İMKANSIZ AŞK...

Yalandnya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
33
31
3
37
Merhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız işte:KK9:napıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum.:KK8:teşekkürler yorumlarınız için.

Aşk değildir o. Olsa olsa çekimdir.
Adamın aurası güçlüdür, siz de kapılıyorsunuz. Bu tip olan şeylerde genelde karşılıklı 2 dakika oturup konuşunca buz gibi soğursun. Çünkü kafanda, onun tipini kullanarak oturttuğun bir kalıp var muhtemelen.

Sizin yapabileceğiniz en fazla, biraz süslenmek, odasına girince ufak tefek sohbet açmak falan olur. Eğer o da ilgi duyuyorsa attığınız pası karşılar.

Burnu havada, kendini beğenmiş birinin karakterini kendinize yakıştırıyor musunuz? Ayrıca adamı ne kadar tanıyorsunuz ki bu etiketleri kendisine yapıştırdınız? Belki sadece seviyeli, hastalarıyla gereksiz muhabbete girmeyen, iş ahlakına sahip bir insandır.
Ve önlisans mezunu olmanız değil de, kendinizi herhangi bir insanoğlundan daha alt seviye görmeniz büyük sorun. Bravo zeki adammış, okumuş, doktor olmuş. Eee sizin kendinizle övünmenize sebep olacak hiçbir özelliğiniz yok mu? Her şey diplomayla olmuyor nitekim. Azıcık kendinize güvenin, güvenmem için bir sebep göremiyorum diyorsanız da, o sebepleri yaratın.

Bu kadar kibirli, burnu havada gördüğünüz birini nasıl sevdiniz? Ayrıca şahsen beni ağzım bir karış açık, uyuşuk ve salyalar akarken gören birine hayatta duygu muygu beslemem 😄 Beslesem bile hayatta ilişki hayali falan kurmam. Bence gerçekten bir insanın görünebileceği en kötü hal🤦🏻‍♀️

Kesin sevgilisi vardir ayrica öyle dikkat cekici bir güzelliğin yoksa hastasına o gözle bakacağını da sanmıyorum

Daha once aşık oldunuz mu? Aşkla beğeni karışıyor olabilir mi?
Statü farkı vs çok önemi yok da adam kibirliymis oymuş buymuş bunlar önemli
Ama siz böyle düşünmüyor olmalısınız ki dikkatini çekme peşindesiniz 🤷🏻

Olmadığınız biri gibi davranmakla olmaz.
Universitedeyken dis hekimim çıkma teklif etmişti,
Ayrı dünyaların insanıyız demiştim🤦🏻‍♀️
Hazır cevap olmamdan, ince zekamdan etkilenmiş. ikisi de değilim.
Benim gordugum, birbirine zıt goruslu, zıt karakterli, zıt yaşantılı iki insandı.
O da konuşmaktan keyif alıyor olmasını hoşlantı ile karıştırdı.
Kanka olurduk, onun kaybı 🤣

7 yıl diş hastanesinde çalıştim. Diş hekimlerini bu kadar büyütmeseniz mi gözünüzde? Sadece onları değil kimseyi bu kadar ulaşılmaz bir yere koymamak lazım.

Siz aşık olmaktan ziyade mesleğine, statüsüne vurulmuşsunuz gibi geldi bana. Yazdıklarınızdan abladigim o.

O diş ünitesine oturup da nasıl farklı duygular besliyorsunuz ayrıca benim icin tam bir azap dis tedavisi😅 düşününce bile stres oldum şuan. 🙄

Merhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız işte:KK9:napıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum.:KK8:teşekkürler yorumlarınız için.
Bu adamları bu kadar kafanız da büyütmeyin yahu geçen bir arkadaşı doğum yaptığı hastahanede ziyaret ettik iş yerinden arkadaşlarla dönüşte asansöre binicez asansöz ötmeye başlayınca bi kaç kişi insin filan dedi benim arkadaş ben de hiç arkama bakmadan ya ne incez bu ağırlıktan ötmüyrdur sonuçta sedye filan konuyor buna diye baya bir saçmaladım meğer sedye giren asansör başkaymış bizim bindiğimiz normal asansör söylene söylene indim bizimkilerin arkasında doktorlar varmış adam gülmüş baya ertesi gün doğum yapan arkadaşım aradı o halde kızcağız bi doktor var seni soruyor dedi telefon nuumaranı vereyim mi diye dedim nişanlıyım ben ne alaka oda doktor ya ne bilim yani belki istersin dedi yok dedim kalsın yani kader de kısmette varsa her türlü oluyor o kadar salakça laf etsen bile beğenen beğeniyor kasmayın bu kadar

:kahve:Neden imkansız olsun, ölümden başka herşeyin bal gibi de imkanı vardır. Ne bu umutsuzluk? Atın ölü topragını üzerinizden.
Ayrıca bu aşk işini de bir masaya yatırmanızı tavsiye ederim. Kendinize süre tanıyın. Eğer gerçekten aşık olduğunuza karar verirseniz, kim tutar!
Ama öteki türlü formaların büyüsü olayı, ağzını örtmesi, diş doktoru havası, kara kaş kara gözü, artist konuşmaları bazen yanıltabilir. Eee koskoca diş doktoru, havası estirir bazen. Bu da bi yanılsama.
Ben de yaşamıştım bir ara etkilendim sandım. Ağzındaki maskeyi çekince anladım ki olayım sadece bir yanılsamadan ibaretmiş. :KK53:

Back
X