Hahahaha Güzel olurdu. Evli değil ama yani olmaz tabi biliyorumEmre mor evli degilse sosyal hesaptan ulasmaya calis olurmu olur:))neden imkansiz olsun eger bu is olursa tribunlerden kk cagri yaparsin
Gecer gecer:)Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Ben de Ronaldoya aşığım biz evleneceğiz zaten
Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Kafayi yemissin...Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Ilhan mansizi biliyorumda..Ben de İlhan Mansız'a aşıktım.Hem de ne aşk
Yalnız İlhan Benim şekerim, uzak dur lütfenBen de İlhan Mansız'a aşıktım.Hem de ne aşk
Yalnız İlhan Benim şekerim, uzak dur lütfen
Gençlikte olur öyle :) aşk değil o, geçer zamanla :)
Sorma... çoluğa çocuğa karıştım napayım daha İlhan ı :))haha :) :)
Senindir, ben unutalı çok oldu için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?