Imkaniza 7 yıl ...

Saygı duyuyorum düşüncelerinize. Amaç derken ne demek istediğinizi anladım fakat şimdiye kadar fiziki bi zarar vermedik brbrmize diyebilirm.

Çok teşekkür ederim

Değil ya evli olsa açıkça söylerim kimden cekincemki burda kimseyi tanımıyorum gerekli açıklamayı yaptım zaten.
Yahu adama toz kondurmuyorsun ama imkânsız diyorsun bu ne periz bu ne lahana turşusu açık açık söyleyin de biz de ona göre davranalım

sevgili konu sahibi:
emin ol herkes yada en azından pek çok kadın defalarca aşık ta olur,sever de sevişir de ......
aştan ölünseydi ben ölürdüm.
hiçbirşeycik olmaz da bence bir an önce psikojik destek alın.
ve de son cümle çivi çiviyi söker.(tabi önce tedavi ve sağlıklı düşünme)
boşans.

Yahu adama toz kondurmuyorsun ama imkânsız diyorsun bu ne periz bu ne lahana turşusu açık açık söyleyin de biz de ona göre davranalım
Adama illaki evli diosunuz farkındamsnz sanki hakaret ettinizde kızdım gibi toz kondurmuosunuz demişsiniz. Gönlünüz olsn diye he adam evlimi diyim ne gerekiosa açıkladım zaten ne duymak istiyorsunuz

Teşekkür ederim

Bu adamdan vazgecin ama sizle tanismak isteyen yeni adayla da evlenmeyin hemen. Kendinize zaman verin sadece

Adama illaki evli diosunuz farkındamsnz sanki hakaret ettinizde kızdım gibi toz kondurmuosunuz demişsiniz. Gönlünüz olsn diye he adam evlimi diyim ne gerekiosa açıkladım zaten ne duymak istiyorsunuz
İyide az bi zaman değilki 7 yıl olmuş tabikide böyle yorumlar alırsınız
7 yılda adam bu kadar ajitasyon yaptıysa ne olursa olsun seni ikna ederdi evlenmeye 40 yaşındaki adamdan bahsediyoruz daha geçerli bi sebebi var senin evlenmediğine göre

Eğer 7 yılda cinsellik yaşamadıysanız adam tek eşli değildir.
Bir de böyle manyaklar tek kadınlı yaşamaz.
Muhtemel ki sizin dışınızda başka kadınlar var hayatında.
Böylesi saplantılı sevilmek ego şişirir, o yüzden sizi terketmez, idare eder.

Akılınızda ve kalbinizde biri varken nasıl başkasıyla mutlu olacaksınız ki? Düşmek istemediğiniz duruma bir başkasını düşürmemenizi öneririm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizde çok sinirli olması aşırı kıskanç olması fikir uyuşmazlıkları evlenmemek için gecerli bi sebep deilmi? Kadınlar 40 yasinda evlenirken normalde erkekler 40 yaşına kadar evlenmeynce neden anormal

Haklısınız şöyle soyleym yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim

Şiddete eğilimi var, öfke kontrolü yok, evlendikten sonra bir kafese kapatılacaksınız, fikir ayrılıklarınız var, 13 yaş fark var, aileniz istemez. Pardon da niye en başta ilişkiye başladınız ki? Arkadaş olarak bile görüşmemeliydiniz. Size tavsiyem:

1) Yeni adayla görüşmeyin. Eski sevgilinize olan saplantınız geçene kadar kimseyle sevgili olmayın. Kimseyi yara bandı yapmayın. Ne kendinizi, ne başkasını yakmayın.

2) Eski sevgilinize olan saplantınızın geçmesi için çaba sarfedin. Tek başınıza yapamazsanız iyi bir psikologdan yardım alın. Psikolog gerekli görürse psikiyatriste gidip ilaç da kullanın. Bir 7 yılınızı daha heba etmeyin.

3) Kendinizi sevmeyi, kendinize değer vermeyi, size hak ettiğiniz değeri vermeyen insanları hayatınızdan çıkarmayı öğrenin. Ancak ondan sonra, karşınıza doğru insan çıktığında biriyle birlikte olmayı düşünün.

Tavsiyeleriniz çok yerinde dikkate alıcam sagoln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…