• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk

Bu konu da ciddimisiniz?
Umarim sakadir verdiginiz tavsiye korkunc...

Evli olsanız esiniz bunu yapsa aşk bi defa uğruyor diyip teslim mi edeceksiniz. Adam bosanmis olsa neyse isterse 50 yasında olsun.burda pis biri varsa konuyu açan ve adamdır.

Haha oyle demeyin ya ben de evli 40 yasinda bir adamla birlikteyim :)
Guzeldir 40 lik adam, olgun ama yasli degil, kariyerinin/performansinin zirvesinde, buldun mu kacirmayacaksin :)
Bu arada benim 40 lik benimle evli, insallah konu sahibinin manitasi degildir :KK70:
Ironi arkadaslar ironi, biz 35+ lar çok yapariz boyle, severiz genclerle eğlenmeyi, bazilari ironiyle, bazilari baska yontemlerle :KK39:

senın gıbılerı allaha havale ettıgım ıcın hıc muhattap olmayacam bosuna cevap yazma ben sana dıyecegımı dedım,NOKTA
Sen bence hastasın benim degilde senin doktora gitmen lazım bende senin gibi cahil bilip bilmeden beddua edenleri Allah a havale ediyorum. bosuna cevap yazma derken ? Konumdan cıkabilirsin

Konu sahibi buraya unuttum sevgilim var yazarsın inş. Dediğim gibi bunu yaşayan yada biz evliler seni asla anlayamayız. Sen eğer ki bi unutma yöntemi istiyorsan kendini su 40 lik amcanın esinin yerine koy.

Sen bence hastasın benim degilde senin doktora gitmen lazım bende senin gibi cahil bilip bilmeden beddua edenleri Allah a havale ediyorum. bosuna cevap yazma derken ? Konumdan cıkabilirsin
Siz unutursunuz hanimefendi korkmayin.ama o adamin esi sizi unutur mu varsa cocuklari sizi unutur mu bilmem.inancli biriyseniz Allah unutur mu diye dusunmeniz de sizi o adamdan sogutacaktir.

Bak güzel kardeşim.bir enkazın üzerine bina edilecek olan herşey yıkılmaya mahkumdur.yani birlikte mutlu olamazsınız.bir insan imkansız birini sevemez mı? Elbette sevebilir.gonul bu kayar.bu tercih değildir.ama olmayacağını bile bile,yanlış olduğunu bile bile devam etmek tercihdir.bir kadının,bir evladin gözyaşı uzerine, mutsuzluğu uzerine,ben mutlu olabilirim diyorsan seçim ve sonuçları senindir.40 yaşında bir adam,genç bir kızın zaafini kullanıyorsa,eşini evladini dusunmuyorsa o adam değildir.

Hayatini karartmisin
Evlendiginde esin aldatacak seni gecmis olsun aynisini yasamadan olmeyeceksin

Buraya konu ac olur mu? hic uzulmem icim ferahlar

İyi aksamlar arkadaslar sorunum şu ki ben neredeyse 40 yasinda evli ama esinden ayri bi adama asığım o kendine asık etti tesadüf tanıştık baslarda evli oldugunu söylemedi konustuk anlastık arkadas dost herseyim oldu sırdas ne zaman sıkılsam hep yanımda oldugunu hissettirirdi yanımdaydı butun vaktimin hepsi onunla gecti (muhafazakar bi ailede yasıyorum )hic sevgilim olmadı ilk onunla tanıstım ve asırı bağlandım nazımı herseyimi cekti bırak desem kapımda yattı yalvardı hep yanlıs yaptığımı düsündüm ama o hep daha fazla ısrarla yaklastı bırakmadı beni sonunda ben bıraktım uzun zaman konusmadık 6 ay kadar ve yine geldi artık hic bisey eskisi gibi değil o eskisi gibi yazmıyo gelmiyo bende eskisi gibi dgilim ama bırakamıyorumda,hem bırakmak istiyorum hemde gitmesini istemiyorum sabah bitti diyorum aksam dayanamıyorum çıldırıyorum adeta yerimde duramıyorum aglıyorum duvarlara vuruyorum bugün kalbime bi sancı girdi resmen her yer dar geliyo öyle bi bağlılık var simdi sizce napıyım tamamen unutmak vazgeçmek icin Lütfen yorum yaparken kırıcı ve asağılar bi sekilde yorum yapmayın öneri istiyorum sadece bu yaşadıgım mantıksız ama elimde degil
hadi bizden izin çıktı cnm. koş evli adamın kollarına. bunu mu diyelim?

