• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansız aşk mı bu bende ki ?

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
erkek arkadaşımın abi dediği adama karşı duygusal yakınlık hisseder oldum. Duygularımın tam olarak adını koyamıyorum ama onun ismini duymak bile beni heyecanlandırıyor. Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Yan yanayken gözlerim sürekli üzerinde...
onun da bana olan bakışlarını yakaladığım için belki de bu şekilde hisseder oldum. Erkek arkadaşımı değil sırf onu görmek için plan yapar oldum.
Biliyorum gittiğim yol yol değil, çünkü bu adam evli...
Ama duygularım söz dinlemiyor hanımlar

Arkadaşım tek çözüm ikisinden de vazgeç.tabi aradığın çözümse.

Iyide yaptığın kötü bo davranış bide adam e vliymis yaa kötü bir durum yani adam hadi çıkalım desem çıkacaksınız sonu peki hüsran deli musin bile bile yazık etme kendine

Al bi tane daha. Evli erkek furyası var heralde. Bu kadar açılan konu gerçekse çok ciddi bi toplumsal soruna doğru gidiyoruz.. umarım bunların hepsi fake dır.
Eğer sen gerçekten yaşıyorsan bunu ikisini de bırak tabiki. Erkek arkadaşını sevsen zaten o adama kaymazdi aklın. . Ki adam evliyken ne esaret. Ya ilerde sizde evleneceksiniz. Esinize böyle yanassa elin kızı. Empati biraz empati.

Gçnül evli bekar büyük küçük dinlemiyo anlıyorum.ama o adam eşini boşayıp sana gelse sen sevgilinden ayrulsan beraber olsanız mutlu mu olacaksın? Bi de bunların hiçbiri olmadı dıyelim kaçak göçek yasandı.yine mutlu mu okacaksın? Sanmam.bence görme.bunu adam ve esi için sevgilin için değil kendin için yap.görme adamı görüşme

ha ha bugün gündüz de benzer bir konu vardı.

evlierkeğe aşık olup mutlu olanınız var mı diye soruyordu konu sahibi.
buyurun siz de okuyun o konuyu.

sonra bana takıldı tabi, akşam ütü yaparken bunu düşündüm. dedim yazık ya, aşık olmuşsa demek. sonra ütü yapıyorum ya, dedim şimdi o aşık olduğu öküzün ütüsünü de karısı yapmıştır, kağıt gibi, sonra da o gömleği giyip kız ayartmaya gitmiştir eşşoğlusu. adamın karnını karısı doyurmuştur, ya boxerını bile karısı yıkamıştır.... sonra da vay biz çok aşığız. midesizler sizi.
senin o aşığım dediğin adamı kırışık gömlekle gör bakalım aşık oluyon mu yavrusu.

Saçmalamayın isterseniz
Tamam su an birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyorsunuz zaten ayrılın adamı uzmeden
Ama diğer adam evli ya evli azıcık olsa
gurur yok mu sizde
Çocuktan ayrılın adamı da görmezsiniz böylece
Sakın saçma sapan hareketler yapıp adamı mevzuya uyandırmayın

ha ha bugün gündüz de benzer bir konu vardı.

evlierkeğe aşık olup mutlu olanınız var mı diye soruyordu konu sahibi.
buyurun siz de okuyun o konuyu.

sonra bana takıldı tabi, akşam ütü yaparken bunu düşündüm. dedim yazık ya, aşık olmuşsa demek. sonra ütü yapıyorum ya, dedim şimdi o aşık olduğu öküzün ütüsünü de karısı yapmıştır, kağıt gibi, sonra da o gömleği giyip kız ayartmaya gitmiştir eşşoğlusu. adamın karnını karısı doyurmuştur, ya boxerını bile karısı yıkamıştır.... sonra da vay biz çok aşığız. midesizler sizi.
senin o aşığım dediğin adamı kırışık gömlekle gör bakalım aşık oluyon mu yavrusu.
Haha zaten onun için evli seçiyorlar. Adamların düzenli hayatı var herseyleriyle ilgilenen bi kadın var. Bunlarda ayartip canları isteyince gidiyorlar adamların hayatından

Adam evli arti sevgilinizin arkadasi.. Cehennemde yanarsiniz aman bulasmayin

İmkansız mi demişsin bide. Burda böyle konu açıp bide aferin bekliyorlar ya

Ayyy ne laflar edesim varrrrr ne laflarrrrrr satir satir saydirasim varr satir satır!
ama edebimi bozmuyorum canim
sen anla nelerrr nelerrr dedigimi kapito.

Back
X