İmam nikahı

İmam nikahı ?

• ff

OY: 24 72,7%
  • df

OY: 9 27,3%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Ne gereksiz birşey yapmış ve ne sinir bozucu şekilde..

Allah akıl fikir ihsan etsin diyeceğim.
Boşverin diyorum sadece.

Ayrıca yorumlarda şahane.
Bir kaç tanesine sesli güldüm, ofiste deli sanacaklar beni...

ben senden sonra dını nıkah kıydırdım senınkı otomatık olarak düştü deseydin keşke

pabucumun kenarı halaa kendını fasulyeden sayıyor.

Dinen Nikahın amacı zaten evlilik birliğini duyurmak. Resmi nikah yaptığınızda da dini nikah yapmasanız da olur. Bittiğinde de onu duyurmak önemli olan. Sonuçta herkes boşandığınızı artık eş olmadığınızı biliyor. Siz resmen boşanmışsınız. O kendi saçmalığı kocanızın

kafayı yemiş net

cok eskıden boyle evraklar resmı ısler falan yokken nıkah seklıymıs
sımdı kanun var devlet var halıyle resmı nıkah ıle nıkah kabul olur bosanınca nıkah duser
boş ol demesıne gerek yok

yasadıgımız su dunya da bukadar bılgısızlık benı cok sasırtıyor altı ustu kac din kac kıtap kac kural kac yol var yahu
roman gıbı elınıze alıp okusanız her bırını ayrı ayrı ne nedır anlamıs olsanız boyle bos bos yasanmasa degısık degısık

Imam nikahi degil o dini nikah!
2. Si resmiyette evlendiginde Allah indinde evli sayiliyosun zaten dini nikah olmasa bile., yani bosanincada resmiyette zaten dini nikah devam etmez... su var ama.. eger resmiyette evliyken sana 3 talakta ondaysa ve bosarsa haram olursunuz. Cok ince isler

Aradan 4 sene geçsin, senin ipin hala bende edalarıyla telefon açsın hödük.... yersen.

Artık neyin hazımsızlığını yaşıyorsa. Beter ol deseydin.

Ne hakkı varmış ki Allah aşkına, kimbilir ne naneler yedi de kapı önüne koydun ablam. Şöylelerine kimsin üstümde be hakkın var diyeceğinize dini nikahı mı dert ediniyorsunuz cidden? Kadınlarımız bir hoş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…