Imkansiz aşka çözüm.?

Filmlerdeki gibi bir çözüm düşündüm.
Kilonuzu verin , giyim kuşamınızı değiştirin , güzel bi makyaj...
Sonrada onu hiç iplemeyin...
Ay ben çok film izledim heralde.

Evet
Filmlerdeki gibi bir çözüm düşündüm.
Kilonuzu verin , giyim kuşamınızı değiştirin , güzel bi makyaj...
Sonrada onu hiç iplemeyin...
Ay ben çok film izledim heralde.
Sonra da bir zamanlar çirkin bir kiz vardi sen onunla dalga geçtin simdi ben güzelleştim allah seninde belani versin derim

bence çocuk seninle değil sen bizimle dalga geçiyorsun:)
tepkiler normal değil
Ne ilgisi var kendime kizdigimdan kendimle dalga geçiyorum. Biri bana böyle birsey soylese kizim sen kafayi yemissin derim. Ama duygularima engel olamıyorum iste.

Ukalaligi cezbetmis seni
Boşversene cnm
Değerini bil
Sana iyi davranan birini tercih et

Hayatında bir kaç kadın var nedir ya? Sizin kendinize verdiğiniz değer bu kadar mı? Hala oluru yok ama aşığım diyorsunuz.

Adam yeşil ışık yaksa, dördüncü, beşinci kadın da siz mi olacaksınız?

psikolojide buna ergen sacmalamasi deniyor olabilir mesela,

yahu bu devirde bu kadar yontulmamis kalabilen kisileri nasil sevebiliyorsunuz,
kendinize nasil yakistirabiliyorsunuz

Ben de böyle dalgacı, herkesle uğraşan bir çocuktan hoşlanmıştim lisedeyken, zekasindan dolayı böyle olduğunu düşünürdüm. Akilliydi da, kurnazdi. Sonra dusundum bu kadar iğrenç bir insanın, seveni dostu geçici olduğu belli olan birinin ve dalga geçtiği çok kişi olduğu için o çoğu kişinin nefretini taşıyan birinin karakteri nasıl olabilir? Bunu kendime nasıl yaparım? En sonunda bıraktım. Bırakması zor oldu. Ama çok iyi geldi.
Kesinlikle zayıfla. Ama kendin için. De ki ben bu hayata bir defa geliyorum. Gencim ve hayatımı bu şeylere harcayacak kadar aptal değilim. Güzel günler var, gerçekten sevgiyi hak eden insanlar var. Bırak kendini denizlere. Onu aklından sil. İradeli ol. Güçlü dur. Güçlü kadın olmak gerekir en başta. Başkasının sevgisine ihtiyaç duymadan da değerli olduğunu bilmek gerekir.

Bi arkadaşım ekolü! De çocuklu evli bayanla ilişki yaşamış birinden hoşlanıyordu aslında bu durum onun karekteri e çok ters ama yinede tutuldu yani... Bazı şeyler elimizde değil

Durum tuhaf yani sen de farkindasin :) kendini sev o zaman boyle birine tek lafin olur bir daha beni sozde esprilerine malzeme yapma.

Sanirim ilgi istiyorsun. Hani bi laf var ya reklamin iyisi kotusu olmaz diye. Senden olumsuz da bahsetse adinin gecmis olmasi hosuna gidiyor olabilir.

Once kendini sev, kilo ver, senle dalga gecen degil birlikte neselenip gulecegin birini bul.

Bu arada bikac kadin olmasi onun popülerligini degil bir kadinla guzel bir iliski yasayacak yeterlilikte olmadigi icin ona buna -ancak -takilabildigini gosteriyor bence.

Stockholm sendromu bile degil bu, sizinki cok vahim. Hatta saplantı boyutuna gelmiş.

Destek almanizi tavsiye edebilirim

bu duruma heves deniyor. doğru düzgün biri çıkınca salakmışım dersin

Girme onunla aynı ortama. Hayatında bi kaç kadın olan biriyle ne işin var allasen? Düşünmekten kendini alamıyorsan düşün. Hayal kur. Ya da kendini oyalayacak şeyler bul. Geçiçi bence sonra çol gülersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…