Haha oyle demeyin ya ben de evli 40 yasinda bir adamla birlikteyim :)
Guzeldir 40 lik adam, olgun ama yasli degil, kariyerinin/performansinin zirvesinde, buldun mu kacirmayacaksin :)
Bu arada benim 40 lik benimle evli, insallah konu sahibinin manitasi degildir :KK70:
Ironi arkadaslar ironi, biz 35+ lar çok yapariz boyle, severiz genclerle eğlenmeyi, bazilari ironiyle, bazilari baska yontemlerle :KK39:
Ha ha çok hoşuma gitti yorumunuz.

Bende 35+ olarak katılıyorum, benimki de 40 :) bu arada biz iş nedeniyle ayrıyız , evli ama eşinden ayrı diye benimkinden bahsetmiyordur inşallah :KK48:

Blackwomann Blackwomann unutulur herşey , herkes unutulur. Sen yeterki gerçekten iste, unutamazsın diye birşey Yok
Sen yaşlarındayken sınıf arkadaşıma aşık olmustum, mideme yumruk iniyordu görünce. Onunda bana ilgisi vardı Ama ilerisi düşünülecek bir tip değildi, birkaç kız arkadası vardı aynı anda. 1yıl kadar sürdü tamamen unutmam ama hiç izi bile Yok şu an içimde. Beynimi olmayacağına şartlandırmıştım çünkü. İyikide olmamış diyorum şimdi. İnsan herşeyi yapar yeterki istesin

Gidip baskasina asik olun. Hayir anlamiyorum ya kendinize ufacik bir sayginiz da mi yok. Nasil yediriyosunuz aklim almiyor asik oldum islerini bir gecin lutfen yaa. Allah akil fikir verin , Allahtan korkunuz olsun az. O zmn gorursunuz aski maski

Aşka saygım var, evli insanlarda başkasına aşık olabilir sevebilir tabiki. ama madem böyle bi durum var boşanacaksın eşinden, iki tarafı da idare etmeyeceksin. aksi takdirde bu aşk değil, olsa olsa senle gönlünü eğlendiriyordur.

İlk ilgi gösteren erkeğe fazla bağlanmanın yan etkisi. Evli sevgiliniz de bu toyluğunuzu kullanmış maalesef, var böyle karakter yoksunu erkekler. Unutmalıyım dedikçe unutamazsınız, sevdiğiniz adamın evli olduğunu, bu ilişkiyi devam ettirmenizin sizi de onunla beraber dibe çekeceğini kabullenip önünüze bakmalısınız. Kabullendiğiniz zaman unutursunuz. O adam size ilgi gösteren son erkek olmayacak, emin olabilirsiniz. İş sizde bitiyor.

Evli ama eşinden ayrı öyle bir dünya yok tatlım. Eski eşim aldattı ayrıldık ve yazışmalarıni okudugumda şok olmuştum. Eşimin kadın hastalığı var, ayrı yaşıyoruz, cok cahil çok kilolu içim almıyor falan demiş benim için. Oysa ki yüksek makina mühendisiyim, şükürler olsun hasta falan değildim, hayatım boyunca 55 kilo üzerine çıkmayan bir kadınım. Yani erkekler heyecan için kadınlara yalanlar la kandiriyorlar ve kullanıyorlar. Aklınızı kullanın da kullanılmayin.

Evli olduğunu artık biliyosun. Adam hala evli ayrı olsada. Yavv daha neler görecez bakalım. Hayatına yazık edersin. Kendine uygun birini bul

Back
X