İmkansız aşk :(((((

emre mor olduğu için ona aşıksın yani o kadar büyütüldüğü ve havalı gösterildiği için yoksa sokakta ondan milyon tane tatlı ve yakışıklı çocuk var boş hayallere kapılma gerçekçi insanlara yönel bu arada ben de 98 kupasında onca adam arasında hasan şaşa aşık olmuş bi ablan olarak söyledin bunları

Ay ilahi canım hasan şaş deyince güldüm baya
Büyüyünce geçer ablası. Hepimiz yaşadık o hayranlıkları

Ben de senin yaşında İbrahim Toraman'a aşıktım öyle böyle değil hemde. Bir kaç kere gördüm canlı olarak, bayılacaktım az daha.

Zamanla geçiyor.

Ya ama elimde değil ki hahaha hep bir Emre ama gerçekten onun futbol oynamasına hayran kaldım diyebilirim yani

Ben de senin yaşında İbrahim Toraman'a aşıktım öyle böyle değil hemde. Bir kaç kere gördüm canlı olarak, bayılacaktım az daha.

Zamanla geçiyor.
Ay keşke bende görsem cook istiyorum dua edin göreyim yaa hahahaa

Ben de rüyamda messi yi görürdüm, bana evlilik teklif eder ısrar üstüne ısrar ederdi. evli mi diye araştırmıştım bir de, bekar olsa ne değişecektiyse

allah kavuştursun :)
geçer geçer 2-3 seneye

beğeni demeyelim de ben de kaleci casillas ı iyi bulurdum
sevgilisiyle iyi bir çifttiler
bunu eşim maç izlerken söylemiştim bi defa
sonra bizim evde o takımın maçı bi daha hiiiiç izlenmedi

18 yaşında biz kimlere aşık olmadık ki ne sanatçılar şarkıcılar geçer ergenlikten hep bunlaaar.. Takıntı haline getirmeyin başka şeylerle meşgul olun.

Ben de rüyamda messi yi görürdüm, bana evlilik teklif eder ısrar üstüne ısrar ederdi. evli mi diye araştırmıştım bir de, bekar olsa ne değişecektiyse
Hahahaha yaa rüyalar da çok etkiliyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…