- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi noname1458
-
yeni mi jeton dusmus. bu hayatta herkes kendi hatalarindan sorumlu. peygamber efendimiz bile veda hutbesinde bahsediyor acun okuyun. sizin hatalarinizdan ne eski ne yeni esiniz ne de ananiz babaniz sorumlu. Allah irade vermis akil vermis. takmayin. hey heyleri gelmistir. sizi huzursuz etmek istemistir.Merhaba hanımlar, 4 yıl önce anlaşmalı olarak boşandım, fakat geçen gün eski eşim beni arayıp imam nikahının devam ettiğini benim yaptığım her yanlıştan sorumlu olduğunu bunu kaldıramayacağını söyleyip bana telefonda hakkını haram ettikten sonra 3 kere boş ol dedi. anlam veremedim nikah hala geçicimi yoksa sonlanmamışmıydı sizce neden böyle bişey yapma gereği duydu?
Aynen bende öyle biliyorum 4 senede nikah mı kalırmışDini nikahın belli bir hüküm süresi var o süreçte hiç bir neden olmaksızın eşler bir birinden ayrıysa nikah düşüyor ay ayrıca sizde hakkınızı haram edin üff ne boş adammış Allah kurtarmış ..
Merhaba hanımlar, 4 yıl önce anlaşmalı olarak boşandım, fakat geçen gün eski eşim beni arayıp imam nikahının devam ettiğini benim yaptığım her yanlıştan sorumlu olduğunu bunu kaldıramayacağını söyleyip bana telefonda hakkını haram ettikten sonra 3 kere boş ol dedi. anlam veremedim nikah hala geçicimi yoksa sonlanmamışmıydı sizce neden böyle bişey yapma gereği duydu?
Ben ff dedim ama hayirlisi
Bosaninca resmisi dinisi kalmaz, nikah biter.. kendi kendine triplere girmis iste..
Peki bundan imamın haberi var mı?Merhaba hanımlar, 4 yıl önce anlaşmalı olarak boşandım, fakat geçen gün eski eşim beni arayıp imam nikahının devam ettiğini benim yaptığım her yanlıştan sorumlu olduğunu bunu kaldıramayacağını söyleyip bana telefonda hakkını haram ettikten sonra 3 kere boş ol dedi. anlam veremedim nikah hala geçicimi yoksa sonlanmamışmıydı sizce neden böyle bişey yapma gereği duydu?
Yani adama verilebilecek tek cevap küfürlü olduNe hakkı varmış ki Allah aşkına, kimbilir ne naneler yedi de kapı önüne koydun ablam. Şöylelerine kimsin üstümde be hakkın var diyeceğinize dini nikahı mı dert ediniyorsunuz cidden? Kadınlarımız bir hoş gerçekten.
Mahkemede ayrılmak istediğinizi beyan ettiniz, mahkeme boşadı, itiraz etmediniz. Herkese boşandığınızı duyurduğunuza göre arada nikah bağı kalmaz.Merhaba hanımlar, 4 yıl önce anlaşmalı olarak boşandım, fakat geçen gün eski eşim beni arayıp imam nikahının devam ettiğini benim yaptığım her yanlıştan sorumlu olduğunu bunu kaldıramayacağını söyleyip bana telefonda hakkını haram ettikten sonra 3 kere boş ol dedi. anlam veremedim nikah hala geçicimi yoksa sonlanmamışmıydı sizce neden böyle bişey yapma gereği duydu?
tövbe ya a elli kere oldu kendi kendime boş ol boş ol boş ol diyorum.eşimden boşanmamışımdır dımı
ff ve df nin ne olduğunu anlamadım desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?