• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansız aşk mı bu bende ki ?

gözün sevgilin yanındayken bile birine kayıyorsa hele ki evli birine kusura bakma başlarım o duygulara.Yazık değil mi sevgiline?Gözün başkasındaysa bırak çocuğu ozaman.Bunu bilse o çocuk belkide sonraki kız arkadaşına güvenemeyecek duruma gelecek.Ben sana benzer bir erkek yüzünden yıllarca güvenemedim çünkü.hala güvenmiyorum kimseye

Bence git adama yavsa. Adam da seninle gununu gun etsin.. Sabah seninle aksam karisiyla.. Karisi ana yemek sen cerez olursun ;) adama gore hava hos ohhh kebap :kk77: :KK48:

erkek arkadaşımın abi dediği adama karşı duygusal yakınlık hisseder oldum. Duygularımın tam olarak adını koyamıyorum ama onun ismini duymak bile beni heyecanlandırıyor. Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Yan yanayken gözlerim sürekli üzerinde...
onun da bana olan bakışlarını yakaladığım için belki de bu şekilde hisseder oldum. Erkek arkadaşımı değil sırf onu görmek için plan yapar oldum.
Biliyorum gittiğim yol yol değil, çünkü bu adam evli...
Ama duygularım söz dinlemiyor hanımlar
Karısı senin duygularının ağzına tükürdüğünde tekrar konusuruz bebişim

Adam evli üstelik.
Kaldı ki evli olmasa da insan sevgilisinin arkadaşına nasıl o gözle bakar.
Hayret bir şey ya!

arkadaslar nedir bu evli adam merakı ya anlayamıyorum bir sürü bekar erkek varken evlilerin nesi cazip geliyor bu kadar anlamadım söylenecek cok sey var da Allah ıslah etsin.

Ayrıca ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz ama takan kim

Başlıkta bir de imkansız mı diye sormuş çare arıyor

imkanlı desek harekete geçecek herhalde

ne yapalım evli barklı adamı ayart

sevgilinle karısını aldatın mı diyelim ki sen zaten sevgilini aldatıyor sayılıyorsun şuanda

sonra da şansın yaver giderse adam karısını boşayıp seni alır belki

mutlu mesut yaşarsınız:KK11:

Yanımda sevgilim olunca gözüm kimseyi görmüyor desem?
Kınamak değil amacım ama vazgeçmelisin bu durumdan. Ayran gönüllü müyüz yoksa? Bir taneyi bulmuş bir tane daha istiyor üstelik evli birini :KK47:

Kendine yeni sevgili yap... Hem sevgilini sevmiyorsun hem adamdan uzaklasirsin... Belli ki canin skiliyor ... Kasiniyorsun :))

yani konuyu okuyup ne yazmamızı beklediğinizi tam olarak çözemedim. bir abla şevkatiyle yaklaşıp ah canım kardeşim diye bağrımıza falan mı basacaktık? çünkü ergenlikteki normal bir bayan bile şu ilişkinin ne kadar yanlış olduğunu bilebilir.
hiç kusura bakmayın da sizin gibi düşünenler yüzünden bir çok evlilik zarar görüyor. milyarlarca insan içinden nasıl evli adamları seçebiliyorsunuz anlamıyorum ya.
adam bi kadını seçmiş onu karısı yapmış nikahına almış siz bu adamın hayatının neresinde olduğunuzu düşünüyorsunuz ya da umuyorsunuz? bakışını yakaladım da bilmem ne. siz gerçekten sevgilinize kalben bağlı olsaydınız içinizde sadakat duygusu barındırsaydınız evli bir adamın size başka türlü bakışlarını görünce bunu sevgilinizle paylaşır rahatsız olduğunuzu söylerdiniz. he arası bozulmasın sevgilimin diye düşünseydiniz de o evli adam yokken sevgilinizle buluşursunuz. ama siz maşallah özellikle o adamı görmek için planlar yapıyormuşsunuz bir de.
Valla size ne diyeyim.. umarım sevgilinizi ve o adamın karısını düşürdüğünüz duruma bir gün siz de düşersiniz.

Erkek arkadaşından ayrılmanı öneririm...Evli erkekten de uzak dur çünkü karısını bu şekilde aldatan seni ne şekillerde aldatır düşünmek bile istemiyorum.

erkek arkadaşımın abi dediği adama karşı duygusal yakınlık hisseder oldum. Duygularımın tam olarak adını koyamıyorum ama onun ismini duymak bile beni heyecanlandırıyor. Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Yan yanayken gözlerim sürekli üzerinde...
onun da bana olan bakışlarını yakaladığım için belki de bu şekilde hisseder oldum. Erkek arkadaşımı değil sırf onu görmek için plan yapar oldum.
Biliyorum gittiğim yol yol değil, çünkü bu adam evli...
Ama duygularım söz dinlemiyor hanımlar
Erkek arkadas yani sevgilinmi?eger oyleyse vahki vahhh!!sozun bittigi yer...

Yahuu bide dusunsene!ya erkek arkadasin senin abla dedigin birisine yakinlik duysaydi?teyy allahim ben yine delleniyom kizlar:KK34:kayislar koptu bende!

Back
X