz yüksek ısı da yıkanmıl ve ütülenmiş, hiç bir sorun kalmıyor. ben de sık sık mantar olan biriydim. ben böyle yendim...
pede gelene kadar ucuz ucuz aldığımız naylon karışımlı kilotlar ben ce daha tehlikeli ve sağlıksız diye düşünüyorum
tampon hiç kullanmadım bi yan etkisi oluyormu?
arkadaşlar ürünü ikinci kez kullandım 2. adet dönemimde bitti ve sonuçları açıklıyorum: ilk kullandığımda yoğun adet sencıları çektim,ve adet kanamamda artış oldu ki olacağını söylemişlerdi koku ve ıslaklık kesinlikle olmuyor çok sağlık ve hiyjenik gerçekten. ayrıca çamur gibi bir akıntı geldi iltihap söktürücü etkisi gerçekten doğruymuş. özellikle hassas ciltler için gerçekten ideal bir ürün kaşıntı ve allerji kesinlikle olmadı.keza ben allerjik bir bünyeye sahibim.ürünün dneylerini yapıldığı görüntülerin linklerini paylaşıyorum merak edenler tıklasın izlesin ayrıca inandırıcı bulmayan arkadaşımda izlesin %100 organik olduğunun ispatıda o görüntülerde mevcut. Winalite Türkiye - Winalite Sanitary Napkin Demonstration.flv - YouTube bu linkten izleyebilirsiniz.
evliyseniz ya da bekaret sorununuz yoksa en güzeli tampon, %100 pamuk, koku yok rahat rahat banyo yap denize gir ohh...:)
tampon kullanmak cok sakıncalı açıkcası önermiyorum,en iyisi pedler.!
Arkadaş larr artık adet surem 7 gunden 5 güne düşmüş durumda şu an her şey yolunda herkese sağlıklı regl dönemleri diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?