• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansız aşk mı bu bende ki ?

Çoğu insan duygularını kontrol edemediğine inanır, eğer öyleyse bile ona yön veren sizsiniz. Onu bir daha zor da olsa görmeyerek doğru yolu seçmek mi yoksa haysiyetsizce ve onursuzca erkek arkadaşını aldatıp evli adamın peşinden sürüklenmek mi?

Bi kadın başka bi kadına bu ahlaksızlığı nasıl yapar anlamıyorum :KK35:

Saçmalamayın isterseniz
Tamam su an birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyorsunuz zaten ayrılın adamı uzmeden
Ama diğer adam evli ya evli azıcık olsa
gurur yok mu sizde
Çocuktan ayrılın adamı da görmezsiniz böylece
Sakın saçma sapan hareketler yapıp adamı mevzuya uyandırmayın
Ne guzelde yazmissin canim ama bir insan bu sekilde ustelik evli birine yazabiliyorsa içinde var demektir ne desen boş rabbim korusun yuvamizi

Ne guzelde yazmissin canim ama bir insan bu sekilde ustelik evli birine yazabiliyorsa içinde var demektir ne desen boş rabbim korusun yuvamizi
Ben şundan korktum adamın içinde varsa ve anlasa ilgisi olduğunu kızı kullanıp bir sure sonra terkedip gider kız da bu sefer ask acısı cekiyorum diye aglar ortada

hem erkek arkadaşın var hem de başkasına bakıyorsun diyecektim ki o da ne :KK57: adam bide evli

ben yorum yapmayayım hiç şutlanmadım, senin yüzünden şutlanmak istemem :KK12:

Evli adamin disinda erkek arkadasinada buyuk saygisizlik. Kendi duygularin seni baglar kimsenin duzenini yikma yoksa bigun gelir seninkinide yikarlar. Bununkotu bisey oldugunun farkinda olmanda bi gelisme tabi.

Yapıyorlar işte . Ortada bekar kalmadı. Komsunun tavuğu kaz görünüyor. Adamları eşleri herseylerini habersiz hazirliyo elin kızları gidip yavsiyo.
insan bunların yüzünden paranoyak oluyor güvensizlik oluyor bi de utanmadan evli diyor

Sizinki koskocaman bir MACERA aşk meşk değil.Akla mantığa yatıyormu evli abi dediğin bir adama gönül bağlamak.Ya o hayatındaki çocuğa yazık değişmi garibim herşeyden habersiz seninle ilgili hayeller kuruyordur şimdi.Kendine nasıl yakıştırabiliyorsun ikinci bir kadın olmayı yol akınken vazgeç seninki aşk değil heyecan.Peki ya erkek arkadaşının bir başkasına farklı duygular beslediğini anlasaydın bu kadar sakin yazabilirmiydin buraya dur tahmin edeyim.O çocuğun ne şerefi kalırdı ne haysiyeti ne onuru.Senin yaptığının bundan ne farkı var.Kendini önce bi karşındaki insanın yerine koyda düşün.

İmkansız değil.
Hatta çok kolay, bak şu şekilde olacak;

Önce sevgiline onun evli olan arkadaşından hoşlandığını söyleyeceksin.
O anlayışla karşılayacak, sana iyi dileklerini sunacak, arkadaşının da elini sıkıp, sırtını sıvazlayacak.
Sonra evli adam karısına bu hikayeyi anlatacak, karısı "hay hay paşam" diyecek, yanağına bir buse konduracak, aranızdan çekilecek.
Sonra sen kendi ailene evli bir adama aşık olduğunu, onun karısından senin için boşanmakta olduğunu söyleyeceksin, ailen de seni coşkuyla kucaklayacak.
Sonra nikah günü alacaksınız, evlenip bir ömür dualarla bahtiyar olacaksınız.

İmkansız değil.
Hatta çok kolay, bak şu şekilde olacak;

Önce sevgiline onun evli olan arkadaşından hoşlandığını söyleyeceksin.
O anlayışla karşılayacak, sana iyi dileklerini sunacak, arkadaşının da elini sıkıp, sırtını sıvazlayacak.
Sonra evli adam karısına bu hikayeyi anlatacak, karısı "hay hay paşam" diyecek, yanağına bir buse konduracak, aranızdan çekilecek.
Sonra sen kendi ailene evli bir adama aşık olduğunu, onun karısından senin için boşanmakta olduğunu söyleyeceksin, ailen de seni coşkuyla kucaklayacak.
Sonra nikah günü alacaksınız, evlenip bir ömür dualarla bahtiyar olacaksınız.

Mükemmel özetlemişsiniz :KK9:

Simdi hngisinden baslasam bilemedimki.
Sevgiliniz var ve sevgilinizi aldatiyosunz ruhen.
Yetmedi sevgilinizi abi dedigi adamla, abisi gordugu adamla aldatmaya megillisiniz.
Yetmedi adam bide evli.

Cokmu ugrastiniz bu kadar etik uygunsuzluklari bir arada toplamaya?

İnsan seveceği kişiyi seçemeyebilir, ama ondan sonraki tutumu karakteridir.
Ya insanlıktan sınıfta kalın ya da sevgilerinizi içinize gömerek derhal sevgilinizden ve o adamdan uzaklaşın ki vicdanınız yakanızı bıraksın.

Bazen kadın olmaktan utanıyorum böyle şeyleri duyunca. Tek kelimeyle igrenclik. Bir de adamı görsün diye türlü planlar yapıyormuş. Cok sey söyledim de içimden anlayan anlamıştir susayim

Back
X