- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Mezhep??? Nerde yazıyor adamın şiddet egilimi varmış ve 13 yaş büyükmüşAslında mezhep diye birşey yok. Sonradan oluşan şeyler bunlar. Yani boşu boşuna acı çekiyorsunuz. Ben olsam engel tanımam ama herkes ben değil
insan gerçekten birşeyi isterse hiç kimse yada hiç birşey bu konuda engel değil.Aslında mezhep diye birşey yok. Sonradan oluşan şeyler bunlar. Yani boşu boşuna acı çekiyorsunuz. Ben olsam engel tanımam ama herkes ben değil
Tabiki çok görüştük aynı sehirdeyzInternette tanistiniz peki hic yuzyuze gorustunuz mu yoksa bu sanal bir iliski mi?
Son paragraf a uyucam 3 gün olmadı 3 ay gelir geçer diyip kendimi hazrlyp önüme bakicamHadi diyelim 19 yaşında aklı havada bir kızken 13 yaş büyük psikopat bir adamla internette tanışıp ilişki yaşadın. Hadi diyelim öyle böyle derken 7 yıl sürdü. Şu an 26 yaşında aklı başında gencecik bir kadınsın. Bu ilişkinin hata olduğunun farkındasın. Devam etmek neden? İnsan kendi nefsine söz geçirebildiği kadar özgürdür. Neden kendi hevesinin esiri oluyorsun? Olma. Sen kendine söz geçirebilecek kadar güçlüsün.
Bir hevesin peşinde, yanlış olduğunun bile bile devam mı edeceksin?
Edebilirsin. Senin hayatın, senin seçimlerin. Bu adam seninle evlenmek istiyorsa evlen madem. Bu kadar kopamıyorsan, imkansız yoktur. Dediğin gibiyse 30'una gelmeden arkana bile bakmadan kaçar, boşanırsın. Sonra yeniden bir hayat kurarsın kendine. Aklında soru işareti kalmaz.
Etmezsen de 3 gün ağlar sonra yoluna bakarsın. Ucunda ölüm yok, ne aşklar unutuluyor bir bilsen...
Ama bunu en azından kafanda bitirmeden kimsenin hayatına girip de canını yakma. Yazık olur, haksızlık olur.
Evet herkes hemen.hemen aynı şeyi söyledi. Hepinize katıliorm aslında bende başlayıp bende bitiyor.Bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence, ortada gerçekten imkansız olmasını gerektirecek bir şey de yok gibi görünüyor. Gerçekten birbirini seven insanlar bir şekilde emek veriyor ve birlikte bir hayat kuruyor. Çok sevmek ve sevilmek bunları gerektiriyor. Takıntılı, inişli çıkışlı, kaotik ilişkileri büyük bir aşk ve sevgi gibi algılamak hata bence. Bu kısır döngüden çıkarın kendinizi. Bu da kesin bi kararlılıkla mümkün olur, bi 7 yılı daha heba etmeyin..
Öfke kontrolu olmayan bi adamla aynı evde kendini düşünmüşsündür umarım. Bak kendin yazmışsın, evlendikten sonra bi kafese kapatılıcağımı hissediyorum diye. Olmayacağı burdan belli zaten. Eğer evlilik hapishane ise bizde bilelim de hiç evlenmeyelim. Boşa geçirmişsin yıllarını yazık.yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
Bulmuş senin hassas noktanı ordan vuruyor. Bu bildiğin duygu sömürüsü. Merak etme senden sonra yoluna bakıp gayet güzel idare edebilir. Ondan kopamadığının farkında ve bunu kullanıyor. Boşver bırak giden 7 yılın olsun. Ömrünün geri kalanını kurtar.Keşke ilişki bitince herkes normal hayatına devam etse. Biz ayrılık konustgmzda bana hayatına devam et tabi ama senden sonra yıkılcm ben diyo. Oyle diyince dunya başıma yikılıyor sanki. Kendimden vazgectm 7 yıl sırf bu sözü söyledigi icin.
Ask olsa boyle olmaz kandırma kendını.Takımtı bu.Seven sevdıgıne bunu yapmaz.Ya olmicagini bilerek başladık zaten birlikte güzel vakit gecirioduk hem dost hem sevgili oluruz dedik ikimzde bu kadar aşık olcagmizi bilmiyorduk. 7 yıl geçti gitti iste boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?