- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzelde yazmissin canim ama bir insan bu sekilde ustelik evli birine yazabiliyorsa içinde var demektir ne desen boş rabbim korusun yuvamiziSaçmalamayın isterseniz
Tamam su an birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyorsunuz zaten ayrılın adamı uzmeden
Ama diğer adam evli ya evli azıcık olsa
gurur yok mu sizde
Çocuktan ayrılın adamı da görmezsiniz böylece
Sakın saçma sapan hareketler yapıp adamı mevzuya uyandırmayın
Ben şundan korktum adamın içinde varsa ve anlasa ilgisi olduğunu kızı kullanıp bir sure sonra terkedip gider kız da bu sefer ask acısı cekiyorum diye aglar ortadaNe guzelde yazmissin canim ama bir insan bu sekilde ustelik evli birine yazabiliyorsa içinde var demektir ne desen boş rabbim korusun yuvamizi
Yapıyorlar işte . Ortada bekar kalmadı. Komsunun tavuğu kaz görünüyor. Adamları eşleri herseylerini habersiz hazirliyo elin kızları gidip yavsiyo.Bi kadın başka bi kadına bu ahlaksızlığı nasıl yapar anlamıyorum![]()
insan bunların yüzünden paranoyak oluyor güvensizlik oluyor bi de utanmadan evli diyorYapıyorlar işte . Ortada bekar kalmadı. Komsunun tavuğu kaz görünüyor. Adamları eşleri herseylerini habersiz hazirliyo elin kızları gidip yavsiyo.
İmkansız değil.
Hatta çok kolay, bak şu şekilde olacak;
Önce sevgiline onun evli olan arkadaşından hoşlandığını söyleyeceksin.
O anlayışla karşılayacak, sana iyi dileklerini sunacak, arkadaşının da elini sıkıp, sırtını sıvazlayacak.
Sonra evli adam karısına bu hikayeyi anlatacak, karısı "hay hay paşam" diyecek, yanağına bir buse konduracak, aranızdan çekilecek.
Sonra sen kendi ailene evli bir adama aşık olduğunu, onun karısından senin için boşanmakta olduğunu söyleyeceksin, ailen de seni coşkuyla kucaklayacak.
Sonra nikah günü alacaksınız, evlenip bir ömür dualarla bahtiyar olacaksınız.