İmdat! Saçlarım!

Rengine gelince dibi koyulaştır uclar sarı kalsın ombre gibi olur .ben öyle yapmıştım cok güzel olmuştu herkes ombre sanıyo

Foto ekledim arkadaşlar. Ayrıca kuaförüme Çarşamba gidip organik boya yaptıracağım, ücret almayacak :110:

image.webp

Puravidacım geçmiş olsun Yattara lara gelmişsin.:KK30:
Hele biraz dur ondan sonra işlem yaptır saçın yıpranmasın.
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Hahahaah Yattara :KK70:Tarık Mengüç de diyebiliriz :KK70::KK70:Teşekkürler canım arada dürtüyorlar böyle sonuçta olanlar oluyor :KK53:

Tenim kavruk değil diye yakışmadı bence bana :110:
Ya her kadın bu hatayı bir kez yapmıştır. Ben de yaptım pura D:
Ne beyazım ne de esmer, kumral deniyor galiba. O halimle tutup hadise sarısı yaptırmıştım 4 sene kadar önce :D
Annem kötü kadın sarısı oldu diye canıma okumuştu. Kaşlar siyah, saçlar sarı bir görseydin halimi.:KK53: Kırmızı rujumla yanağımdaki benim eksikti o derece.
Çeri sen yapmadın mı kız?:KK53:

Ne beyazım ne de esmer, kumral deniyor galiba. O halimle tutup hadise sarısı yaptırmıştım 4 sene kadar önce :KK70:
Annem kötü kadın sarısı oldu diye canıma okumuştu. Kaşlar siyah, saçlar sarı bir görseydin halimi.:KK53: Kırmızı rujumla yanağımdaki benim eksikti o derece.

Çeri yapmamıştır bence. Ben onu hep bebeksi pembe teni ve kumral dalgalı saçlarıyla hayal ediyorum :KK53:

Ne beyazım ne de esmer, kumral deniyor galiba. O halimle tutup hadise sarısı yaptırmıştım 4 sene kadar önce :KK70:

Valla saçımı daha önce hiç boyamadım.

Çeri yapmamıştır bence. Ben onu hep bebeksi pembe teni ve kumral dalgalı saçlarıyla hayal ediyorum :KK53:
Şimdiki tipime bakarsan bana da yapmamıştır dersin zaten. Ne çıkıyorsa böylelerinden çıkıyor. :D
Ben de geçen gün kırıklarını aldırdım saçımın. Öldüm yani bitene kadar, fazla keserse diye, zaten kısa bir de kıvırcık. Tepemde toplanıyor sonra, iyice pıtırcık oluyorum :D

Evet öyle bir renk olacak. Çarşamba gidicem yine batırmaz inşallah :110:

Back
X