İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin yüzünden söylüyorum yalan söyleyemediğim için evet.

Seni üzmek istemem ama benim bi arkadaşım onu tanıyodu yani arkadaşlarını falan hatta oda bi zamanlar hoşlanıyordu ama i.tor.ın işi gücü yatıp kalkmakmış hatunlarla ondan uzak durmuştu yani önüne gelenlerle nekadar doğru bilmeyiz tam ama uyarayım dedm

neden bu kadar net konustun

Cunku normal erkekler bile cogu zaman ciddi bakmiyorken hani cok sansli ve guzel degilsen (mankenlik derecesinde) cok uzulursun. Guzellik bile yetmez bazen. Ay bugun ne cok normal kelimesini kullandim gunun key wordu benim icin "normal" .

Son düzenleme:
bana bağışlasıninş :)

hadi hayırlısı diyim madem. kolay gelsin

kusura bakma durmadan tahmin yürüttüğüm için :) böyle ünlülerle ilgili konu acılınca merkımızdan duramıyoruz

Son düzenleme:
İçim böylyken yaşanmıyor ondan gitmek istedim ama hevesim güvenim falan sıfırlandı şu an kim olursa olsun tek gecelik ilişkisi olamam o ayrı da poooofff Sıfır mı şansım yani

her gördüğümüz ünlüye aşık olsaydık... ohooo

Toraman mi?
Ciddi misin yoksa ben mi yanlis anladim

Valla koybasi,necip,oguzhan,olcay falan olsa bi parca ihtimalin var diyecektim ama toramansa durumun vahim.Bu adamin kimlerle dolandigini biliyoruz az cok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…