İmkansız aşk :(((((

Hahahahah bacım sen gene iyisin ben lisedeyken Hasan şaşa aşıktım Şaka gibi tabi o zamanlar sosyal medya da yoktu bundan 16 sene öncesi... iyi ki de yokmuş yani; kazara evlenirdim falan:))) geçti tabi benim kısa süre sonra... bu yaşlar platonik sevda yaşlarıdır , geçici duygular ama güzeldir platonik takılmanın da ayrı tadı var tadını çıkar

Türkçe bilmediğini biliyorum Emre'nin :)
Geleceğin Ronaldo'su.
Sosyal medyadan iletişime geçmeye çalış :)
Olur bu yaşlarda,çok da tatlı heyecanlardır ,abartmamak kaydıyla
Sosyal medyada çok takipçisi olduğu için ulaşmak imkansız gibi :) evet biraz biliyor

Keşke bizde kazara evlensek hahahahaha

Sosyal medyada çok takipçisi olduğu için ulaşmak imkansız gibi :) evet biraz biliyor
Hayranlarıyla evlenen futbolcular/ünlüler var,
Tarkan hayranıyla evlendi,daha dün okudum ünlü bir futbolcu da hayranıyla evlenmiş,imkansız değil yani.
Emre de küçük yaşına rağmen çok gözde oldu,milyon dolarlarla sanırım transferi gündemdeydi.
Sen şimdiden başla takibe,ilgiye falan,bi ara farkeder,eğer kampta falan değilse.
Ay ben de ne biçim biliyormuşum arkadaş bu futbolu da
Futbolcuların bonservis bedellerine kadar bilecem az kaldı
Hepsi eşim yüzünden

Hahahaha zaten bir üniversiteyi kazanırsam sonuçları bekliyorum. İşte milli maçlara giderim diyorum. Evlilik falan unut yok ama en azından beraber fotoğrafımız olsun

Ya demeyin öyle çok tatlı bence. Videolarda ki çalımlarını izleyin çok yetenekli. Ve boyumuz da aynı bence yakışırız hahahaha
ay lutfen imkansiz kalsin askin canim benim. celimsiz cocuk gibi bisey ya... yillar gecer kendine gulersin. ay ben de tom cruise a asiktim sonra bir baktim ki fareden halliceymis ondan sonra ricky martini deneyim.dedim adam gay cikti falan. en son johnny deppte kaldim evlendim zaten sonrasinda. o da karisini dovmustu... neyse durum bu gecer kisacasi...

hahah çok şeker.
burda bir sürü gurbetçi var, belki emrenin de komşusu akrabası falan vardır görürler. bi el atın gurbetçi hanımlarrr

Çok haklısınız tabi kişiligi önemli ama dış görünüşü benim için çok tatlı :)

Bir de kız fotoğrafı beğense kıskanıyorum falan saçma sapan triplere giriyorum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…