- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi meredithgrey
Rengine gelince dibi koyulaştır uclar sarı kalsın ombre gibi olur .ben öyle yapmıştım cok güzel olmuştu herkes ombre sanıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be yattara sarısı değilPuravidacım geçmiş olsun Yattara lara gelmişsin.
Hele biraz dur ondan sonra işlem yaptır saçın yıpranmasın.
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Puravidacım geçmiş olsun Yattara lara gelmişsin.
Hele biraz dur ondan sonra işlem yaptır saçın yıpranmasın.
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Yok be yattara sarısı değilO daha buğday, bununki açık altın sarısı gibim
![]()
Öyle demeyin ya, Yattaracım da Tarıkcım da kavruk tenleriyle, sarı saçlarıyla ne güzellerTarık Mengüç sarısı benimki![]()
Öyle demeyin ya, Yattaracım da Tarıkcım da kavruk tenleriyle, sarı saçlarıyla ne güzeller![]()
Hahahaah YattaraTarık Mengüç de diyebiliriz
Teşekkürler canım arada dürtüyorlar böyle sonuçta olanlar oluyor
![]()
Tenim kavruk değil diye yakışmadı bence bana![]()
Tenin kavruk oslaydı şakşuka diye diye oynardın![]()
Ya her kadın bu hatayı bir kez yapmıştır. Ben de yaptım pura D:Tenim kavruk değil diye yakışmadı bence bana![]()
gercekten kotu renkve yasli rengi
![]()
Ya her kadın bu hatayı bir kez yapmıştır. Ben de yaptım pura D:
Ne beyazım ne de esmer, kumral deniyor galiba. O halimle tutup hadise sarısı yaptırmıştım 4 sene kadar önce
Annem kötü kadın sarısı oldu diye canıma okumuştu. Kaşlar siyah, saçlar sarı bir görseydin halimi.Kırmızı rujumla yanağımdaki benim eksikti o derece.
Çeri sen yapmadın mı kız?![]()
Ya her kadın bu hatayı bir kez yapmıştır. Ben de yaptım pura D:
Ne beyazım ne de esmer, kumral deniyor galiba. O halimle tutup hadise sarısı yaptırmıştım 4 sene kadar önce
Annem kötü kadın sarısı oldu diye canıma okumuştu. Kaşlar siyah, saçlar sarı bir görseydin halimi.Kırmızı rujumla yanağımdaki benim eksikti o derece.
Çeri sen yapmadın mı kız?![]()
Şimdiki tipime bakarsan bana da yapmamıştır dersin zaten. Ne çıkıyorsa böylelerinden çıkıyor.Çeri yapmamıştır bence. Ben onu hep bebeksi pembe teni ve kumral dalgalı saçlarıyla hayal ediyorum![]()
Foto ekledim arkadaşlar. Ayrıca kuaförüme Çarşamba gidip organik boya yaptıracağım, ücret almayacak
küllü kumrala dönmeyi düşünür müsün işlem yapılmadan burdan göerdüğüm kadarıyla olur gibi
Eki Görüntüle 1780458