İmdat! Saçlarım!

Fotografi gördum moral bozmak gibi olmasin ama yan profilden yasiniz biraz buyuk duruyor :/ Ama asiri cig sari degil sadece tonundan dolayi yasinizi büyük gostermis.İnşallah yanmamistir saciniz.Bence paraya kiyip iyi bir kuafore gidin elbet duzeltir

Şimdiki tipime bakarsan bana da yapmamıştır dersin zaten. Ne çıkıyorsa böylelerinden çıkıyor. :KK70:
Ben de geçen gün kırıklarını aldırdım saçımın. Öldüm yani bitene kadar, fazla keserse diye, zaten kısa bir de kıvırcık. Tepemde toplanıyor sonra, iyice pıtırcık oluyorum :KK70:

Yüz yaşıma geldim hâlâ bir egzangirik işler peşindeyim :KK45:

Fotografi gördum moral bozmak gibi olmasin ama yan profilden yasiniz biraz buyuk duruyor :/ Ama asiri cig sari degil sadece tonundan dolayi yasinizi büyük gostermis.İnşallah yanmamistir saciniz.Bence paraya kiyip iyi bir kuafore gidin elbet duzeltir

Yok moralim yeterince bozuk zaten :))))) Haklısınız dediğinizde en kısa zamanda çaresine bakıcam zaten.

Yok moralim yeterince bozuk zaten :))))) Haklısınız dediğinizde en kısa zamanda çaresine bakıcam zaten.

Olsun ya yinede canini sıkmayayim :) Ama yüz hatlarin cok cok güzel masallah.Burnun dudaklarin Allah özene bezene yaratmis dediklerinden :))) Umarim saclarinda istedigin gibi olur daha da güzellesirsin :KK37:

Olsun ya yinede canini sıkmayayim :) Ama yüz hatlarin cok cok güzel masallah.Burnun dudaklarin Allah özene bezene yaratmis dediklerinden :))) Umarim saclarinda istedigin gibi olur daha da güzellesirsin :KK37:

Moral düzeltme çalışmaları :KK53: Şaka şaka teşekkür ederim. Bir de salyangoz özlü krem aldım cildime dokundu bilip bilmeden kullanmanın zararları:KK51: Cildim şu an kızarık ve o da kötü duruyor. Tekrar teşekkür ederim:oops:

Foto ekledim arkadaşlar. Ayrıca kuaförüme Çarşamba gidip organik boya yaptıracağım, ücret almayacak :110:

Eki Görüntüle 1780458

:( yani çok haklısın, bir kuaför işini ancak bu kadar bilmeyebilirdi.. ücretsiz ne yapacaksa yapsın valla, bu ne emekli kadın rengi. göz var nizam var, idrak var .. üzülme halledilir

:KK43: yani çok haklısın, bir kuaför işini ancak bu kadar bilmeyebilirdi.. ücretsiz ne yapacaksa yapsın valla, bu ne emekli kadın rengi. göz var nizam var, idrak var .. üzülme halledilir

İlk kez başıma böyle bir şey geldi inan. Resmen yastayım bir haftadır. Organik boya ile boyayacakmış kalfası ile görüştüm. İnşallah düzelir.

İlk kez başıma böyle bir şey geldi inan. Resmen yastayım bir haftadır. Organik boya ile boyayacakmış kalfası ile görüştüm. İnşallah düzelir.

İnşallah düzelir tabi, yanan kopan saçlar var bu bişi değil sadece renk talihsizliği..

saçlarını bi daha mı aynı kişiye emanet edeceksin?

ben olsam asla gitmem o kadına.
başka bir yere git bence.
hatta şehirdeki kokoşların gittiği kuaförlerden birine git.

Sarı saçın da tonları var ve inanılmaz yakisanlari da var. Üzgünüm ama sizin renk ciddi feci olmuş sarı da değil başka bişey olmuş acil düzelir umarim

Hanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldum :KK43: Kumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı :KK43: Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum :KK43:
keratin bakım/brezilya fönü

Keratin bakım/brezilya fönü kesinlikle yaptırmayın..Bu işlemler müthiş derecede kanserojen içeriyor.

Güneş ışığına çıkın, bileğinizdeki damarların rengine bakın, eğer mavi gibiyse sizin alt ten renginiz soğuk, yeşil ise sıcakttır. Hem yeşil hem mavi ise nötrdur. Buna göre bir daha ki sefere boyatırken ona göre dikkat edersiniz. Sizi solgun göstermez. Yani damarlarınız mavi ise küllü sarı tonları daha iyi olacakken, eğer damarlarınız yeşil ise daha sıcak sarı tonlarını tercih edebilirsiniz :)
Şu anki hali içinse bakım :)

ben haftada bir saç maskesi yapıyorum
tıpkı sizinki gibi bir saç hikayem var
ve saçlarım normalde kıvırcık ve kupkuruydu, boyadan sonra saçlarım tam bakır tel oldu resmen
maskem
yarım avokado
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
'' zeytinyağı
1 çay kaşığı shea yağı
1 tatlı kaş badem yağı
''. hint yağı
1 çay kaş susam yağı
1 yumurta sarısı
2 bıldıcın yumurtası

bomba etkisi bunlar saçta
benim saçım yumuşadıysa ışıl ışıl olup dolgunlaştıysa herkesin olur tavsiye ederim

Güneş ışığına çıkın, bileğinizdeki damarların rengine bakın, eğer mavi gibiyse sizin alt ten renginiz soğuk, yeşil ise sıcakttır. Hem yeşil hem mavi ise nötrdur. Buna göre bir daha ki sefere boyatırken ona göre dikkat edersiniz. Sizi solgun göstermez. Yani damarlarınız mavi ise küllü sarı tonları daha iyi olacakken, eğer damarlarınız yeşil ise daha sıcak sarı tonlarını tercih edebilirsiniz :)
Şu anki hali içinse bakım :)

Damarlarim yesil benim zaten günese cikmasam da belli oluyor yüzeydeler. Bakir ve kzil cok yakisiyor ama sikilmis dogal rengime dönmüstüm. Seytan dürttü söyle tatli bir renl yapayim dedim demez olaydim.

Back
X