Yaa çok şeker bence bayılıyorum hahahAyy actım baktım karızma bısı beklıyorum ben de.
Değil mi ya bak sevgim depreşti hahahahaniye ya sevimli çocuk :) o yaşta bir erkek için çok masum duruyor bence. bizim çakallardan sonra :)
Ay ilahi canım hasan şaş deyince güldüm bayaemre mor olduğu için ona aşıksın yani o kadar büyütüldüğü ve havalı gösterildiği için yoksa sokakta ondan milyon tane tatlı ve yakışıklı çocuk var boş hayallere kapılma gerçekçi insanlara yönel bu arada ben de 98 kupasında onca adam arasında hasan şaşa aşık olmuş bi ablan olarak söyledin bunları
Ay ilahi canım hasan şaş deyince güldüm baya
Büyüyünce geçer ablası. Hepimiz yaşadık o hayranlıkları
Ya ama elimde değil ki hahaha hep bir Emre ama gerçekten onun futbol oynamasına hayran kaldım diyebilirim yaniemre mor olduğu için ona aşıksın yani o kadar büyütüldüğü ve havalı gösterildiği için yoksa sokakta ondan milyon tane tatlı ve yakışıklı çocuk var boş hayallere kapılma gerçekçi insanlara yönel bu arada ben de 98 kupasında onca adam arasında hasan şaşa aşık olmuş bi ablan olarak söyledin bunları
Ay keşke bende görsem cook istiyorum dua edin göreyim yaa hahahaaBen de senin yaşında İbrahim Toraman'a aşıktım öyle böyle değil hemde.Bir kaç kere gördüm canlı olarak, bayılacaktım az daha.
Zamanla geçiyor.
Ay keşke bende görsem cook istiyorum dua edin göreyim yaa hahahaa
Ben de İlhan Mansız'a aşıktım.Hem de ne aşk
Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Hahahaha yaa rüyalar da çok etkiliyor insanıBen de rüyamda messi yi görürdüm, bana evlilik teklif eder ısrar üstüne ısrar ederdi. evli mi diye araştırmıştım bir de, bekar olsa ne değişecektiyse
Bende Tuncay Sanli ya fena halde tutulmustum:) tadini cikar bence. Cok güzel anilar, zamandi... Ah ahhh gencligimi özledim
Deme öyle çooook tatlı :)Sokakta yanımdan geçse suratına bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?