Iltihap ve enfeksiyonu gideren hijyenik ped

JM Ocean Avenue Angels Secret ped var anion kartuşlu bakteri üretmiyor ve süper emici pek çok rahatsızlığa iyi geliyor. tavsiye ederim Amerikan ortaklı bir firma.

angels secret pedi bende iki buçuk aydır kullanıyorum ve çok memnunum. diğerlerindeki gibi hışırtı, naylon yüzey yüzünden pişik ve kaşıntı gibi rahatsızlıkları yaşamadım. hem gündüz hemde yaprak boyunu denedim.

selam bayanlar.
Kimse yokmu sayfada .
p ed kullanimi bayanlar icin cok önemli rolu var. Atik malzemelerren ve beyazlatici kullanildigi artik herkes tarafindan biliniyor ve doktorlar hastalarina pedlerinizi degistirin önerisinde bulunuyor .

Bnde winalitenin ürünlerini kullanıyorum ve tavsiye ediyorum gerçekten çok faydasını gördüm enfeksiyon mantar gibi rahatsızlıkları önlemede yardimci oluyo

Winalite bu ismi ıyı hatırlayın gercekten ürünleri mucevizi arkadaslar.bilgi almak için özelden mesaj gönderebilirsiniz.

Dün izlediğim tanıtım karşısında şok olduğum, bugüne kadar ne kullanmışız kendimize ne yapmışız demekten kendimi alamadığım mucize bir ürün

Benim 5 6 senedir adet duzensizligi problemim var once kistim vardi sonrasjnda da miyom olusmus hacmatcim bana .. helal ped önerdi araştırınca şaşırdım acikcasi kullananlarjn hicbir sikayeti olmamis simdiye kadar diger helal dogal pedleri de kullandim ama cok memnum kalmadım simdi bunu kullanıyorum ekstra akintilarim gelmeye başladı iltihap ve miyom oldugu icin 5 ayda parca parca et halinde dusuyormus bunu bulmasam 16 bjn verip miyom embolizasyonu olacaktim baska türlü bekarlara tedavi uygulanmiyr çünkü adet duzensizligi mantarı olan arkadaşlarım kullaniyr doktorların da onerdigi tek sağlıklı ped herkese tavsiye ediyrm temin etmek isteyenler icin ... iletisime gecebilirsinz

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım önermişti ilk başta inanmadım ama yinede alim dedim 1 ay kullandım düzenli kullanmama rağmen ilk defa bu ay ağrısız bir ay geçirdim adet olduğumu anlamadım dua ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…