Farkindayim ama ne yapabilirim bilmiyorum.Seni seveni sev seninle dalga geçeni inciteni değil. Kaptırma kendini
Ya zaten bazen öldürmek ıstiyorum ama istemsizce düşünüyorum.Benimde ilk aşkım is makinası gibi botların var hehehe diyen arkadasimdi.
Ancak lisedeydim.
Artık büyüdük. Böyle dalga gecene asik olunmaz agzina çarpılır artık bir tane.
Düşünme canım.Z
Ya zaten bazen öldürmek ıstiyorum ama istemsizce düşünüyorum.
Sanırım benimki bu durum çünkü böyle birine aşık olmam mümkün degil.!Stockholm sendromu nedir
gidin tedavi olun
ve fazla kilolarınızı verin
Bende ondan korkuyorum ve kendimi uzaklastirmak istiyorum.Düşünme canım.
Cnku adam bayagi ağır dalga geçiyor sanırım. Birde aşkını öğrenirse elaleme malzeme olursun .
Iyice dalga geçer
Bende kendime şaşıyorum inanki düşünmek istemiyorum ama sürekli onu düşünürken buluyorum kendimi.İnsan nasıl kendisini aşağılayan birine karşı olumlu hisler besleyebilir ki? Stockholm sendromunda bile aşağılama değil, gücü elinde bulundurana karşı bir şey hissetme durumu söz konusu. Bu kadar değersiz mi görüyorsunuz kendinizi?
bu kadar koşulsuz kabulleniş! hiç normal değilSanırım benimki bu durum çünkü böyle birine aşık olmam mümkün degil.!
Allah korusun böyle biriyle zaten olmaz. Adam hanzonun teki surekli benimle dalga geçiyor ama ben salak ben ondan hoşlanıyorum iste. Kalbim pir pir oluyor kendime bakmaya basladim falan.Ne kadar çirkin bir karakteri var aşık olduğunu söylediğin bu adamın..bir insanın dış görüntüsü ile alay eden onu küçümseyen bir insan iyi bir insanmidır sence?Nasıl böyle bir adamdan hoşlanırsın?
Diyelim ki ilerde evlendin bu adam hayati sana zehir eder ve bin kere pisman olursun goremiyormusun bunu?
Bende kendime şaşıyorum inanki düşünmek istemiyorum ama sürekli onu düşünürken buluyorum kendimi.
Kendimi başkalarının sevgisiyle olctugum dogru. Birileri beni sevince degerli yoksa acinasi hissediyorum. Beni sevsinler diye salak salak hareketlerim olmuyor degil. Dedigin gibi ask degil bu ama yoğun bir hoşlanti.Bu arada bu ask falan degil. Kendinize guveniniz yok. Saniyorsunuz ki o sizi sevse size karsilik verse hersey duzelecek, kendinize guveniniz gelecek... once kendinizi sevin. Ozguven baskalarinin sizi sevmesiyle kazanilmiyor, o gecici bir gaz, kendinizi sevmekle baslayin once. Kiloluyum diye kendinizi asagida gorneyin. Bir de " imkansiz ask" demissiniz, bu olsa olsa hoslanti.... Serserinin teki icin de kendinizi heba etmeyin...
Once kilo vermelisin o zaman. Tedavi olmalisin. Sonra da ozguvenini yeniden kazanmalisin. Bak bakalim o zaman seni sevsinler diye ugrasacak misin... butun bunlar krndini degersiz hissettiginden... Alkah bile deger verip ozene ozene yaratmisken insan kendine neden bu zulmu yapar ki?Kendimi başkalarının sevgisiyle olctugum dogru. Birileri beni sevince degerli yoksa acinasi hissediyorum. Beni sevsinler diye salak salak hareketlerim olmuyor degil. Dedigin gibi ask degil bu ama yoğun bir hoşlanti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?