- 14 Ocak 2020
- 33
- 31
- 3
- 37
Ay napsamki hangi estetisyene gitsemKesin sevgilisi vardir ayrica öyle dikkat cekici bir güzelliğin yoksa hastasına o gözle bakacağını da sanmıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay napsamki hangi estetisyene gitsemKesin sevgilisi vardir ayrica öyle dikkat cekici bir güzelliğin yoksa hastasına o gözle bakacağını da sanmıyorum
Çok havalı olması yakışıklı olması off anam ofneyine aşık oldunuz?
Bekar olduğuna sadece yüzük takmamasindan dolayı emin oldunuz? Evli olup yüzük takmıyor da olabilir.Bekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benim![]()
Çok havalı olması yakışıklı olması off anam of
Bu aşk kurban olurum yaa aklıma gelince bile mutlu oluyorum.Daha once aşık oldunuz mu? Aşkla beğeni karışıyor olabilir mi?
Statü farkı vs çok önemi yok da adam kibirliymis oymuş buymuş bunlar önemli
Ama siz böyle düşünmüyor olmalısınız ki dikkatini çekme peşindesiniz
Olmadığınız biri gibi davranmakla olmaz.
Universitedeyken dis hekimim çıkma teklif etmişti,
Ayrı dünyaların insanıyız demiştim
Hazır cevap olmamdan, ince zekamdan etkilenmiş. ikisi de değilim.
Benim gordugum, birbirine zıt goruslu, zıt karakterli, zıt yaşantılı iki insandı.
O da konuşmaktan keyif alıyor olmasını hoşlantı ile karıştırdı.
Kanka olurduk, onun kaybı![]()
Eee o zaman boşda değildir be gülüm.Çok çekici.çok yakışıklı yaaaa![]()
siz buna aşık oluyorsanız vay halinizeÇok havalı olması yakışıklı olması off anam of
Çok utangacım ya reddeder beni.tipte aman aman değilimEee o zaman boşda değildir be gülüm.Arkadaşın önerdiği gibi ince bir pas et sen, ama çok kendini kaptırma.
Olursa bir hayr, olmazsada da bir hayr vardır diye düşün. Dışı seni içi beni yakan tiplerdendir belki.
Bu aşk kurban olurum yaa aklıma gelince bile mutlu oluyorum.
Herşeyineneyine aşık oldunuz?
Şoferde olsa yine aşık olurdımo doktor kamyon şoförü olsaydı böyle imkansız olmazdı![]()
Bilmem. Yapı meselesi.Bide etradındaki o dişçi kızlar falan warya onlarada sinir oluyorumDiş hekimine doktor demezseneniz belki gözünüzde bu kadar büyütmezsiniz
Ha doktor, ha dişçi ha başka bir meslekten. Niye baştan kendinizi küçük görüyorsunuz ki
Napsamki bilmiyoruuuum
Peki. Şansınızı deneyin o vakit.
Ay ne güzel darısı bizeBu tipe yada statüye bakmaz ki, benim tanıdığım 2 dişçi var birisi yanında çalışan sekreter kızla evlendi, diğeri de bir bayan kuaförüyle şimdi 2 kızda ev hanımı çalışmıyorlar orada doktorluk yapması kşmseyi beğenmeyeceği anlamına gelmiyor, ama belki size sadece hasta gözüyle bakıyor ve siz o zaman bu duruma bişey yapamazsınız
Sen statü farkı görmemişsin diyorum başka da bişey demiyorumMerhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız iştenapıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum.
teşekkürler yorumlarınız için.
Duysa nolur ki kıyametmi koparNe alaka adam size ilgi duymamış, duymak zorunda mı???
Size ilgi göstermiyor diye burnu havadayı nasıl da etiketlediniz.
Ben doktor olup hastane de banko da çalışan bayanla evlenen insan biliyorum.
Benim eşimde eğitim olarak benden kat be kat üstün evliyiz.
Siz sanırım biraz fazla takıntılısınız. Bu takıntınıza da kulp buluyorsunuz.
Mesela??Sen statü farkı görmemişsin diyorum başka da bişey demiyorum![]()