Imkansiz aşka çözüm.?

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba arkadaslar benim durum inanilmaz vahim. Sürekli beni sinir eden kilomla dalga geçen, ortamda beni espiri malzemesi yapan, dalgacı hayırsız birinden hoşlanıyorum. Ne zaman nasıl oldu bilmiyorum benimle bu kadar uğraşan birini görmeden duramıyorum. Ona dokunmak sürekli yanında olmak istiyorum. Hatta sosyal medya durumlarima bakmis mi diye surekli takip ediyorum. Ama gel gelelim ben onun umrunda degilim zaten hayatinda da bir kac kadin var. Ise yaramazin teki anlayacaginiz mantigima o kadar ters ki ama ben onu düşünmeden yapamıyorum. Psikolojide bu duruma ne deniyor bilmiyorum ama onu unutmam gerekiyor ama nasill???

Ne kadar çirkin bir karakteri var aşık olduğunu söylediğin bu adamın..bir insanın dış görüntüsü ile alay eden onu küçümseyen bir insan iyi bir insanmidır sence?Nasıl böyle bir adamdan hoşlanırsın?
Diyelim ki ilerde evlendin bu adam hayati sana zehir eder ve bin kere pisman olursun goremiyormusun bunu?

Bende kendime şaşıyorum inanki düşünmek istemiyorum ama sürekli onu düşünürken buluyorum kendimi.

Allah korusun böyle biriyle zaten olmaz. Adam hanzonun teki surekli benimle dalga geçiyor ama ben salak ben ondan hoşlanıyorum iste. Kalbim pir pir oluyor kendime bakmaya basladim falan.

Bu arada bu ask falan degil. Kendinize guveniniz yok. Saniyorsunuz ki o sizi sevse size karsilik verse hersey duzelecek, kendinize guveniniz gelecek... once kendinizi sevin. Ozguven baskalarinin sizi sevmesiyle kazanilmiyor, o gecici bir gaz, kendinizi sevmekle baslayin once. Kiloluyum diye kendinizi asagida gorneyin. Bir de " imkansiz ask" demissiniz, bu olsa olsa hoslanti.... Serserinin teki icin de kendinizi heba etmeyin...

Bende kendime şaşıyorum inanki düşünmek istemiyorum ama sürekli onu düşünürken buluyorum kendimi.

Kendi kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz bence. Düşünmek istemiyorum dedikçe düşünüyorsunuz. Ben de sigarayı bırakayım dedikçe daha çok içiyorum, aynı hesap.

Kendimi başkalarının sevgisiyle olctugum dogru. Birileri beni sevince degerli yoksa acinasi hissediyorum. Beni sevsinler diye salak salak hareketlerim olmuyor degil. Dedigin gibi ask degil bu ama yoğun bir hoşlanti.

Vay be dayanılmaz erkek dedikleri bu heralde tek gecelik ilişki yaşayan,çevresinde hep kızlar,hergün eğlence,karakter berbat vs ama kadınlar gene de bunu beğeniyor(tabi hepsini katmıyorum) kopamıyorlar filan,ıssız adam sendromuna yakalanmışın geçmiş olsun ama ondan sana fayda gelmiyeceği belli.

Kendimi başkalarının sevgisiyle olctugum dogru. Birileri beni sevince degerli yoksa acinasi hissediyorum. Beni sevsinler diye salak salak hareketlerim olmuyor degil. Dedigin gibi ask degil bu ama yoğun bir hoşlanti.
Once kilo vermelisin o zaman. Tedavi olmalisin. Sonra da ozguvenini yeniden kazanmalisin. Bak bakalim o zaman seni sevsinler diye ugrasacak misin... butun bunlar krndini degersiz hissettiginden... Alkah bile deger verip ozene ozene yaratmisken insan kendine neden bu zulmu yapar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…