İmam nikahı

İmam nikahı ?

• ff

OY: 24 72,7%
  • df

OY: 9 27,3%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .

noname1458

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
5
3
36
36
Merhaba hanımlar, 4 yıl önce anlaşmalı olarak boşandım, fakat geçen gün eski eşim beni arayıp imam nikahının devam ettiğini benim yaptığım her yanlıştan sorumlu olduğunu bunu kaldıramayacağını söyleyip bana telefonda hakkını haram ettikten sonra 3 kere boş ol dedi. anlam veremedim nikah hala geçicimi yoksa sonlanmamışmıydı sizce neden böyle bişey yapma gereği duydu?

Eskiden resmi kurumlar olmadıgı icin resmi nikah yokmus imam nikahının da amacı resmi nikahla aynıdır bikaç sahit huzurunda anne baba rızasıyla evliliğinin etrafa duyurulması
Resmi nikahınız sonlandıgına göre imam nikahıda kalmaz düşer nikah
Vicdan mı yapmıs artık kafasından ne gecmişse

Dini nikahın belli bir hüküm süresi var o süreçte hiç bir neden olmaksızın eşler bir birinden ayrıysa nikah düşüyor ay ayrıca sizde hakkınızı haram edin üff ne boş adammış Allah kurtarmış ..

Ya çok güldüm. Kafasız adam aklına nerden gelmiş bunu demek.

Df ff ne bilmiyorum ama Yok öyle bir dünya. Bosandiginiz anda hakim önünde resmi dini butun nikahlar biter.

Çok salak bi adammış.
Boşanma iradesini gösterip mahkemeye giden iki kişi zaten dinende boşanmış sayılır. Onu bile bilmiyor. Bile de telefonda da saydırma Gereği mi duyuyor.

Korkma zaten resmen ayrılmış olan iki kişinin dini nikahı da Düşüyor.

Böyle şeyler olunca "iyi ki boşanmışım" demişsinizdir.

Aman öf klasik triplenmiş. Boşandıktan sonra resmisi dinisi olmaz onun.

ahaha 'yoghhyawww' demedin mi kahkaha atarak? ben olsam derdim hahah. sesli guldum konuna. herife bak, dört sene sonra ara sen, akla bak yaa ahaha.

gulmek bi yana, ayrildiginiz anda (bosandiginiz anda) dini nikahta duser. ayrilik konusulmasi (resmi bosanma olmadan bile ve ayrilinmasi) yapildiginda bile Allah katinda nikah dusuyor. o derece hassas bu konu aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…