İMKANSIZ AŞK...

Sadece sarışinlik olarak kastetmedim zaten. Gerçekten dikkat çekici Allah vergisi bir güzelliği var eşimin. Her parmağında yüzük olmayan erkeğe aa bu bekar deyip kene gibi yapışmaya çalışmamak lazım. Herkes yüzük takmayı sevcek diye şart yok. Ben de pek takmiyorum. Bunu anlatmak istedim

Kene gibi yapışmak? Altına yorum yazdığınız konuda kimse kimseye kene gibi yapışmamış tek taraflı bir beğeni söz konusu. Siz neden bu kadar tepki gösterdiniz ben orasını anlamadım? Kızlar ister kene gibi yapışsın, ister örnek verdiğiniz gibi açık saçık giyinip kendini göstersin iş eşinizde bitiyor. Güvendiğinizi yazdığınız eşinizde. Bildiğiniz gibi göreceli bir kavram güzellik. Sorun buysa eşinizi ikna edin alnına ben evliyim yazıp gezsin sizin için kökten çözüm olur.

Son düzenleme:
Kene gibi yapışmak? Altına yorum yazdığınız konuda kimse kimseye kene gibi yapışmamış tek taraflı bir beğeni söz konusu. Siz neden bu kadar tepki gösterdiniz ben orasını anlamadım? Kızlar ister kene gibi yapışsın, ister örnek verdiğiniz gibi açık saçık giyinip kendini göstersin iş eşinizde bitiyor. Güvendiğinizi yazdığınız eşinizde. Bildiğiniz gibi göreceli bir kavram güzellik. Sorun buysa eşinizi ikna edin alnına ben evliyim yazıp gezsin sizin için kökten çözüm olur.
Eşim de rahatsız oluyor zaten kene gibi yapışmaya çalışan kızlardan diyorum anlıyor musun. Belki o adamda bu kızdan rahatsız. Konu sahibi hala tavlama peşinde kendini gösterme peşinde. Evli mi bekar mi iyice araştırmadan yapışmaya çalışmamak lazım erkeklere. Esimde Allah korkusu var. Esimde rahatsız ben evliyim defol git demisligi var kaç kez. Arsız kız çok ortalıkta anladın. Tabelayla gezmek şart değil. Keyfimizi sizin icin bozamayiz. Bir nefes alsin kocalarimiz bu ne ya.

Eşim de rahatsız oluyor zaten kene gibi yapışmaya çalışan kızlardan diyorum anlıyor musun. Belki o adamda bu kızdan rahatsız. Konu sahibi hala tavlama peşinde kendini gösterme peşinde. Evli mi bekar mi iyice araştırmadan yapışmaya çalışmamak lazım erkeklere. Esimde Allah korkusu var. Esimde rahatsız ben evliyim defol git demisligi var kaç kez. Arsız kız çok ortalıkta anladın. Tabelayla gezmek şart değil. Keyfimizi sizin icin bozamayiz. Bir nefes alsin kocalarimiz bu ne ya.

Sizin derken? 😂 Sürekli sen yazarken bir anda size geçtiğinize göre içine beni de dahil ettiğiniz bir genelleme yaptınız. Bu kadar yazdığına göre keyfinizi gayet bizim için bozmuşsunuz.

Adam rahatsızsa sevgilim var veya evliyim der. Bu kadar basit bu mesele de kapanır gider. Aynısı eşiniz için de geçerli. Rahatız oluyorsa koca adam kendisi keser önünü. Sizlik bir şey yok. Hayır gelip evde size mi anlatıyor falanca kız bana yürüdü bende çok rahatsız oldum defol git evliyim dedim diye? 😂 Siz de buna bakıp ay ne yakışıklı paylaşılamayan eşim var mı diyorsunuz?

Pardon Dünya üzerindeki her kadının sizin Allah vergisi yakışıklılığa sahip kocanızın peşinde gezdiğini düşünemedim. O kadar ki nefes bile alamıyormuş. Valla güldürdünüz beni. Dünya starlarının eşleri bu kadar rahatsız değil eşlerinin peşinde bir dünya kadın olmasından. Bence geciktirmeden psikolojik destek alın. Böyle ömür geçmez çünkü.

Tabela fikrinden vazgeçirdi beni yazdıklarınız. Eşinizi eve bağlayıp sokağa çıkartmayın bence. Bu fikir tam net çözüm. Bu yakışıklıkla sokakta gezmesi olur mu hiç, sonra arsız kızlar nefes aldırmıyor.

Son düzenleme:
Adamdan değil diş doktorluğundan hoşlanıyorsun sen, buradan hissettim şahsen
Ayrıca sevgilisi olma ihtimali çok yüksek

• Beğen
Reactions: 000

Yazdıklarınızda kısmen haklı yanlar olsa da, bi aşırı geldiniz.eşinizin size sürekli bunlrı anlatması da hoş değil, değişik geldi.ayrıca hiçbir erkeğe bu kadar güvenilmez,

Fırsat bu fırsat tam ağzını açtığında dudaklarına yapış. Belki bi etkileşim olur aranızda :KK8:

dediğiniz gibi kaç kişi aşık olduğunu zannetmiştir yada aşık olmuştur kaç tane teklif almıştır. o yüzden öyle davranıyordur zaten insanlara.

Dişçi koltuğunda ağzı yarım metre açıp küçük dile kadar gösterirken bi yandan tükürürken aşk başkadır

Merhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız işte:KK9:napıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum.:KK8:teşekkürler yorumlarınız için.
İmkansız değil aslında ancak burnunun havada olması çok düşündürdü beni eğer öyle olmasaydı şansınız biraz daha fazla olabilirdi onun öylesi hiç kimseyi beğenmiyordur eğer burnu havada olmasaydı statü farkı o kadar da çok önem arz etmezdi.Siz onunla hala daha görüşüyor musunuz yani arada sırada da olsa muayene için gidiyor musunuz?

Yahu filmlerde olmuyor mu ilk goruste ask? Dusunsene disini doldurmaya gidiyorsun, doktor sana asık oluyor. Fazla utopik.

• Beğen
Reactions: 000
Ayyy kıyamam ya anlatış tarzın bile çok hoşuma gitti usanmadan tüm cevapları okudum ...
Ama nasıl yaparsın hiç bilmiyorum
Rabbim hakkında hayırlısı olacak ise bir sebep vesile kılsın buluş tursun sizi inşaallah
İnşallah tatlım güzel duaların için teşekkürler:KK200:

Back
X